שלום לכולם....

שלום לכולם....

אגלה לך על עצמי משהו , אני פשוט כותב בצורה מטורפת , סתם , לנסות דעות שונות, רעיונות אחרים , לראות מה דעתכם , לדעות קדומות וסטיגמות הבאתי דוגמאות לדעות שלי בתור בן , ואני חושב שאני לא היחיד אך ידוע לי שאני יחיד עם דעה אישית , זה מטרת הפורום , כל אחד יכול לטעון אחרת בינתיים מי שנגדי הן בנות , לא ראיתי בנים נגדי , ולהיפך פה ושם היו איתי אז באמת: מורן ,Nofer , ודומיהן , אולי תבינו שיש הבדל בין בנים לבנות חוץ מההבדל המגדר ותפנימו את העובדה שאולי אולי הבנים השומעים מנצלים אותכן , ואולי לא? אך השאלה העיקרית עומדת פה , איך זה שקל לבנות לקויות שמיעה למצוא זוגיות עם שומעים, ולבנים לקוי שמיעה קשה למצוא זוגיות עם שומעות?

moran f

New member
דילגת על שלב מאוד חשוב

עוד לא הראית שבאופן גורף ללקויות שמיעה קל יותר למצוא זוגיות עם שומעים מאשר ללקויי שמיעה עם שומעות (ולא, מספר חד ספרתי של כותבות בפורום שכתבו שהן בקשר זוגי עם שומעים לא מראה כלום באופן גורף). לפני שמנסים להסביר תופעה, כדאי להראות שהתופעה בכלל קיימת.

hilarose

New member
תל אביבי אתה כותב שטויות

ממש ילד קטן, אני לא יודעת בן כמה אתה, יכולה להגיד לך שמכירה במקום עבודתי כמאמנת מישהו שהוא לקוי שמיעה בדרגה מאוד גבוהה ונשוי + ילדים למישהי שהיא ללא ליקוי אותו הדבר בעלי לקוי שמיעה בינוני (כ70 דציבל) ואני עד לפני הלידה הייתי 45 דציבל אני נחשבת יחסית שומעת ומתפקדת ללא המכשיר אז זה ממש בולשיט! לא הכל קשור בליקוי שמיעה ולא הכל קשור למיגדר- זה קשור למי שאתה ומה שאתה משדר בינתיים אה\תה משדר לחץ וגורם לאנשים להתקיף אותך כי זה מה שאתה רוצה..

ומה שכתבת חשבת לא נקרא לתקוף?

קודם כל , התכוונתי ללקויות שמיעה ולא ללקוי שמיעה אז בבקשה קראי בפורום לפני שאת תוקפת אם באמת יש אדם כזה אני כבר מעריץ אותו

hilarose

New member
יש לי מילה אחת להגיד: פרנויה..

בן כמה אתה תזכיר לי? אני לא תוקפת אלא תמיד מסבירה.. ואם היית יודע לקרוא אז כתבתי שאני מכירה "לקויי שמיעה" (בנים- כדי שתבין) שיוצאים עם בחורות רגילות או שומעות או מה שתגיד ואין דבר כזה שאחד מן המינים הוא יותר מבין או שהבנים מנצלים את הבנות ?? מאיפה אתה מביא את הדברים האלו? בתור אחת ששומעת והיה לה ליקוי קל (ולצערי הוא ירד והפך לבינוני אחרי הלידה שלי) יצאתי עם בנים שומעים לא היתי בקהילה של הליקויי שמיעה מתוך בחירה ואני שונאת אבל שונאת את ההגדרות של "שומע" או "חירש" או "שלנו" או "שלהם".. אנחנו אותו דבר- לכל אחד יש בעיה אם היא גופנית, פנימית, חיצונית, נפשית או מינית.. כל אחד מנסה להתמודד איתה- גם המושלם הוא לא מושלם.. צריך להתסכל על כל דבר בפרופורציה ולא לנפח דברים.. וזה ילדי- לומדים עם החיים וככל שמתבגרים ומתברגים בחברה האנושית.. בהצלחה

אסף בר1

New member
לא הבנתי משהו... hilarosh

הילה תסבירי לי מה זה אומר?! "שהוא לקוי שמיעה בדרגה מאוד גבוהה ונשוי + ילדים למישהי שהיא ללא ליקוי" מה זה "דרגה גבוהה"?! לא ידעתי שיש דרגות במשפחה
משפחת רמבו עומדים בשלשה מתאמנים על בזוקה בתור אימון בוקר
ואומרים כן המפקד! ותל אביבי כבד שמיעה... כבר יצאתי בעבר עם שומעת... אז יש לך אחד פחות
אני לא חושב שזה ממש משנה כל עוד שופטים את הבן אדם מבפנים... מין הסתם יש לך משהו שמרתיע... ואתה נפלת בפח הקל מכולם להאשים את מה שהכי קל להאשים. אולי תנסה לבדוק כיוון אחר, מי יודע אולי צדקתי...(בנינו זה לא קורה הרבה חחח סתאאם)

hilarose

New member
הכוונה שהוא לדעתי כמעט חירש

אני במקרה ראיתי אותו מתאמן אצלי במכון ולא שאלתי אותו סליחה כמה דציבל יש לך ע"פ התרשמותי הוא ללא המכשירים בקושי שומע והוא נשוי לאישה שאין לה ליקוי בשמיעה ויש לו ילדים ללא ליקוי בשמיעה והוא בן

אמיר335

New member
מכל המלל שהתל אביבי שפך פה לאחרונה

עם הרבה הרבה לא הסכמתי הן מבחינת התוכן והן מבחינת הסגנון. אבל מה שכן - אני מבין ומסכים עם העניין שלבנים ליקויי שמיעה קשה למצוא בנות זוג שומעות. למרות שיצאתי עם שומעות ולא שומעות.אני מבין היטב וחש לעיתים על בשרי את הקושי שבלצאת עם שומעות. הרבה פעמים נאמר פה המשפט שבחורות יצאו איתך בגלל מה שאתה וכו וכו והמגבלה לא מהווה בעייה ועוד אי אילו. לצערי שווה לשמור משפטים אלו לסרטים אמריקיים קיטשיים לא למציאות הישראלית הבעייתית

שלום לך...

מה אתה מנסה בזה כשאתה מביא את כל הדיונים כדי שיהיה מעניין או שאתה בעצם מחפש תשומת לב אולי תפסיק להתעסק בדברים של אחרים,מה מתאים להם ומה לא.תתחיל להתרכז בעצמך ובחייך.אולי תמצא את העניין.
עלי להודות שלפחות איתך לא משעמם,הרי אתה מביא דיונים שמעוררים סערות בפורום.

למעלה