שלום לכולם

sync25

New member
שלום לכולם

שאלה למבינים היית היום אצל שגרירות קנדה ולקחתי את המסמכים של התשלום לפתיחת תיק שאלתי את הפקידה האם הנסיון בסדיר צבאי כטכנאי אלק" נחשב היא אמרה שזה גבולי למה היא מתכוונת ??? היא אמרה שהיא יכולה לבדוק לאחר שאני המלא את התפסים והיא תבדוק לי את זה ללא תשלום לפתיחה של התיק וכן זמן המתנה הוא נעה בן 30 ל- 36 חודש ... שאלה היא האם יכול להיות לאחר 36 חודש תגיע תשובה שלילית ??

בדרך כלל לא מגיעה תשובה שלילית

אלא לא פותחים את התיק. כשתגיש את התיק, תביא אתך את האישור מהשלישות לגבי עבודתך כטכנאי אלקטרוניקה בסדיר, אם הם יחשבו שיש בעיה הם לא יפתחו את התיק ולא יקחו כסף. היא תיגש עם הטפסים המלאים ועם הוכחת הניסיון (מכתב מהשלישות או יותר טוב, מכתב מפורט על ניסיון מאחד הקצינים שלך לשעבר) לחדר אחורי ותתיעץ עם פקיד ההגירה, אם הוא יגיד לה שהניסיון יחשב הם יפתחו את התיק ויקחו את הכסף, אחרת, היא תגיד לך לקחת את ה צ'ק חזרה, ולבוא כשיהיו לך 67 נקודות עם נסיון תעסוקתי אחר....

שאלה

שאני הגשתי לא צינתי שחלק מהנסיון הוא משירות חובה זאת בעיה? פשוט לא היה מקום בטופס איפה שהיה מצוין "מקום העבודה"

לא חושב שזו בעיה

א. מכיון שעד שיעבדו את הטפסים יהיו לך עוד שתי שנות ניסיון, וחוץ מזה המקצוע הצבאי שלך הוא מקצוע אזרחי לגמרי.

למעלה