שלום לכולם.

ruzzO

New member
שלום לכולם.

השאלה הזו כבר נשאלה בפורום שיפוץ ובניה, ולא קיבלתי מענה. אז אני מנסה את מזלי כאן: מי יודע איפה אפשר לקנות משרביות? חוץ מרוחמה שרון ואקרשטיין. (יש להם דברים יפים אבל במקרה לא מתאימים לנו..) ועוד שאלה קטנה- אנחנו בשלב הטיח החיצוני עכשיו. האם להלחץ ולקנות משרביות עכשיו, על מנת שהטיח ייושם עליהן? או שאפשר בשלב מאוחר יותר. תודה

fireman

New member
אני בד"כ לא אומר להלחץ

אבל כן, תילחצו. אם היום לא תכניסו את המשרביות הללו בכדי שיטוייחו במכה אחת עם כל שאר הבית בשלב מאוחר יותר אתם עלולים למצוא את עצמכם מתקשים לאתר בעל מקצוע שיהיה מוכן לעשות את העבודה הזו כעבודה קטנה, מה גם שתשלמו עליה באופן יחסי הרבה יותר ממה שתשלמו על החלק היחסי כחלק מכלל העבודה של הטייח היום. בדוק דגם חדש של אקרשטיין שנקרא רקפת, ידוע לי שיצא רק לאחרונה אני אישית לא מכיר יצרנים של משרביות מלבד אקרשטיין אבל נסו לברר עם איטונג\אבן גן

בינא

Member
על המצב שלכם עם המשרביות, כבר אמר

אבו נימר ב-48: "אם אין מה אתה רוצה - תרצה מה יש!"

איריסג

New member
גוגל. כלי מעולה....

עשיתי חיפוש בגוגל. ומה מצאתי? שלמשל אשטרום מייצרים משרביות (דרך חברת בת שלהם - נתיבי נוי) - ושיש להם מרכז תצוגה במרכז הבניה בגעש. ושיש עוד חברה שנקראת טרה קוטה אופקים (הנה הקישור) - http://www.teracotta.co.il/ וגם אצלם יש משרביות. גוגל. כמה פשוט ככה קל....

למעלה