שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לברר על הנושא של חתונה וקניית דירה אני מתחתנת באוקטובר ואנחנו מקווים לרכוש דירה בנובמבר, איך עובדת כל הפרוצדורה מול משרד הבטחון בשביל לקבל את המענק? תודה מראש על התשובות..

|מזל טוב| ../images/Emo24.gif

אני רואה מהכרטיס שאת בת 22 אז קודם כל את זכאית ואני שמחה שאת מודעת לזכויותייך
הפרוצדורה מאוד פשוטה, קודם כל מענק לרכישת דירה הוא חלק ממענק הנישואין כיוון שאת מתחתנת את צריכה לבקש את מענק הנישואין (שהוא הסכום הגבוה יותר) פני לעובדת הרווחה באגף השיקום והיא תיתן לך טופס למלא שבו תבקשי את המענק ותמלאי פרטי חשבון, מנסיון מקבלים את הכסף מהר מאוד מומלץ לשאול אותה איזה אישורים עלייך להציג בנוסף את זכאית להנחה במס רכישת דירה ל-2 הדירות הראשונות שגם עבור זה משרד הבטחון ינפיק לך אישור בדואר פרטים מלאים (כדי שלא אאלץ להעתיק את הכל
) במאמר הטבות דיור ליתומי צה"ל

תודה רבה

באמת תודה על התגובה המהירה, מאוד שמחתי כשראיתי שיש פורום ליתומי צה"ל פעם ראשונה שנתקלתי בכם היום, ושאלת הפרוצדורה קצת הדאיגה אותי..וגם שבסביבה שלי (חברים, לימודים) אני מן עוף מוזר שיש לו את הסטטוס של יתומת צה"ל, ככה שלהתייעץ אין לי עם אף-אחד. אני מקווה להיות משתתפת פעילה, ואם אני גם אוכל לעזור במשהו- אשמח שוב תודה..

בשביל זה אנחנו פה

שליתומי צה"ל יהיה מקום להיות ביחד ולדבר על דברים שאחרים לא תמיד מבינים וגם בשביל לשאול שאלות, כי יש הרבה שאלות ולא לכולם יש את חוברת הזכויות

למעלה