שלום לכולם

• פותח הנושא raz h
  • פורסם בתאריך

raz h

New member
שלום לכולם

אין לי ספק שהוואיג´ר מובילה את הקו האינטילגנטי ביותר מבחינת תכנים מכל הסדרות הקודמות (לדעתי היא עוברת את tng)למרות שהדמוית בה אולי פחות מעניינות מהtng כמובן שאי אפשר להשוות אותה לסדרות הישנות כמו הסדרה המקורית אשר היתה מערבון בחלל .אן ds9 אשר אינה ראויה להכלל כלל קפטיין ג´נווי היא ללא ספק המהיגה האולטמטיבית ואני חושב שצריך לשדך לה את פיקראד ולהכתיר אותם למנהיגי העולם החופשי.

נריה_ה

New member
הוויאג´ר היא הפחות אינטליגנטית,

מבין כל סדרות מסע בין כוכבים. לדוגמא: שנה שלמה הוויאג´ר טסה הביתה (סביר להניח שהם היו צריכים להתקדם מרחק ניכר...) אבל לא הם ממשיכים לפגוש את אותם גזעים ואנשים שפגשו בעבר (כמו ססקה והקזון, והוודיאנית ההיא...) כאילו לא התקדמו שנת אור אחת אחד. ודרך ניהול הספינה של ג´נווי ממש לא רציני. לדוגמא: הצורה בה היא נותנת לוויאג´ר להיפגע ולההרס (מאיפה באזור הזה של הגלקסיה היא אמורה להשיג חלפים...) זה לא רציני, היא אמורה לדאוג לכך שהספינה תחזיק עוד 70 שנה... נכון, מדי פעם יש הברקות ויש פרקים יפים, ואינטליגנטיים, אבל נדיר למצוא... לפי דעתי חלל עמוק 9, היא התוכנית החכמה והמעניית ביותר.

G.O.D

New member
ח"ע 9 חכמה???

ח"ע 9 קבלו לידיים מכרה זהב בדמות כל הצופים המרותקים לTNG, ויצרו סדרת נפל... אמור לי במה שונה ח"ע 9 מכל סדרת אקשן מד"ב אחרת (אנדרומדה, בבילון 5 וכו´)? כל הייחוד של הTNG הוא בחוסר ההמשכיות היחסי כלומר, ניתן להצטרף כצופה בכל שלב שהוא בעונה ולהנות מפרק מבלי הצורך להסביר כל 5 דקות מי זה מי ולמה... בח"ע 9 הם פחדו לאבד רייטינג ועשו טלנובלה בחלל, אני לא אומר שאין פרקים טובים, אני אישית אוהב כל דבר שחתום "STAR TREK" אבל לומר שח"ע 9 הכי טובה... קצת מוגזם... עוד ראיה לכך את ח"ע 9 התחילו לשדר במקביל לעונה השביעית של TNG את וויאג´ר החלו לשדר במקביל לעונה הרביעית(!) של ח"ע 9 מה שמעיד על חוסר הצלחה יחסי ורצון לתת מענה הולם.

DDN

New member
DS9 הכי טובה.

אני מסכים עם נריה_ה_, DS9 היא הסדרה החכמה, ולדעתי הטובה. ולדעתי חלל עמוק תשע היא הסדרה הטובה בדיוק בגלל הסיבות שאתם טוענים שהיא לא: ההמשכיות, העלילה הקבועה. ויש להם תסריטים מעולים, ויש פרקים מעולים שהם מחוץ לעלילה והם פשוט פרקים אנושיים (כמו הפרק שצירפו את הרומולנים למלחמה או פרק הבייסבול)

אמנם כולם פה מכורים לסטאר טראק

אבל אני לא מבין מה רע ב בבילון 5? לפי דעתי הסדרה הכי טובה אחרי STTNG העלילה בה מתפתחת לאורך כל העונות ויש פרקים נרוא נרוא יפים

DDN

New member
אני אגיד לך מה רע בבילון 5

הייתה סדרה מגניבה, עם התחלה אמצע וסוף. הייתה מעניינת, עם שחקנים טובים ועלילה מגניבה. אפילו ששרידן היה פשיסט, ודלן יבבנית שהעולם לא ראה, היו בה דמויות גדולות כמו ג´קאר, מולארי, ויר, מרקוס, לניר, איבנובה וצ´כוף (בסטר). והייתה אחלה סדרה! ואז, קיבלתי סטירה אחת שמלחמת הצללים נגמרה כמו שנגמרה (בדרך מאוד דבילית לדעתי) המלחמה עם כדור הארץ הייתה מאוד חביבה, ואז באה העונה החמישית עם הדרעק (ואני בכוונה אומר דרעק ולא דראק) ושהראיית עתיד מהפרק הגאוני עם בבילון 4 התגשמו (נכנסו במולארי, סנטורי פריים נהרסה, וכו´ וכו´) ופשוט ממש השאירה טעם רע בפה. אחרי העונה הזאתי, כל חלקה טובה שהייתה בבילון הלכה. נכון, הסרטים היו חביבים (ויש לי את כולם חוץ מהאחרון עם הסיירים) אבל עדיין, העונה החמישית הייתה כ"כ TURN OFF שאי אפשר להתייחס לבבילון כסדרה רצינית. רק בגלל העונה הזאת, שהייתה אמורה לחתום את הסדרה. אוקיי, Babylon 5 fans (which I was one of you once), you can flame me now

נריה_ה

New member
רק אגיד,

רק אגיד שהרייטינג ממש לא קובע את האיכות של הסדרה, זה יותר עניין של טעם (ולכן גם אין טעם להתווכח על זה). כמו כן, גם מתי התחילו לשדר את התוכנית לא נחשב... זה לא מראה כלום. את TNG שידרו כמה עשורים אחרי TOS, ומה זה אומר? (אני חושב על כמה אפשרויות...) נריה

למעלה