שלום לכולם!

Seventh Element

New member
שלום לכולם!

הגעתי לפורום הזה דרך הקישורים בויקיפדיה אחרי שנכנסתי לראות מידע על הלהקה... שמחתי לגלות שיש פורום ללהקה הזאת בארץ! בכל אופן, נחשפתי למוזיקה של וויט`ין טמפטיישן ממש במקרה בזמן ששוטטתי ברשת. הורדתי את האלבום האחרון שלהם The heart of Everything שכרגע גיליתי שהוא בעצם יצא ממש אתמול באופן רישמי! אהבתי את השירים בטירוף! אני אחד שלא חולה על מטאל ורוק ואני בכלל רקדן היפ הופ, אבל סוף סוף מצאתי להקת גותיק מטאל\מטאל סימפוני שאהבתי לשמוע את השירים שלהם! הסגנון של האלבום הזה הוא ממש פצצה, לא כבד מידי לטעמי, המוזיקה מאוד מלודית והקול של הזמרת ממש יפה! כמו כן שומעים איכות באלבום הזה, שומעים שהוקדשו מאמצים וזמן רב בהקלטה של האלבום כי הוא מאוד נקי. כשהדיסק יגיע לארץ אשמח לקנות אותו, כי הוא באמת איכותי. בעיקר אהבתי את השיר our solemn hour - פשוט גאוני!! אני מקווה למצא להוריד אלבומים נוספים שלהם כדי להכיר את סגנון הלהקה ואת השירים לעומק. גם שמח שיש קהילת מעריצים ללהקה הזאת... בהתחלה הייתי בטוח שזאת להקה לא ממש מפורסמת ושבקושי מכירים אותה בארץ ובעולם - מסתבר שטעיתי! הקטע הוא שהייתי לא ממש קשור למוזיקת מטאל וכניראה בגלל זה לא הכרתי. אשמח להכיר אנשים נחמדים מהפורום הזה ולשמוע את דעתכם על האלבום הכי טוב שלהם עד עכשיו.. הבנתי שיש להם עוד 3 אלבומי סטודיו. תיצרו איתי קשר במסנג'ר [email protected] או באייסי 225556 . פבל

Ice Queen 7

New member
ברוך הבא! D:

The heart of Everything הוא באמת אלבום טוב, אני עוד בתהליכי התרגלות אליו {: למרות שאני אוהבת את האלבום הזה- הקודמים הרבה יותר טובים. ואני מאוד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד) ממליצה לך לשמוע אותם- יש את Mother Earth, שזה השני שלהם, ואת The Silent Force, השלישי. שני אלה לדעתי הכי טובים (במיוחד TSF
), אבל זאת רק דעתי. P: לראשון קוראים Enter, הוא גם נחמד D: היה נחמד לקרוא איך התלהבת מהלהקה הזאת, מקווה שתאהב גם את האלבומים האחרים ^_^ אה כן ואתה יותר ממוזמן להצטרף לקומונה הזאת (רק אל תיבהל ותברח אחרי שתקרא את התיאור שלה XD)- http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=22131 טובזהו, בהצלחה בלהכיר את הלהקה הכי טובה שקיימת D: (לא הגזמתי, אה? :p) בוקר טוב ^^

danduuu

New member
XDD בחיים לא קרה שהתעוררתי ככה

סתם בחמש וחצי בבוקר

taroboy

New member
היי פבל,ברוך הבא כנס.

ברוך הבא לפורום של וות'יו טפטיישן. האלבום שהורדת שה הראט אוף אברטינג אכן יצא רשמית שלשום והוא האבלום ה-4! של הלקה. אז אתן לך מעט רקע כללי: בשנת 1997-אלבום הראשון של הלקה ששמו "אנטר" אתה יכול לקרוא עוד עליו כאן : אנטר ב1998 יצא אבלום בו חמישה שירים ונקרא דה דאנס לאחר כמה שנים הם הוציאו דיסק אחר ששמו נררה מאדר' ארת' או(אמא אדמה) האלבום הוא אלבום מופת,ועוסק בכל מה שקשור בהרמוניה בין האדם לטבע. ויצא בשנת 2000 חומר עליו שקיים במאמרים אתה יוכל למצוא כאן : מאדר' ארת' אחר כך הוציאה הלקה את האלבום המוכר ביותר"דה סיינלט פורסט." שיצא 4 שנים אחרי מאדר ארת' בו קיימים 80 זמרי מקלה ו80 נגנים קלאסים. חומר נוסף : "דה סיינלט פורסט." ולאחר זמן מה הלקה הוציאה את אלבומה האחרון עד כה,"דה הראט אוף אברטינג" תהנה! תום

ברוך הבא! :)

זה נחמד שאהבת אותם למרות שבאופן כללי אתה לא מתחבר לסגנון. ככה זה ווית'ין, תופסים את כולם. ^^ כבר נתנו לך פרטים ורקע על האלבומים והכל, אני רק אוסיף שבין לבין הם הוציאו הרבה סינגלים עם כמה שירים שלא יצאו באף אלבום, ויש גם שני DVD'S, הראשון - Mother Earth Tour, הוא של סיבוב ההופעות של האלבום השני של הלהקה (שבזכותו, אגב, הם התפרסמו בעולם), והשני - The Silent Force Tour של סיבוב ההופעות של האלבום השלישי. אז, נעים להכיר, אני זוהר. P:

למעלה