שלום לכולם!!!

באלי23

New member
שלום לכולם!!!

לפני הכל אני שולחת ישר כח ענקי לכל המשתתפים!!! אני נמצאת כרגע בשבוע 38 ,בסקירה השנייה שביצענו גילו הרופאים את הק"פ . וכמובן לא שכחו לצרף לזה מספר אבחנות ,כיוון שזהו הריון ראשון ,מפוחדים ולחוצים רצנו לבצע כל בדיקה אפשרית כדי להסיר ספק. וב"ה הילדה שלנו בריאה לחלוטין פרט לתופעת הק"פ. הופתעתי לגלות שדווקא באינטרנט קיבלתי יותר עידוד ותמיכה מאשר אצל הרופאים שאליהם פניתי,ולכן לאחר סקר שערכנו החלטנו לבצע את הטיפול בבי"ח העמק.למדתי הרבה מהפורום הזה ומהנסיון של המשתתפים בו.צר לי על כל הזוגות שלא נחשפו למידע הזה ,ולעצת הרופאים הפסיקו את ההריון. אשמח להעזר בכם בעתידהקרוב...( מאוד) תודה.

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים ובהצלחה!

שמי ג'סיקה, אמא לדניאל בן 7 חודשים שנולד עם ק"פ דו צדדי שאובחן בשבוע 15. עברנו מסלול ארוך של בדיקות, כמו כולם. ודניאל נולד, לשמחתנו, בריא ומקסים!
אני שמחה שהכרתם אותנו ואתם מוזמנים להיעזר בנו בכל שלב, החל מעכשיו לפני הלידה (ייעוצים לגבי בגדים, ציוד נוח וכו') ובהמשך, בכל דבר אחר.... בסוף תגלו שאתם עוזרים לאחרים כי יהיה לכם כבר ניסיון
שתהיה לכם לידה קלה ומהנה, ותהנו מהקטנ/ה שבדרך...
עצה קטנה- צלמו את הק"פ לפני תחילת הטיפול, למזכרת, וכדי שתוכלו להשוות כי משבוע לשבוע יש שיפור עצום ברגליים. בהצלחה! ג'סיקה

אירנה ק

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

שמי אירנה, אמא לילדה מקסימה ששמה מאיה בת 9.5 חודשים. היאנולדה עם קלאב פוט ברגל ימין . גילינו את זה בסקירת מערכות מוקדמת. אנחנו מטופלים ברמב"ם. אני תושבת קריות, אשמח לעזור. אבל קודם כול לידה קלה ובהצלחה

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

את מוזמנת להיכנס לאתר שרשום אצלי בחתימה. עשיתם בחירה מעולה. לידה קצרה וקלילה.
עידית

sigis7

New member
ברוכים הבאים!

נשמח לעזור בהמשך, כמו שעזרו ועוזרים לנו כאן!תעברו את הלידה בשלום, בקלות ובבריאות!

vered43

New member
שתהיה לידה קלה

ואנחנו נמצאים כאן לכל שאלה שתתעורר. יש כאן פורום פעיל ותומך מאד, שנמצא תמיד לצידכם.

אנגלה3

New member
שלום וברוכים הבאים

המשך הריון מקסים ולידה קלה. אה ודרך אגב ה"שד" ממש לא נורא - מתמודדים איתו ואפילו בקלות. אנחנו הורים לשחר המקסים שהיום הוא בן חודשיים וחצי. גם אצלנו הק"פ אובחן בשבוע 15+, ק"פ חד צדדי ברגל ימין, וכמו כולם גם אנחנו גילינו את הפורום הנהדר הזה. נשמח לעזור בכל שאלה... בהצלחה ולידה קלה אנג'לה

למעלה