שלום לכולם

yaacobi

New member
שלום לכולם

זה כבר זמן מה שאני קוראת בפורום אבל לא כותבת אז החלטתי שהגיע הזמן הפשוש שלי עמית נולד עם קפ ברגל ימין לעומת כל האנשים כאן אצלי לא גילו זאת בהריון למרות 3 סקירות אצל אחד הטובים היום הוא בן חודש וחצי כבר 3 שבועות עם הנעליים. אני חושבת שלעולם לא אשכח את הרגע בלידה שהמיילדת אומרת לי בשנייה שהוא יצא : "אמרו לך משהו על קפ"? כאילו ידעתי מה זה בכלל..... כמובן שבאותו רגע חשבתי את הנורא מכל והייתי בטוחה שהנורא מכל קרה אבל עבר זמן מה ולמדנו להתרגל... גם לגבס.... גם לנעליים.... בתקווה שכולם יהיו בריאים - אמן !!! שיהיה לכולם בהצלחה ....

טאניוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מזה שאתם כבר 3 שבועות עם הנעליים אני מבינה שלא עברתם ניתוחון? כן, לא נחמד במיוחד לקבל כזאת הפתעה בלידה
אפשר לדעת איפה אתם מטופלים?

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים!!!../images/Emo13.gif

אני מתארת לעצמי את הבהלה בגילוי הק"פ בלידה... מצד שני נחסך לך הלחץ העצום שהרבה מאיתנו עברו בהריון! בכל מקרה נעים להכיר. אני ג'סיקה, אמא לדניאל בן 7 חודשים וחצי עם ק"פ דו צדדי. אנחנו עם הנעליים כבר חצי שנה כמעט. כמו שכתבת-לומדים להתרגל ולחיות עם זה כמו שזה. וכמו שטאניוש כתבה- הם עושים הכל בצורה מדהימה גם עם הדניס, בקצב שלהם! בכל מקרה, אם תוכלי, ספרי קצת עליכם, מאיפה בארץ, איפה מטפלים? המשך שבוע טוב! ג'סיקה

sigis7

New member
../images/Emo140.gifברוכים המצטרפים!

מצטרפת לשאלות של טניה, שיהיה בהצלחה רבה, שמחה שהחלטת להתכתב איתנו!

אנגלה3

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים

שלום וברוכים הבאים לפורום, ובהזדמנות זו אני רוצה גם לברך את מקימי הפורום, התמיכה הפרגון הכל חיובי, פשוט מוסיף לנו כח להמשיך. תודה. שחר שלנו נולד גם כן עם ק"פ חד צדדי ברגל ימין, היום הוא בן חודשיים ושלושה שבועות וגם הוא כבר שלושה שבועות עם הנעליים. היה קצת קשה בימים הראשונים אבל עכשיו התרגלנו.... אני חושבת שאנחנו מטופלים אצל אותו רופא, אם זה עמית שאני מכירה... בכל מקרה ספרי לנו קצת באמת מהיכן אתם והיכן אתם מטופלים? המשך יום מקסים אנג'לה.

yaacobi

New member
ד"ר פנסקי

אנחנו גרים ברחובות ומטופלים אצל ד"ר פנסקי המדהים שמצליח להרגיע אותי בכל פעם מחדש אנג'לה, אנחנו תמיד נפגשות אצל הרופא מה שלום שחר החמוד? האמת שעד עכשיו עמית הסתדר יופי עם הנעליים אך ככל שהוא גדל אני שמה לב שזה מתחיל להציק לו והוא בוכה יותר.. או שזה הגזים ....

אנגלה3

New member
שולחת במסר

אני שולחת לך במסר את מספר הטלפון שלי, חייגי אליי בכל שעה... שחר מקסים, בכל יום משהו חדש - עכשיו הוא מדבר אל הדמויות בטלביזיה. לגבי הבכח של עמית - נראה לי שזה הגזים, תנסי גרפווטר - עזר לנו מאוד, ושחר סבל - טיפסנו על הקירות.... אשמח אם תתקשרי. אנג'לה

למעלה