שלום לכולם...

endar2805

New member
שלום לכולם...

פתחתי קומונה חדשה שעיקרה תמיכה הדדית בין ילדים של חולים - בעיקר צעירים שמתמודדים עם הורה חולה שהולך בגיל צעיר... אתם מוזמנים להכנס, לכתוב ולהגיב... שמה של הקומונה: "ההורה שאיננו עוד..."

בהצלחה , כל הכבוד

בחור יקר, אני מבינה שאביך נפטר בגיל צעיר והתמודדת עם המחלה שלו כשהיית צעיר מאד, בגילו של בני הצעיר. אני בטוחה שהקומונה שלך תהיה לעזר לילדים של חולים צעירים שמחפשים כתובת ליגון , לכאב, לכעס ולכל מה שעובר עליהם. אני אעביר את הכתובת לילדיי, כך שיוכלו אולי לשתף ולהגיב בקומונה שלך. בהצלחה, ושתקבל תמיכה ותעזור גם לאחרים. טובה

zs1957

New member
בהצלחה וכל הכבוד על הפורום החדש

עופר שלום רב, יישר כח על היוזמה שלקחת על כתפך. זה המקום לילדים של החולים הצעירים לבוא ולספר על הקושי לקבל עיצה ועידוד לתמיכה מצעירים בני גילם שעברו חוויות דומות עם המחלה של הוריהם. טובה אמרה שתפנה את ילדיה וזה מצוין. המון המון בהצלחה!!!! זהבה שחם

../images/Emo140.gifבהצלחה איידע את ילדי על הפורום

גם בן זוגי חולה דמנתי מסוג אלצהיימר והוא סה"כ בן 60

endar2805

New member
תודה לכולם על הפירגון...

רק רציתי לעדכן שאני כותב את הסיפור של המשפחה שלי, פרק אחר פרק, בקומונה - אם מישהו רוצה ללמוד מהנסיון. כמו כן, במקביל אני ואמא שלי (שעובדת בבית אבות) נשמח לעזור גם בכל הנוגע לדברים מנהליים שנלווים למחלה (הכנסה למוסד, קבלת אפוטרופסות וכו'...) אפשר להעביר אלינו פניות בקומונה... שבוע טוב, עפר

למעלה