שלום לכולם :)

Master Music

New member
שלום לכולם :)

אני כמובן מכיר את ג`ניפר מתחילת דרכה ויש לי את כל אלבומיה האוהב עליי הוא כמובן האלבום ה-1 ON THE 6 ברכות על האלבום החדש ולשם שינוי ואני בטוח שלטובה, כולו בספרדית! באמת הגיע הזמן.. :) ג`ניפר עשתה בשכל שעבדה פאביו סלגדו המכונה ``אסטפנו`` אחד המפיקים החזקים בתעשייה הלטינית. שגם עבד עם טליה על 2 אלבומים מדהימים ב2002 ביחד עם חוליו רייאס ששם היו לה להיטי‎ ‎ פופ, האוס ודאנס בהתאמה כמו ‎``VUELTAS EN EL AIRA``‎ ``EN LA FIESTA MANDO YO`` ``A QUIEN LEו- ‏ IMPORTA`` ועוד. וגם ב2005 ``בחוש השישי`` שעבד ביחד עם עוזר מפיק אחר עבד איתה על להיטים כמו ‎ ‎``A DREAM FOR TWO``‎ (בגירסה הספרדית של השיר) ובלדות כמו ``LOCA`` ``OLVIDAME`` למרות שעוד לא שמעתי את האלבום החדש של ג`ן אני בטוח שהוא יהיה טוב אם לא הכי טוב, מכל האלבומים שישחררה עד היום. וזה לא קשור לשפה מדובר במפיק שאף פעם לא חוזר על עצמו ועובד עם כל אמן בצורה שונה. המשך.

Master Music

New member
המשך..

(אני מיתחבר דרך הפל` אי אפשר לכתוב הרבה תווים בהודעה אחת) לדעתי ג`ניפר עולה על גל מוזקלי אחר לחלוטין . שאולי גם יכבוש קהל אחר. מה שרציתי לדעת מה דעתכם על המעבר של ג`ניפר מפופ-שחור, אר נ` בי לאלבום שכולו בספרדית? (לאו דווקא לטיני). סופ``ש מדהים לכולם ושבת שלום :)

QueIronia

New member
ככל הנראה רק בחול המועד.

תאריך השחרור לפי MusicaNeto הוא ה-05/04/2007
הדיסק כבר שוחרר באירופה (היום!) ובמכסיקו. ב-27/03/2007 הוא ישוחרר בארה"ב

Master Music

New member
זה לא חדש שאלבומים בספרדית..

מגיעים באיחור גדול בארץ.. (לאלבום של טליה חיכתי חודשיים שלמים אחרי שיצא בעולם!) אבל זה אוטוטו עוד שבועיים אז אין מה לדאוג, בכל מיקרה אני לא מתכוון להוריד אותו.. נחכה עד ה5/4.. :) כנראה זה משתלם.

QueIronia

New member
אני זוכר במעומעם איזה מקרה

דומה עם הדיסק החדש של מרסלה מורלו... לאחותי קנה אותו לפני כמה שבועות בדרום-אמריקה כי בארץ אי אפשר היה להשיג... ד"א, כל הכבוד לך על זה שאתה מחכה. אני חיכיתי עם Rebirth והייתי שלם עם ההחלטה לחכות. גם כאן התכוונתי לחכות, אבל איך שדלף הדיסק נשברתי. הציפייה שלי הייתה כ"כ כ"כ גדולה, שפשוט ברגע שזה היה ממשי לא יכולתי להתאפק. כמו שאתה מבין, בכלל לא התאכזבתי מהדיסק הזה

Master Music

New member
כן גם לצערי יש דיסקים שלא מגיעים..

כמו במקרה של מרסלה מורלו(אמנית ממש טובה!) גם אני נאלצתי לקנות מחו``ל. ברור שאני יחכה. המתנה מלשון מתנה. הדיסק בטוח יהיה מדהים!

QueIronia

New member
המעבר מעולה, לדעתי ../images/Emo13.gif

בסה"כ, מדובר באלבום שרובו בלדות (מלבד שני שירים), ועם זאת, לדעתי - הוא לא משעמם בכלל! אין ספק שלא מדובר באותו קהל יעד. ג'ניפר אמרה את זה בעצמה גם בצילומי הקליפ של QH: היא אמרה שהקליפ לשיר שונה מאוד ממה שהיא עושה בד"כ, כי האופי של השיר והאופי של הלאבום שונים ממה שהיא עושה בד"כ. עם זאת, אני לא בטוח כמה הדיסק הזה ינפק להיטים, ואם בכלל זו המטרה שלו. ברור שכל דיסק אמור להצליח ואחרת לא היו עושים מוזיקה. אעפ"כ, הדיסק הוא פרויקט אישי של ג'ניפר - שלא דרך חברת תקליטים - אשר נעשה בעיקר לשם הגשמת חלום. ברור שהציפיות מהדיסק גבוהות, גם לאחר זמן ההמתנה הממושך (כ-3 שנים!), אבל אני חושב שהוא עונה על הציפיות בכבוד רב, והרבה מעבר לכך. אני רק אסיים בזה שאתמול אח שלי שמע באוטו את הדיסק, והוא הקפיץ איזה חבר מהלימודים הביתה (הוא גר בעיר שלנו גם...). אז אותו חבר שאל מה זה הדיסק שהוא שומע, ולא האמין שזו ג'ניפר - כי הדיסק בספרדית וכי הקול שלה ממש השתפר
היה נחמד לשמוע

וולקאם../images/Emo24.gif

ולשאלתך---- אני קצת מאוכזב...אני מאוד אוהב מוזיקה ספרדית וחיכיתי לאלבום הזה המון זמן.אז נכון שהוא לא רע בכלל אבל הוא רובו בנוי מבלדות שאני פחות מעדיף. בכל מקרה אני שמח מאוד שג'ניפר מגוונת ומוציאה חומרים בסגנון שונה ממה ששמענו ממנה עד עכשיו

QueIronia

New member
מצטרף למה שליאת אמרה.

כבר לפני הרבה זמן שוחררו ידיעות על כך שהדיסק כולו יהיה בלדות, עם מעט מאוד mid-tempo (וכאן נמצאים QH ו-TVAQ). להתאכזב מהבלדות עצמן זה שונה, אבל ברגע שכבר ידוע שזה בלדות, אז להתאכזב מעצם העובדה הזו זה קצת מעפן. ממה שהבנתי ממך בשרשורים קודמים - עיקר האכזבה היא מהשירים עצמם ולא מהסגנון, או שאני טועה?

האכזבה הראשונית

שלי הייתה מהסגנון... אבל זה לא שאני לא אוהב בלדות בספרדית,ממש לא... שמעתי את השירים עדיין עם המון ציפיה ויש לא מעט מ-ש-ע-מ-מ-י-ם

Master Music

New member
אני דווקא חושב שזה החלטה נכונה

שג`ניפר פנתה יותר לסגנון בלדות ועוד בספרדית מיכוון שיש לה המון שירים קיצביים והגיע הזמן שתראה פן שונה. ואסטפנו ידוע בבלדות המעולות והמרגשות שהוא מפיק לאמנים. .

דעתי:

*לא מת על ספרדית.. ולא על בלדות מהסיגנון הה.. אז האלבום הזה ממש לא עשה לי כלום.. ** מת על הסיגנון פופ קופצני שלה שבגלל זה אהבתי ואני אוהב אותה : IR LDCAT וכמובן PLAY וכל מה שבסיגנון.. ככה שJLO עדיין שולט. אם יש שיר יחיד שאהבתי באלבום זה QUE HISISTE

Master Music

New member
זה עניין של טעם..

אני חושב שספרדית שפה מדהימה! לא רק בגלל שאני דובר אותה..) גם אני אהבתי אז את הסיגנון הפופ הקופצני שלPALY ‎ ו ‎‏ IM R אבל אני חושב שג`ניפר עשתה בשכל ששינתה. וגם לקחה פסק זמן מהראפרים..

QueIronia

New member
ולא סתם פסק-זמן. אומרים

שבדיסק הבא באנגלית לא יהיו שיתופי פעולה. אני לא יודע כמה ניתן לסמוך על זה, אבל בכל מקרה - אני אשמח אם זה מה שיהיה.

Master Music

New member
גם אני ישמח! מאוד! ;)

היה תקופה שהייתחסו לג`ניפר כאל זמרת רקע לראפרים (וגם למאריה בין היתר) ויש כאלה שגם לצערי מעדיפים אותה כך.. זה מעולה שהיא תראה שהיא מעל זה. זה יוסיף לה הרבה הערכה. (אני מכיר ראפר אחד או שניים שכמעט הרסו לזמרות מעולות את הקריירה..) עוד דבר שרציתי לדעת זה אם לאלבום יש 2 גירסאות או רק 1 שבוע מדהים לכולם! :)

QueIronia

New member
אז זהו, שזה לא בדיוק ידוע!

לפחות בדיסקים שהוזמנו מ Amazon.de יש רצועה נסתרת - Quien Sera (זוכרים שג'ניפר הקליטה עבור Shall We Dance את Sway בספרדית, ובסוף הגרסא שלה נגנזה, לטובת זו של הפוסיקאט דולז, באנגלית, מאחר ופחדו ששיר של ג'ן יפגע בסרט??). הגרסא של ג'ן לשיר היא במקצב סלסה-ממבו, עם ליווי של מארק, בין השאר. עם זאת - אל תצפו לשיר יותר מדי. בתהחלה של השיר לפחות, השירה שלה מאוד גסה - ישנו הבדל של שמיים וארץ בין השירה ב-QS לבין שאר השירים ב-CAUM. בכל מקרה, מבחינה רשמית יש רק גרסא אחת, ככל הידוע (היו שמועות על גרסת בונוס מכסיקנית, אבל הן התבררו כלא נכונות. מעבר לכך - הן גם היו מאוד לא אמינות...). לא יודע עדיין באיזה ארצות יש את ה- Hidden bonus track ובאיזה ארצות יש 11 שירים בלבד. אני מאמין שבימים הקרובים זה יתברר.

למעלה