שלום לכולם

n e t a 8 5

New member
שלום לכולם

רק שתדעו שאחרי כמה שנים שאני מעריצה אותו (מאד) הבנתי באמת שאמיר קצת"אגואיסט" כי אני שולחת לו מכתבים ושירים,ומה הדבר הכי יפה שהוא אמר לי זה "זה נחמד" שום "תודה" או "זה מחמיא" ואני מאד נפגעת כל פעם מחדש! אז תחשבו טוב לפני שאתם נכנסים ! ממני באהבה אתם יודעים מי

sexit16

New member
..

אני לא יודעת מה להגיד לך..עם את נפגעת מהתגובות שלו אז אל תשלחי לו יותר. וככה לא תיפגעי ולפי דעתי זה שהוא אומר לך "זה נחמד" זאת גם מחמאה אני לא יודעת מה איתך אבל אמיר בן אדם מ-ק-ס-י-ם יום טוב

אמיר בן אדם מקסים

תאמיני לי שאמיר מעריך את כל מה שאת כותבת ושולחת לו וזה שהוא ענה לך שזה נחמד אז זו בהחלט מחמאה.אמיר איש מקסים שמאוד אוהב ומעריך את הקהל שלו.

רעות את הורסת אותי מצחוק...

חח רעות איזה מצחיקה את שאת מגנה על אמיר כמו סנגורית שלו חחח את דואגת שהוא יצא בסדר מכל דבר חחח לפעמים גם הוא טועה את יודעת...

אני מגנה

כי אני מאוד אוהבת ומעריכה את אמיר וכי מה שאני אומרת זה את האמת! עובדה שהגיבו עוד כמה חברים בפורום שחושבים כמוני. והאמת היא שאמיר בן אדם מקסים.

matanky

New member
פחח קראי טוב טוב ../images/Emo6.gif

עצם זה שהוא עונה לך וגם אם זה : " זה נחמד " אז אמורה לקרון מאושר, הוא לא חייב לך כלום ויכול אפילו לא לקבל את המכתבים שלך אלא פשוט להתייחס אל זה כאל " עוד מכתב " בוא נגיד שנכון, אני לא ממש מכיר את אמיר אבל.. קחי דוגמא שלחתי הודעה לעברי לידר שלחתי לו שאני ממש מעריך אותו והוא זמר טוב וזה.. והוא החזיר לי הודעה : " תודה " והייתי הכי מאושר שיש בעולם!!!!!! אז קחי את זה לתשומת ליבך... ולא צריך להטריד אותו גם עם המון מכתבים וכו'...

../images/Emo91.gifמה נסגר איתך?

מאמי ממה נעלבת כבר עברנו את הגיל הזה של הערצה חסרת תקדים וצרחות ובכי ואמאלה הוא נגע בי או יש לי תמונה עם אמיר.. חלאס התבגרנו כבר בראש אחר מה נתקעת עליו? הוא גם הספיק לגדול ולהתבגר ... מה שכן הוא צריך לשמוח שמי שהיה לצידו בימים עברו נשאר איתו עד היום למרות הכל...אבל אל תיסחפי מתוך ראייה בוגרת של הדברים הוא החזיר לך בקטנה כי לא חשב שתיפגעי ותיקחי את זה קשה.. אני לא רוצה להכניס לו מילים לפה אולי הוא חושב אחרת בכלל.. קיצר אמיר שלח לה איזה מילה טובה שלא תתבאס עליך... חבל בסכ"ה אוהבת אותך..||דחוף

n e t a 8 5

New member
אני יודעת אבל עדיין!?

אני אוהבת אותו... ( נראה לי אפילו יותר מידי ) מה אני עושה ? תציעו הצעות?!

aMiRi GiRl

New member
לא להתרגש יותר מדיי

כי אמיר הוא עדיין בנאדם כמו כולם... =) כדאי להתחיל להבין את זה כי אחרת ....

למעלה