שלום לכולם!:)

שלום לכולם!:)

קוראים לי קארין -- בת 18 וכן גם אני חולה על מאיוש אני דיי חדשה למרות שלפני איזה שנה אולי אפילו יותר כתבתי כאן כמה הודעות .. החלטתי לשוב ... רציתי רק לשתףף אותכם במשו די מוזר שקרה לי ... לפני חודש וחצי היה לי טיול שכבתי לאילת והייתי דיי בשוק ממה שקרה ממש לא ציפיתי לזה , בערב הראשון של הטיול יצא לי להסתובב עם חברות טיילת ואני לא צוחקת איזה 4 , 5 אנשים עצרו אותי ואמרו לי שאני ממש דומה להה , פשוט נדהמתיי מאז כולם קוראים לי בשם שלה ,ופשוט במהלך כל הטיול אנשים פשוט זרקו לי את ההערה הזאת .. אני חייבת להגיד שעוד שכשהיא התחילה להתפרסם ידיד שלי אמר לי שאני מזכירה אותה אבל זה היה רק הוא ולא ממש יחסתי חשיבות עכשיו בתקופה האחרונה מלא אומרים לי את זה .. בבצפר ברחוב . אז בקיצור זה מה שרציתי להגיד ... דרך אגב בקשר לתמונה- זה הכלב של מאיה?

nitzangro2

New member
היוש קאריןן:)

תשימי תמונה שלך וכולנו נחליט חחחח סתאםםם (רק אם בא לך) אני שמחה שהצטרפתתת בקשר לתמונה זה כלב מנראה לי אירוע התרמה ל"צער בעלי חיים" או כל אמותה אחרת שקשורה.. לילה טוב וכמובן ברוכה הבאהה!!

היי קארין

קודם כל ברוכה הבאה
אני ליטל בת 17.אני מאוד מאוד שמחה שחזרת לפורום של מאיה....ולגביי זה שאת דומה למאיה אולי תשימי תמונה שלך ונשמח לראות את הדימיון
ולגביי התמונה לפי מה שאני יודעת זה לא הכלב של מאיה.למאיה היה רק פעם אחת בחיים כלב והוא היה פיקנז:) המשך יום נעיםםם.....והשתלבות נעימה

גם אני ראיתי..

יש לאמא שלי בעבודה מישהי שכולם קוראים לה מאיה בוסקילה כי היא מה זה דומה לה.. אפילו בגובה הם דומות מאיה 1.62 וחברה של אמא שלי 1.60 והיא עם תלתלים כאלה שמגיעים עד בכתפיים משהו כזה בדיוק כמו השיער של מאיה שהיא בלי פן..!! אבל מאיה בהרבה יותר יפה ממנה.. {מאיה זה משהו מיוחד}[= והיי קארינוש..! גם אני דיי חדשה בפורום... אני בטוחה שתתקבלי פה יפה כמו שאני היתקבלתי! ותזכרי..! מאיה זה לא רק הקול.. זה ה=כ=ל!! ביוש!

באמת?! כולם..

כולם אומרים שהיא עושה פנים.. חוץ מזה שראיתי כמה תמונות שלה שהשיער שלה עם תלתלים כאלה והוא קצר.. אם אני ימצא אחת מהתמונות אני יעלה אותה..

אבל עדיין אני לא בטוחה!

יכול להיות שאת צודקת ויש לה שיער חלק..! אני עדיין לא ראיתי אותה במציאות אז אין לי מושג!

LindZiv Cohan

New member
זאת ניצן אני בשם משתמש של חברה

אולי זה רק בתמונה אבל בעיקרון היה לנו מפגש איתה ביומולדת שלה.. ויש לה שיער ארוך שחור והיא אמרה שזה טבעי.. חהחחחח לפחות אמרה[; אבל יש מצבב חח

למעלה