שלום לכולם !!

gtg4ever

New member
שלום לכולם !!

אני לומד תלד מימד ..... ו קצת קשה לי אני מבקש ממכם שתעזרו לי ברעיונות אני רוצה סקיצה "קופסה" ל תחתונים "גברים או נשים " או גרביים "גברים או נשים " או חזייה או לילדים קטנים " תחתונים גרביים ....." יש לי רעיון אבל קצת קשה לי לעשות אותו הרעיון הוא : חשבתי לעשות פה mouth ממעלה חזייה ו מלמטה תחתון !! ו המורה אהבה את הרעיון !!! אבל קשה הרעיון השני שיש לי הוא צדפה קשה פותחים אותה .... יש חזייה תודה מכל הלב אני מקווה ...הוספתי את ההודעה במקום הנכון !! כי זה תלד מימד

eldarinn

New member
משתי סיבות עיקריות

1. אנחנו לא גרים בפורום ויש לנו עוד ענינים. 2. לא ברור מה לעזאזל את/ה מנסה לעשות.

CoolCalb

New member
ל GTG4EVER

אתה סטודנט, הייתי מציע לך לדבר יפה. כשתצא מהביה"ס תרצה למצוא עבודה? יש סיכוי גבוה מאד שהאנשים שאתה תוקף כאן, יהיו אלו שלא יקבלו אותך לעבודה. אם תקרא את מה שכתבת בהודעה המקורית שלך, אני בטוח שגם אתה לא תבין מה אתה רוצה. בטח ובטח עם שגיאות הכתיב שלך. (ואל תתן את התירוץ של דיסלקט, כי היום כולם דיסלקטים פתאום). בקיצור, הצעה ידידותית: תהיה קצת יותר HUMBLE, ככה יהיה לך סיכוי יותר טוב להצליח.

CoolCalb

New member
עוד דבר

כדי שיבינו מה שאתה רוצה, מאד יעזור אם תוסיף סימני פיסוק.

gtg4ever

New member
ל CoolCalb .......

תשמע .....אני כמוך ואתה כמוני אני מבקש ממך, אל תהיה גיבור ואל תהיה בעל הפורום למה מי שם אותך מלך ומת ??? בסופו של דבר אנחנו בני אדם ו לא בעלי חיים ... ומותר לנו לטעות !! ואם אתה חושב משהו אחר ,אז אתה החושב ,לא אני . ו אותה לא מעניין אותי ו אני אומר למנהל <<<סליחה>>> על התגובה ... כי קצת התגובה שלך הייתה קשה . אני חדש פה לא יודע את הכללים אני שאלתי איפה יש פורום ל תלד מימד אמרו לי פה ... לא ידעתי שפה רק תוכנות תלת מימד ו לא תלת מחמד שימושי ושוב סליחה ~~~~~~~~~עדיף כלב במקום בן אדם ....מאשר בן אדם כלב ~~~~~~~~~ או ~~~~~~~~~עדיף כלב במקום חבר ......מאשר חבר כלב ~~~~~~~~~~~ ותודה !!

eldarinn

New member
תשמע בתור אחד שמייעץ לאחרים לשתוק

אני לא חושב שיש לך זכות לבוא בטענות ל COOLCALB. חוצמזה אני עומד מאחורי הדברים שאמרתי. בין אם זה פה או במקום אחר פורום זה לא צ'אט וכשמישהו נכנס ומוצא לנכון לעזור (על בסיס התנדבותי ועניני כמובן) אז הוא עוזר. בדקתי ומצאתי שהשם שלך לא הופיע על התלוש משכורת שלי בחודש מרץ. לכן עד שזה יקרה תיאלץ, לפחות כל עוד זה נוגע אליי, להתאזר בסבלנות כשאתה מבקש עזרה.

gtg4ever

New member
בסדר...

תמשיך לנבוח ....זה שם הקורס החדש שיפתח בעתיד לכל כלב שנובח וגם חיות אחרות כמו ....חמור ה קורס מלמד את הכלבים לא לנבוח <<והם הציעו לי לעשות להם בטור מעצב גרפי תסריט או lOgo >חחחחחח ומה שתדבר.. או "נובח" לא מעיין אותה ו לא מעניין את התחת של הכלב בדקתי ומצאתי שהשם שלך לא הופיע על התלוש משכורת שלי בחודש מרץ. חחחחח תבדוק טוב

שווה לקרוא את הודעת המנהל. הפורום

עוסק בעזרה בתוכנות תלת מימד ולא בבניית עצמים תלת מימדיים מחומרים אמיתיים. שיהיה בהצלחה בתרגיל. שווה לנסות בפורום של תקשורת חזותית או עיצוב תעשייתי. ואם אתה כבר מגיע לשם, שווה לשאול בצורה ברורה.

gtg4ever

New member
ל בומס הקופץ

1 : תודה רבה לך ... 2 : סליחה ששמתי את ההודעה פה !!! ולא ידעתי שיש פורם לתקשורת חזותית כי אני לומד תלת מימד אז כתבתי בסדר !! אני יודע שהניסוך היה מסובך קצת !!! :]

תפסיק לעשן את מה שאתה מעשן

ותראה איך פתאום כל מיני דברים, כמו להקליד טקסט ללא שגיאות, הופכים לפשוטים יותר. חוץ מזה, כאן זה פורום תלת מימד. פורום תלד מימד נסגר מזמן בגלל שכבר אין לזה ביקוש.

למעלה