שלום לכולם

bombaaa

New member
שלום לכולם

קודם אני רוצה שתדעו שאתם מקסימים וכיף לראות סוף סוף אנשים שבאמת מתעסקים בפנימיות ולא בחיצוניות אני לא אסקסואל, אני הומו (יותר גרוע חחחחח)
! בכל מקרה.. מתוך סקרנות נכנסתי וקראתי כמה הודעות פה.. ואני מבין שאתם קצת בארון.. אבל על מה?!@ אתם מקסימים ולמה שמישהו ירים גבה או יחשוב עליכם משהו רע? כי אתם לא מרגישים משיכה מינית? סו פאקינג וואט ?! מה שלא יהיה.. אם איי פעם יהיה לכם איזה שהוא מצעד או הפגנה או קריאה להכרה אני ישמח להביע תמיכה ולהיות איתכם... כמו שהרבה אמרו לפניי "אין דבר כזה פרסום שלילי" פרסום זה פרסום כל עוד אתה בכותרות משמע אתה קיים וגם בפרסום חיובי יש מי שלא יסכים ומי שיסכים... בשנים האחרונות הומואים ולסביות נמצאים בכ-ל מקום!! מגיל 0 שומעים, רואים, מדברים ויש מצעדים וסיקורים וסרטים וכל מה שרק אפשר... פעם זה לטובה ופעם זה לרעה... וכל זה התחיל מהיום שלהיות הומו הפך לחוקי.... להיות א-סקסואל זה לא חוקי?! אני חושב שאם תיפנו למערכות של אתרים ותקשורת אתם תרימו את עצמכם וכך יצטרפו עוד ועוד.. מגיע לכם!! לי אישית בחיים לא יצא לשמוע על א-סקסואלים מאף בן אדם.. רק בפורום! (נכנסתי כי ראיתי סקסואל זה מזכיר הומוסקסואל) ואישית אם היה בא אליי מישהו\י ומספר לי שהוא אסקסואל הייתי מחבק אותו\ה חזק ולוקח אותה למפגשים כדי שיכיר\ תכיר טוב חפרתיייייייייייייייייי יאאלה ביי תהיו חזקים אתם לא שווים פחות מאף בן כלבה בעולם הזה

למעלה