שלום לכולם!

lululemon

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה =] אני מחפש כלב, אני רוצה כלב קטן שלא עולה על גובה של 30 ס"מ חשבתי על שי טסו, הוא מאוד חמוד והוא גם יתקבל בבית בשמחה. יש לכם עוד רעיונות לכלבים קטנים וחברותיים עדיף לא נשירים (למרות שאני יודע ששי טסו כן) ובכלל מאיפה אני יכול לאמץ או לקנות כלבים כאלו, כי בצער בע"ח אין - כבר חיפשתי אז אם יש לכם טלפון של מישהו אני ממש ישמח! תודה

lululemon

New member
ועוד שאלה כי שכחתי

בלי קשר לכלבים יש לי חתול כבר 6 שנים. איך סופרים גיל של חתול? כמו כלב? וכמה שנים הוא חי בערך?

Sweet Fantasy

New member
קודם כל

אם מחליטים לקנות אז קונים רק גזעי, ממליצה להתייעץ עם יו"ר האגודה לכלבים זעירים יולנדה מיגל, היא תעזור לכם בבחירת הכלב המתאים לכם- http://www.toysgroup.co.il/ כמו כן באתר תוכלו למצוא רשימת גזעים "קטנים". בקשר לשאלה על החתול- חתולים חיים 12 שנה בערך בממוצע.

לך לצער בעלי חיים

ואמץ לך כלב קטן בשביל מה אתה צריך כלב גזעי שעולה המון כסף כשיש מאות כלבים שמחכים שמישהו יאהב אותם? בחינם (או תמורת הוצאות)

Sweet Fantasy

New member
לא מסכימה איתך

יש הרבה שרוצים מחפשים גזע מסויים שיענה על הדרישות שלהם, וכלב גזעי זאת תשובה, אם מישהו יודע בדיוק מה הוא מחפש. כל עוד זה נעשה ממגדל שעושה המלטות מבוקרות ורשומות ולא איזה אחד שהפך את הכלבה שלו למכונת המלטות בשביל הכסף, ומוכר כלב "גזעי ללא תעודה". למה לא? זה לא אומר שהוא אוהב פחות חיות, ובטח שלא חושבת שזה "ביזבוז" כסף. אני כן מסכימה שיש הרבה כלבים שמחכים לבית, ואם מחפשים כלב ולא יודעים איזה, בלי דרישות מיוחדות (פרט לגודל ומראה) אז מעורב מעמותה זאת התשובה. אבל יש כאלה שרוצים גזע מסויים בלי לדעת עליו כלום רק כי הוא נראה יפה, ורצים לקנות בהכי זול שיש, לא גזעי כמובן, אז דמויי גזע ובחינם (או בעלות הוצאות) אכן יש המון בעמותה.

lululemon

New member
אממ..

תראי היה לי כלב שאמצנו מצער בעלי חיים והוא פשוט מרר לנו את החיים. א- אמא שלי לא נתנה לו להיכנס הביתה והוא כל הזמן היה בחוץ וממש ריחמתי עליו ב- הוא היה ממש בהמתי! אני יודע שאפשר לאמץ וכלבים יש בשפע אבל עד ששכנעתי את אמא שלי שנקנה אחד שיהיה קטן של יהיה נשיר ושיענה על כל הדרישות אז לפחות זה! בכל זאת תודה רבה על העצה!

זיו25

New member
תראה...

ההנהגות שלו (שתארת בסעיף ב') נשמעת לי נובעת ישירות מהפעולות שלכם (המתוארות בסעיף א). כלב הוא חיה, אין מה לעשות - ואם הוא גודל בחוץ קצת קשה יותר לחנך אותו, יחסית לכלב שגדל בבית. בהצלחה במציאת הכלב- אני מקווה שהפעם הוא ישאר בתוך הבית. בברכה, זיו.

rockarin

New member
../images/Emo41.gifברוך הבא../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

אני קארין, בת 10. תהנה
נ.ב אני חושבת שכלב פינצ'ר יתאים...

למעלה