שלום לכולם!..............

aaalmoggg

New member
שלום לכולם!..............

רציתי לשאול כמה אמור לעלות טרריום בגודל שיכול להספיק לכרכן תירס?

aaalmoggg

New member
סליחה שאני מלחיץ אותכם אבל מחר אני צריך לקבל

כרכן תירס ואני חייב לדעת איזה טרריום אני צריך בשבילו. אז אם אפשר תגובות תודה!

HyperViper

New member
תראה

השיטה שלי זה ישר ללכת ולקנות טרריום שיספיק לו לכל החיים במקום לקנות כל פעם אחד חדש... יש אנשים שואמרים שאם הטרריום גדול יותר הנחש עצבני יותר אבל אני לא מסכים. תוציא קצת כסף, גם ככה אתה מקבל את הנחש בחינם, תקנה לו טרריום מטר. לך לחנות חיות הקרובה ותבקש אחד כזה. תגיע עם עוד בן אדם כי רוב הסיכויים שיהיה לך קשה לסחוב את זה לבד אפילו אם זה רק לאוטו, אני עשיתי את הטעות הזאת שהאוטו שלי חנה כמעט קילומטר מהחנות ויומיים כאבו לי הידיים אח"כ. אני מאמין שטרריום כזה יעלה בערך 300 שקל. אם זה יקר מידי תלך על 80 ס"מ או שתלך לחפש משהו יד שניה...

תגובה מאוחרת

ראיתי רק עכשיו את ההודעה ואני רוצה ברשותכם להגיב ולהעיר. אני גם מחפש טרריום לקינג קליפורניה שקניתי לאחרונה, הוא עוד צעיר וקטן ומוחזק זמנית בטרריום של חצי מטר. אני מחפש טרריום של מטר לפחות ועד כה לא מצאתי אחד חדש במחיר של פחות מ 600 שקל, וביד שניה הזול ביותר שמצאתי עד כה עולה 450 שקל. זהו חיפוש די ראשוני אבל עד כה אלו המחירים שראיתי. אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא במחירים זולים יותר או מעוניין למכור ביד שניה אשמח לשמוע, כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הטרריום שלי (50 ס"מ די חדש עם שתי דלתות הזזה, פתחי אוורור והתקן עילי לנורה וגוף חימום) וכן אקווריום פנורמי באורך מטר מעוצב עם כוננית עץ יפה אתם מוזמנים לפנות אלי. ועוד שאלה קטנה למי שמבין: האם הגודל של הטרריום משפיע על אופן גדילתו של הנחש?

למעלה