שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם ושבת שלום.. אח שלי נוסע בסוכות הקרוב למשלחת לפולים.. אני רוצה לשאול כמה דברים בבקשה תענו לי :) 1.כמה הנחה מקבלים?(דוגמא למשל) 2.כמה אנשים ישנים בחדר?(יש כאלה שאומרים ש2 ויש כאלה ש3 ויש כאלה שאפשר בכלל ). 3.הטיול לא קשה מבחינת נפשית? 4.איך האוכל שם? 5.האם יש גם שעות של הנאה כמו מסיבה או משו כזה? 6.כמה כסך צריך להביא לטיול עצמו? תודה רבה..וסליחה על המון השאלות !

עונה לך..../images/Emo3.gif

1} בעיקררון המסע עולה 1100$ אני יודע שיש הנחות שמשלמים 650-750 דולר
תלוי בבית הספר ובסיבסוד. 2)שאני הייתי במסע (11-18.4.07) ישנו 3 בחדר אבל השאר ישנו 2 בחדר כי החלוקה לא הייתה שווה. 3)כול אחד ואיך שהוא מקבל את זה..אותנו למשל הכינו אותנו נפשית ופיזית. 4)האמת האוכל של הפולנים לא משהו.. האוכל שם זוועה
אבל במישלחות מביאים אוכל מהארץ. אוכל כשר. 5)כן
יש בין היתר גם שעות של הנאה שזה "זמן חופשי" אין מסיבות וכאלו.
אבל לוקחים אותם למקומות של קניות וכאלו.. אנחנו ההינו גם במיכרות המלח. שזה לא קשור לשואה היה שם נחמד דווקא. 6)תלוי כמה הוא אוהב לבזבז..אני לקחתי 300$ אבל אני חושב שלא צריך יותר מידי..גג..100-200$ שמחתי לענות לך על השאלות

...

1. לי המסע עלה קצת פחות מ-1100$ אבל שמעתי כבר על שאלו שמשלמים 1300$ ויותר...זה תלוי בבית ספר... 2. אנחנו ישנו 2 ילדים בחדר... בבתי מלון שאנחנו היינו חוץ מהסוויטות שכמה קיבלו ויכלו לישון שם 3 או 4 אנשים בחדר... רוב החדרים היו ל-2... 3. הטיול קשה מבחינה נפשית, אבל הצוות מנסה לגרום לכך שלא ניקח את זה כל כך קשה... יש הכנה של 3 או 4 חודשים לפני.. גם יודעים פחות או יותר למה באים... 4. האוכל סביר , לא יותר... הרבה פעמים אוכלים במסעדות... יש כמה פעמים שבזמן החופשי אוכלים מה שרוצים, האוכל במלון, הוא אוכל כמו שיש בכל מלון באירופה... 5. יש שעות של הנאה אבל בהחלט לא מסיבות- הזמן הפנוי שמסתובבים בקניון הוא "זמן הנאה", באוטובוס זה "זמן הנאה".. לא יותר 6. אני הבאתי איתי המון כסף 100 יורו ו-200 דולר... חזרתי עם חלק מהכסף.. לדעתי לא צריך יותר מ-200 דולר....

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אורית

מסע מוצלח לאחיך אנחנו היינו 3 בחדר אבל זה לא נפוץ הטיול קצת קשה אבל לא בלתי אפשרי יש שעות של הנאה, בעיקר בנסיעות כשצוחקים ובשוק לא יותר מדי כסף, מקסימום 100 יורו [וחוזרים עם עודף בד"כ]

Osher191

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.כמה הנחה מקבלים? אין לי מושג, כי פשוט לא ביררתי 2.כמה אנשים ישנים בחדר?- אצלנו היו 2 בחדר 3.הטיול לא קשה מבחינת נפשית? קשה מהרבה בחינות, אבל מתמודדים. 4.איך האוכל שם? אין מה לאכול!!! שיביא מהארץ הרבה מנות חמות וחטיפים
5.האם יש גם שעות של הנאה כמו מסיבה או משו כזה?- היה ערב אחד שהיינו במסעדה והיה קריוקי XD ועוד ערב אחד שהיה ערב פולקלור פולני, חוץ מזה, ברור שיש שעות של הנאה...בעיקר במלון אחרי שחוזרים מהסיור היומי ויושבים בחדר עם כל החברים 6.כמה כסך צריך להביא לטיול עצמו?- אני לקחתי 200$ וחזרתי עם די הרבה עודף, אין ממש מה לקנות וגם אין כ"כ הרבה זמן.

דנדוושש

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.אצלנו הטיול עצמו עלה 1600 דולר 2.בעיקרון ישנים 2 אבל יש גם כמה שלישיות.. אנחנו היינו שלישיה אבל באחד מהמלונות (לילה אחד) היינו צריכות להתפצל.. 3.הטיול לא קשה מבחינת נפשית? הוא דיי קשה.. ההכנה שלפני לא באמת עוזרת אבל אל תשכחי שיש את כל החברים מסביב וזה ממש עוזר :] אחרי ביקור במקומות כמו מחנות השמדה ממש הייתי צריכה חיבוק ולמזלי חברות שלי היו שם :) 4.איך האוכל שם? דוחה! חחח באמת, בעיקר הארוחות בוקר.. מביאים לך ערמת גבינה וביצה כלשהי ואת אמורה לאכול את זה. צריך להביא הרבה אוכל מהצד, גם חטיפים וכאלה 5.האם יש גם שעות של הנאה כמו מסיבה או משו כזה? אממ היו יומיים כאלה.. באחד מהימים ביקרנו בבית ספר בורשה והיינו עם הפולנים שם כל היום.. הסתובבנו אתם וראינו טקסים שלהם והם ראו טקסים שלהו ואח"כ היה לנו זמן חופשי להזתובב איתם.. שזה היה היום היחיד שלא היה בו שומדבר עצוב, והיה עוד יום שהיו לנו בערך 4 שעות חופשיות בעיר העתיקה בקראקוב.. ויש שם שוק וחנויות וממש יפה שם 6.כמה כסך צריך להביא לטיול עצמו? אני הבאתי 150$ וחזרתי עם 100... למרות שבשלב מסוים רציתי להחליף עוד אבל לא היה לי זמן

Darina17

New member
גם אני עונה:)

אני טסתי לפולין עם המשלחת העירונית של העיר שלי ושילמתי 575$ (שזה עם סיבסוד וזה יחסית זול) ישנו 2 אנשים בחדר לדעתי 3 זה המקסימום. מבחינה נפשית הטיול לא היה כל כך קשה...עשו לנו הרבה הכנה נפשית בבית ספר לפני כן,והיינו רוב החברים ביחד. תמיד היה לי את מי לשתף בחוויות או להתפרק... האוכל בפולין הוא סבבה(אני לא טיפוס מפונק..חח) יש 2 מנות עיקריות. מרק ואחרי זה צ'יפס עם בשר.... שעות ההנאה היו בעיקר בזמן החופשי בקניות,בבית מלון בלילה....בהחלט שאין מסיבות דיסקו וכאלה כי זה ממש לא רלוונטי לטיול. לטיול עצמו בהחלט מספיק 200 דולר. בלי הדיוטי פרי אפילו 150-100 יספיק.... אם את רוצה לחשב זלוטי(כסף פולני) לשקלים תכפילי ב1.5 נגיד עולה לך משהו 20 זולי תכפילי ב1.5 ותקבלי את המחיר בשקלים. ותאמיני לי שיש מה לקנות בפולין!!יש להם בגדים נורא יפים ומזכרות. שיהיה מסע מוצלח!

לזרושקה

New member
עונה..

ראשית - זה לא טיול! זה מסע! כמה הנחה מקבלים - זה תלוי במצב.. כל מקרה לגופו ישנים 2 בחדר ברוב המקרים המסע קשה, אין ספק.. אבל יש שם אנשים שתמיד שם שבילך, ועושים את המסע הזה להכי מדהים שיכול להיות אוכל - בסדר עד סבבה + במסע שלי היו פה ושם שעות של הסתובבות חופשית (מקסימום שעה וחצי) זה היה בשביל לאכול, לעשות צרכים, ולראות את המקום (נגיד בקראקוב את את שוק הסוקניצה, וגם מקום שנקרא זקפונה) בקשר להסתובבות - זה תלוי גם.. כי אני יצאתי למסע מהנוער העובד והלומד, אבל בית ספר יכול גם לעשות מסיבה בלילה אם הוא רוצה. לא להגזים בכסף.. המסע הזה הוא לא מסע קניות.. להביא כסף צריך, בשביל לקנות שמה אוכל ואולי קצת מזכרות אבל לא לחרוש את הדיוטי פרי (אצלנו זה היה ככה)

למעלה