שלום לכולם =] מישהו מכיר אתר עם כללל השמות של הסרטים שג'ניפר השתתפה בהם? תודה מראש מורן
מ מור מור4 New member 12/5/07 #1 שלום לכולם =] מישהו מכיר אתר עם כללל השמות של הסרטים שג'ניפר השתתפה בהם? תודה מראש מורן
W West Doll New member 13/5/07 #6 יו, ראיתי את כולם../images/Emo3.gif חוץ מה-2 האחרונים שלה כמובן יאללה שיצא כבר!
W West Doll New member 13/5/07 #7 אה וד"א חסר באתר הזה את הסרט "My Little Girl" הנה קישור לעמוד הסרט ב-IMDB
W West Doll New member 13/5/07 #5 ../images/Emo207.gif ג'ניפר על שער המגזין גלאמור-מקסיקו. כתבה כאן [למי שיודע ספרדית ] והנה שער הגזין [אין לי את התמונה ביותר גדול ]
../images/Emo207.gif ג'ניפר על שער המגזין גלאמור-מקסיקו. כתבה כאן [למי שיודע ספרדית ] והנה שער הגזין [אין לי את התמונה ביותר גדול ]
ה הטופ מודל הבא New member 13/5/07 #8 מדהימההההההה! ומזכירה לי מלא שערים שלה בפוזה הזאת והמראה הזה לא??.. במיוחד את של COSMO שהיה ברקע צהוב בננה אם אני ימצא אני יעלה..
מדהימההההההה! ומזכירה לי מלא שערים שלה בפוזה הזאת והמראה הזה לא??.. במיוחד את של COSMO שהיה ברקע צהוב בננה אם אני ימצא אני יעלה..