שלום לכולם

שלום לכולם

טוב אני מעריץ ומטורף על ג'נסן מה שגרם לי להתחיל לראות תסדרה(סדרה מעולה ולא בגלל ג'נסן אלא בגלל שזו מן סדרת אימה ממש יפה ואכן יכולה לתפוס את מקומן של המכשופות) עכשיו אני רק מתחיל וסיימתי את פרק 4 מישהו יכול (אם יש עוד בכלל) להביא לי קישורים ישירים לפרקים 5 ומעלה ? של העונה הראשונה.. אני כבר ממש נואש אין לסדרה הזו שום אתר שממינו אפשר להביא כך שאתם היחידים שיכולים לעזור לי!

darklighter

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אכן סופרנטורל, סמולוויל ומכושפות סדרות מעולות, יש לך טעם טוב
ואין לי מושג לגבי קישורים ישירים... אבל יש פרקים לצפייה ביוטיוב אם לא מחקו אותם... תעשה חיפוש לפי שם הפרק או משהו...

סבבה ותודה

ייאי אתה גם בפורום סמולוויל? (פשוט כאנשים בצבע שחור רגיל קצת קשה לראות.. שמח שזוכרים אותי חח) שאלה ממה שהבנתי זו סדרת בנות? או שזה שטויות? האמת שזה לא מזיז לי כל כך כי עד עכשיו ממש ממש נחמדה מקווה שהיא תתפתח ותשתבח מעונה לעונה! בקשר לישירות.. בסדר אני יפנה לחברי משכבר הימים אימיול (שאני די שונא אותו למען האמת) אך רציתי לדעת את העונה השניה כאשר היא יצאה מדי שבוע . היה ניתן להוריד בהורדות ישירות כמו את רוב הסדרות הקיימות? (ודבר ראשון אני כבר שמח שהמנהלים פה לא רעים!!, מפורומים קודמים ישר אמרו שאין לדבר על זה!.. נ.ב אחרי הודעה זו אני לא ידבר יותר על הורדות חיחיחי )

darklighter

New member
באמת אסור לדבר על זה../images/Emo190.gif

אבל אם אתה מבקש קישור לפרטי או משהו זה בסדר...מה שאסור זה לשים קישור פה או להגיד מה להקיש בחיפוש בתוכנות הורדה... תפנה לחבר החמור שלך
בפורום סמולוויל אני קוראת סמויה לפעמים לא זוכרת אם יצא לי לכתוב שם... אגב הם דפקו בסמולוויל חתיכת סוף עונה
לא יודעת אם ראית או לא אז אני לא אהרוס...

בטחחח שראיתי!!!!(ספוילר עונה 6 סמולוויל)

היה פרק מעולה !! מעניין מה קרה לקלואי אם היא תמשיך?? :Q ומי זה הביזרו הזה וואו!! בהחלא פרק איכותי!

darklighter

New member
../images/Emo58.gifסמולוויל 6.22../images/Emo190.gif

וואי עם ביזארו הופך לקלארק זה היה ענקייייייייייייייייייייי
חתיכת סוף דפקו.... נראלי שקלואי תתעורר אחרי איזה יומיים...כי מספוילרים שקראתי הכוח שלה מתיש אותה אבל לא אמרו שזה הורג אותה... כאילו איזה מין כוח זה אם אפשר להשתמש בו רק פעם אחת.... חסר להם שלא יחזירו את קלואי
אני מופתעת שלא אמרת על הקטע עם לאנה...לדעתי זה היה מבויים....אחי אמר לי שהוא ראה את הפרק בהילוך איטי והוא ראה אותה בורחת משם...לא יודעת אם אני מאמינה אבל בכל מקרה היא חתומה לעונה שביעית....

darklighter

New member
אתה סמוי בפורום שלי ואני סמויה בפורום שלך../images/Emo6.gif

נראלי שכתבתי איזה 2-3 הודעות פעם... אני אשתדל לכתוב יותר...

למעלה