שלום לכולם

GiladRozenberg

New member
שלום לכולם

שלום קוראים לי גלעד ואני חדש (בפורום ובקנדה..) כרגע גר עם אשתי ליזה (קנדית) בגודריץ', אונטריו אני על ויזת עבודה ואנחנו בתהליך איסוף מסמכים להגשת ספונסרשיפ. רציתי להגיד לכולם שלום ולהציג את עצמנו, ובנוסף לשאול האם הזמן שאני פה על ויזת עבודה נחשב לטובת האזרחות (3 שנים מתוך 4?) תודה, ושוב שלום :)

GiladRozenberg

New member
גודריץ'

גודריץ' נמצאת על אגם HURON, כ-3 שעות מערבה מטורונטו בערך על אותו קו גובה, בערך 10000 איש (פצפונת!), מבוססת על מכרה המלח הגדול ביותר בעולם, (sifto, לפעם הבאה שאתם קונים מלח לבית...) הרבה מה לעשות בחורף אין, בקיץ יש את אחת השקיעות היפות שראיתי בחיי, שקט שלנו הישראלים קצת קשה (מאוד) להסתגל אליו, ופסטיבל קלטי בינלאומי שאמור להיות מאוד מפורסם (קיץ ראשון שלי פה אז אני לא בדיוק יודע). הסביבה... בעיקר חקלאית, תירס, ותוצריו (אתנול לרוב) מהווה חלק גדול מהתוצרת המקומית (בעונה). סטרטפוד, על כל פסטיבליה ותאטרוניה נמצאת כ 40 דקות נסיעה. תודה על התשובה. אנחנו פה מאז נובמבר, ועוד מעט מגיע הזמן להגיש בקשה להאריך את הויזת עבודה, ואנחנו כמעט מוכנים להגיש את המסמכים לספונסרשיפ, אם יש למשהו טיפים או הצעות אני מאוד אשמח לשמוע אותן, בעיקר לגבי הצהרת יושר או בדיקות רפואיות (כשדיברנו אם נציגים בטלפון (של ההגירה) אמרו לנו לחכות אם זה עד שיבקשו מאתנו, כדאי או לא?,,,)

predoc

New member
אם אני לא טועה

החוק אומר חצי מהזמן שהיית בפועל עד לקבלת ה PR יחשב לך ועד למקסימום של שנה. פרשנות ...שנתיים יחשבו לך לשנה...כל היתר...לא יתן לך כלום בדרך לאזרחות מהרגע שיש PR - כל שנה כמובן תחשב כשנה אתה צריך לאסוף 3.סהכ ..כלומר מינימום עוד שנתיים אחרי ה PR בהנחה שצברת כבר שנה קרדיט ( עי שנתיים שהיה בפועל) . בהצלחה

למעלה