שלום לכולם

שלום לכולם

אני מג'יד אני גר בנצרת ויש לי 15 ילדים אולי ראיתם בחדשות לפני 6 שנים שנולדו לנו 6 ביחד ואחרקי ז\תאומים ויש עכש עוד שניים בדרך

בדיה שהמצאתי

זהבית פינקל ----------- אשה מתקשרת לבי"ח מקומי אומרת "שלום, אני רוצה לדבר עם האדם שאחראי לתת מידע בנוגע לחולים שלכם. אני רוצה לדעת אם החולה מרגיש יותר טוב, מחלים כצפוי, או שמצבו הורע. " הקול בצד השני של הקו אמר, "מה השם ומספר החדר של החולה?" היא הגיבה "זהבית פינקל, בחדר 302" "אני אעביר אותך לעמדת האחיות". "עמדת האחיותA-3, איך אני יכולה לעזור לך?" "אני רוצה לדעת את המצב של זהבית פינקל בחדר 302". "רק רגע, תני לי להסתכל על הגיליון שלה. או כן, גברת זהבית פינקל בסדר גמור. היא אכלה שתי ארוחות מלאות, לחץ הדם שלה בסדר, ובדיקת הדם שלה יצאה בסדר. הולכים להוריד לה את המוניטור של הלב עוד כמה שעות אם היא תמשיך להראות השתפרות, וד"ר כהן הולך לשלוח אותה הבייתה ביום שלישי ב-12." האשה אמרה, "תודה לאל! זה נפלא, חדשות נהדרות! כל כך הוקל לי!". האחות אמרה, "מההתלהבות שלך אני מבינה שאת משפחה או חברה קרובה מאוד!". "לא בדיוק," אמרה האשה, "אני זהבית פינקל מחדר 302 ואף אחד פה לא אומר לי כלום!"

Jen74

New member
../images/Emo6.gif כל כך מוכר ../images/Emo3.gif

קצת מצחיק, קצת עצוב - אבל מאוד מאוד מוכר

Jen74

New member
ברוך הבא לפורום, מג'יד../images/Emo140.gif

מוזמן לחלוק איתנו חוויות, שאלות, טיפים לגידול משפחה ברוכה

נעללה

New member
אני לא שמעתי על שישייה שנולדה בארץ, אולי...

יש לך את הכתבה?? שמעתי על שישיות שנולדו בארה"ב וזה כבר לא כל כך נדיר!!

Jen74

New member
מצאתי כתבה על שישייה מלבנון

ארבע בנות ושני בנים שנולדו בשבוע 30 להריון, כאשר ההריון הופסק באופן יזום. הכתבה היא מאוקטובר 2003, השישייה הזאת אמורים להיות כמעט בני ארבע...

נעללה

New member
מה שמוכיח שהוא משקר!

הרי השישיה מלבנון נולדה לפני 4 שנים ולא 6! בישראל לא נולדה שישיה מעולם.

למעלה