שלום לכולן,אלו קרן ושושה למי שזוכר.

מי-אור

New member
שלום לכולן,אלו קרן ושושה למי שזוכר.

טלי של גלי את עוד פה או שברחת בינתיים?

שלום שושה - איזו הפתעה ../images/Emo6.gif

מה קורה בכפר יחזקאל? זו אני, חגית מבית שערים. איזה כיף לראות אותך כאן. מה שלומכן? איך הולך? ספרי

מי-אור

New member
יו חגית - "שנים" לא "התראנו"

הנסיכה התעוררה (אנחנו ביום "מחלה") ואני תיכף זזה אבל... אצלנו הכל ממש טוב. מה שלומך? מה שלום אורן?

אצלנו מצויין - תהיי בקשר

אולי סופסוף ייצא לנו להפגש. גם ציס כאן, אולי נצליח לארגן מפגש במקום זה שהיה צריך להיות לפני הלידות.

zimes

New member
הנה אני, הנה אני

אנחנו כאן, בני שנה, אחת עומדת, שני מתרגל את זה, שניים מקשקשים בלי סוף, כולל ביניהם (לדעתי - הם מספרים בדיחות על אמא). לאט לאט מתקבצים פה כל החברה מהמחזור שלנו בפורום הריון. כיף.

יובלל, כמה טוב לראותך בפורום זה../images/Emo70.gif

אישתך הצליחה לגרור אותך?! עוד יום להעלאת מסך לא?! תשבורו רגלים
שירלי.

_יובלל_

New member
Today is the day!

היי שירלי! כן, כן, אני עוקב אחרי גלית לראות שאין לה רומנים מסתוריים בפורום להיות הורים... היום יום הבכורה, ההתרגשות עצומה, נראה שהולך להיות מאד מוצלח. וההתרגשות הגדולה עוד יותר - לחזור הביתה... לנוח...

דיאנה1

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

ושיהיה כיף לחזור הביתה לנוח אחר כך!

_יובלל_

New member
והנה מעללינו להיום...

חזרנו הביתה גאים ונרגשים מהפרמיירה, גלית קרסה מיד, ואני שהפכתי בין יום לאדם פנוי חזרתי לתפקד כאבא במשרה מלאה. ניסיתי את כל השיטות הידועות להרדים את תומר, כולל לשיר לו שירים של דויד דאור, וכשכלום לא עזר לקחתי העגלה ויצאנו לבורקס עמיקם, כמו שהינו עושים כשהוא עוד היה זערור. בדרך חזרה מהבורקס הוא נרדם, התמלאתי סיפוק, הילד ישן, גלית ישנה... ואז הגעתי הביתה וגיליתי שלא לקחתי מפתחות... וגלית ישנה חזק... (כשלא מדובר בבכי של תומר). דפקתי ודפקתי, צילצלתי וחבטתי, ובסוף הצלחתי להקים אותה ממרבצה... לא לדאוג - היא חזרה לישון תוך 25 שניות.

Iris-1

New member
הי לך. ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

זו איריס של דפנה. מה שלומך? איפה אתם?

רותי ע

New member
לא זוכרת ובכל זאת ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת להתפקד כאן עם תאריכי ההולדת של הילד. את רשימת ימי ההולדת תוכלי למצוא במאמרים בראש העמוד.

למעלה