שלום לכולן אני חדשה פה ואשמח לקבל עזרה ....

nuritrod

New member
בעייה להיכנס להריון

אני מנסה כבר כמה שנים להיכנס להריון ואני בטיפולים עד עכשיו ללא הצלחה, יש לי גם בעייה רפואית ואסור לי לקחת הורמונים רציתי לדעת מה עוד אני יכולה לעשות כדי להצליח? אנא תשובתכם ותגובתכם בהקדם

איזה "טיפולים" אלה בדיוק בלי הורמונים?

האם את נמצאת בטיפולו של רופא מומחה לפוריות? האם האיסור על נטילת הורמונים התקבל לאחר דיון רציני שהיו שותפים לו מספר אנשי מקצוע? לפי מה שתעני אנסה להתמקד יותר. עתליה

שלום לכולן אני חדשה פה ואשמח לקבל עזרה ....

יש לי בעייה להיכנס להריון אני מנסה כבר הרבה זמן ומעל לשנה אני הולכת לטיפולים ועד כה כלום אנא המלצותיכם לגבי טיפולים אפשריים ו/או רופאים מומחים מאיזור המרכז אסור לי לקבל הורמונים בגלל בעייה רפואית גנטית ויש לי בעיה עם המחזור שהוא לא סדיר תודה לתגבותכם המהירה

עוד לא ענית לי על מה ששאלתי קודם

איזה טיפולים את עושה, שלא כוללים הורמונים? עם מי התייעצת? האם אובחנו אצלך שחלות פוליציסטיות (PCO)? בקיצור, פרטי! עתליה

אז ככה...

אני כבר כמה שנים במעקב אצל מומחה אני לוקחת גלוקומין לסדר את המחזור (שהוא לא סדיר) בגלל שיש לי בעייה גנטית אסור לי הורמונים, בינתיים אני לא מבייצת והכדורים עדיין לא מראים תוצאות אני עושה בדיקות דם כל שבוע לבדוק אם אני מבייצת וזה לא מספיק עד שזה עולה זה יורד

אוקיי, הבנתי יותר

אבל עכשיו התעוררו אצלי שאלות חדשות. קודם כל, איזו בעיה גנטית זו שבגללה אסור לך לקחת הורמונים? שנית, אצל איזה רופא את מטופלת? מומחה למה? ואיך יכול להיות שכבר כמה שנים הוא לא גורם לך לבייץ? האם הוא לא חשב על הפטנט הזה של המטפורמין לפני כן? האם הוכח שיש לך תנגודת לאינסולין? איזה בדיקות דם את עושה? לגבי התייעצות עם הקליברים בתחום - תשמעי, אפילו המומחה הכי גדול לא יכול לעשות יש מאין. הרופאים האלה הם רופאים קונבנציונליים, וברפואה הקונבנציונלית, אם אין מצב שחוסר הביוץ אצלך נגרם מחוסר איזון אנדוקריני לסוגיו, צריך הורמונים או כאילו-הורמונים (איקקלומין) כדי לבייץ. אני ממליצה לך לבדוק היטב האם האיסור על הורמונים לגבייך הוא גורף לפני שאת מגיעה למישהו שיבקש 800 ש"ח רק לשיחת היכרות... עתליה

אני בטוחה כי ...

יש לי איזשהו גן לא תקין ואני נמצאת בסיכון גבוה לחלות בסרטן השד ולכן אסור לי הורמונים משום סוג הגן הוא BRCA1 שזה סיכון גבוה לסרטן השד ולסרטן שחלות

הי חברה חדשה

הי פשושית, מנסיוני הרב אוכל לעזור לך הרבה את שי המקסימה שלי שהיום בת 4 לקח לנו 4 שנים של טיפולים עד הרגע המאושר ועכשיו בהריון הנוכחי גם עברנו טיפולים (הפריות מבחנה). בהריון הראשון טופלנו אצל פרופסור פיש מבלינסון - ממליצה עליו בחום ובהריון השני טופלנו אצל ד"ר פרידלר מקופת חולים מאוחדת ואת הטיפולים עברנו באסותא - גם כן מומלץ בחום. אני את כל הטיפולים עברתי ע"י הורמונים וכידוע לי רוב הטיפולים הם הורמונלים. אולי תוכלי לפרט יותר או לבדוק שוב עם רופא הנשים שלך איזה הורמונים אסורים לך. חברה יקרה חייבת אני לעודד אותך, בזמן שהייתי בטיפולים הכרתי המון נשים עם בעיות שונות ומגוונות שבסופו של דבר הגיעו ליום המאושר. במאבק אולי לפעמים קשה וארוך אך בסוף זה עובד. מקווה שעזרתי קצת איתך מיטל נ.ב יש לתפוז גם פורום פוריות שם תוכלי למצוא חומר רב וחברות רבות. בהצלחה.....

כמה יעלה לי ...

ביקור אצל דר' בר חווה, דר' ברקוביץ, דר' פיש ודר' פרידלר? אני בקופת חולים מאוחדת תודה

פרטי קצת יקר ודרך הקופה בחינם

אז ככה: לפרופ' פיש ניתן להגיע רק פרטי וגם לד"ר בר חוה לד"ר פרינדלר ניתן להגיע דרך הקופה הוא מקבל רק בת"א וניתן לקבוע תור דרך הקופה בת"א שפרינצק הרופאים הפרטים "קצת " יקרים פיש לוקח ליעוץ ראשון בסביבות 700 ש"ח פגישה של בערך שעה ובר חוה וערכתי 600 לשיכולך.... אני הייתי ממליצה על יעוץ ראשון פרטי שנותן הרבה מידע (אגב מקבלים החזר מהקופה של 75%) בהצלחה מיטל

למעלה