שלום לכולן אני חדשה פה....

cakee

New member
שלום לכולן אני חדשה פה....

אני מתכתבת כבר שנים בפורומים שונים ורק עכשיו גיליתי שיש את הפורום הזה!!! ישר כח להוגים זה רעיון מצויין ואני חושבת שאשמח לו אוכל להאזר בכן. גופי למוד ורווי דיאטות שונות ומשונות, זאת לידה שלישית שלי ואני מנסה לעשות את הדיאטות שבעבר הצליחו כל כך טוב אך לשווא. אני מניקה את בתי בת הכמעט 4 חודשים הנקה מלאה ואובדת עיצות איך לי זה לא קורה ולא די בזאת שאינני יורדת במשקל- אני עולה!!! יש לי חשקים שלא היו לי בהריון ואני מתוסכלת שאוטוטו קייץ ורק אני נשארתי מלאה(חברותי ירדו מזמן...) גובהי 157 ואני שוקלת 79 ק"ג (בהריון עליתי 5 ק"ג בלבד, אותם ירדתי מייד אחרי ושוב עליתי) אנא,עוצו לי עיצה כי אני באמת לרזות רוצה!

הדיאטות של פעם לא מתאימות להנקה

הנקה צורכת מהגוף המון אנרגיה. לכן הדיאטה צריכה להכיל יותר קלוריות מדיאטה רגילה. ממליצה לך לפנות לדיאטנית מוסמכת לקבלת תפריט אפילו לדיאטנית של קופת חולים.

cakee

New member
הדיאטות בהן השתמשתי בעבר

הלא כל כך רחוק(שנתיים, חצי שנה אחרי לידת בני וארבע שנים, שנה אחרי לידת בתי) הן "דרך האושר","דיאטת הסנוויצים" של אולגה רז, שומרי משקל (תפריט קבוע שהותאם לי בזמנו),ספירת קלוריות מהספר רזה לתמיד ועוד כהנה וכהנה.... בפעמים הקודמות ירדתי יפה...ועכשיו הגוף מסרב להתנזר....

חן123

New member
ברוכה הבאה

בהנקה צריך לאכול יותר מאשר בדיאטה רגילה. ממליצה לך לעשות 2 דברים: א. לפנות לדיאטנית של קופ"ח רצוי אחת שמתמחה בתזונה בהנקה. ע"פ הנתונים שמסרת את זכאית לדיאטנית במימון קופ"ח ב. לקרוא את הארוח של טובה קראוזה כאן, נמצא בטאגליינס ובמאמרי הפורום בהצלחה (וסחטיין על החרוז!)

למעלה