שלום לכולן, אשמח להצטרף....

שלום לכולן, אשמח להצטרף....

אני אמא של איתי בן השנתיים שנולד בשבוע 35 בעקבות רעלת קשה, אחרי שתי הפלות בשבועות מוקדמים(6 ו- 9) ועכשיו בהריון בשבוע 14+4. יש לי יתר לחץ דם ומטופלת באלדומין, מקרישיות יתר ומקבלת קלקסן ובנוסף לכל ה"יופי" הזה עשיתי שקיפות עורפית שיצאה על הפנים (4 מ"מ), אחרי סיסי שליה ומחכה לתשובה... קראתי קצת בפורום וסוף סוף הרגשתי שיש כאן נשים שיכולות להבין מה עובר עלי....

ברוכה הבאה

מאחלת לך הצלחה במסע, שהתחיל לא פשוט. לגבי השקיפות, האם נצפה גשר אף? האם הציסטה צלולה או עכורה? האם יש בה מחיצות? האם שלחו אותך לבדיקת דם TORCH וכן פרוו-וירוס (על מנת לשלול שהגורם הוא זיהומי)? מחכה איתך לתשובות תקינות.

תודה ועוד פרטים

בגלל שאני בת 39 עשיתי הבדיקה תוך כדי ביקור רגיל אצל הרופא ולא באופן מיוחד, כך שאין לי מושג לגבי רב הדברים שאת שואלת.... שלדעתי לא נבדקו.... לא עשיתי בדיקות דם בכלל, אלא נשלחתי ישר לסיסי שליה מכיוון שהמתאם בין התוצאה של השקיפות לגיל שלי אינו טוב ומומלצת בדיקת סיסי שליה בכל מקרה, מה עוד שהייתי כבר בשבוע 13 ולא רצו לבזבז זמן מיותר. גם בדיקת סיסי השליה לא היתה חגיגה גדולה. נכנסו ולקחו דגימה 3 פעמים בגלל שהיה קשה להגיע וגם אז לא היה מספיק סיסים בשביל תשובה מהירה. בינתיים ביום רביעי הקרוב אני עושה סקירה. היינו גם בייעוץ גנטי והומלץ לנו לעשות בדיקות נוספות למחלות כמו ניוון שרירים ועוד כל מיני רעות חולות אחרות בעלות של כ- 4000 דולר...אחנו נחכה לתוצאות ואם הן טובות נלך לייעוץ נוסף ונחליט איזה בדיקות נוספות אנחנו עושים. בינתיים הציפיה לא קלה. כשהגעתי לשבוע 13 אמרתי לבעלי שסוף סוף נכנסנו לטריימסטר השקט... לא ידעתי מה מחכה לי....

קודם כל, מחכה איתך לתוצאות טובות

ומתוך תקווה ואמונה שכך אכן יהיה, אני רוצה להצטרף להצעות של שותפתי. מאוד חשוב לבדוק נוגדנים לכל המחלות הבעייתיות (שזה מה שעושים בTORCH), עוד לפני ששוללים תסמונות גנטיות נדירות. מעבר לזה, אין תחליף לייעוץ גנטי. אני מקווה שהתוצאות הטובות שתקבלו בקרוב
פלוס הסקירה הטובה שתעשי בעוד יומיים
יהוו "צפירת הרגעה" בייעוץ שתקבלו. מחזיקה אצבעות, עתליה

TORCH

הי, תודה על האמפטיה והמסרים החיוביים!! קיוויתי שתהיה תוצאה ראשונית היום אבל התבדתי והמתח הולך ומצטבר לו לקראת מחר. שאלתי את הרופא שלי לגבי TORCH והוא אמר שנחכה לתוצאות מהבדיקה ולסקירה ואז נחליט מה הלאה.

למעלה