שלום לכולן.. בלב כבד מצטרפת

ילידת80

New member
שלום לכולן.. בלב כבד מצטרפת

אני אספר על עצמי בקצרה..
יש לי בן, בן שנתיים שהגיע בנס, ניסינו במשך כמעט שנה ולא הלך. ניגשתי לרופא (אחד המוצלחים והממולצים ביותר)פוריות שרשם לי ים כדורים, סירבתי בתוקף לקחת וניגשת לרופא אחר..ששאל קצת שאלות ושלח לסידרת בדיקות. והודיע חד משמעית.. הפרית מבחנה איקסי.. ויכול להיות PGD אחות של בעלי נפטרה ממחלה תורשתית.)
קבענו תור והגענו ולקח למעבדות להגיע לבעיה הגנטית שנה וחצי בערך (את התהליך התחלנו ישר שנישאנו) . עד שהגיעו התוצאות נכנסתי להריון טבעי.
מה שהיה ממש נס כי הזרע היה ממש נמוך ולא איכותי.
היתה לידה קשה ומסובכת ונאלצנו להמתין. אחרי שנה הפסקתי לשמור למרות שהרופאים המליצו המתנה של שנתיים. וניסינו שוב .. כי נקלטנו טבעי. אחרי עוד שנה אמרתי לבעלי שדיי.
ניגשתי לאותו הרופא נחמד שהיה מקצועי. שלח שוב לבדיקות והמצב של הזרע אפילו החמיר.. לא המתנו וניגשנו להפריה. הייתי בטוחה שתיק תק אני נקלטת הבעיה אצל בעלי הפריה אחת ואני בהריון...
אז נשאבו מספר ביציות וביקשתי ממש מהמעבדה לתת לזרע סיכוי. אז עשו איקסי ול2 ביציות נתנו אפשרות לטבעי. שלצערי לא הופרה. מה שאומר שגם בתנאי מעבדה לא היתה הפריה.והסיכוי בטבעי אפילו נמוך.
בהחזרה החזירו לי עובר אחד כי הוא טוב והסיכוי שלי להריון גבוהה.. הדימום שהגיע בדיוק בזמן (ולפני התאריך שהיתי צריכה להבדק) הוריד את השימחה והבדיקת מעבדה הוכיחה את זה. אחרי מריבות הגעתי לרופא עוד באותו היום. ובסוף החלטנו להחזיר עוברים באופן טבעי... וזה אומר שאני צריכה לחכות חודש כי המחזור שיגיע אחרי ההפריה לא טבעי כי הוא של הורמונים. ואני מחכה ומחכה..
מאחר לי כבר כמה ימים. בדיקות הריון שליליות (האופטימיות לא הולכת אף פעם) איך המחזור ,חוזר לעצמו? מאחר? אני חודש בלי שום דבר... "נקייה " לפני הטיפולים הייתי מקבלת כל 28 יום. קבוע.
ותודה לכל מי שקראה עד לפה
המון זמן אני נכנסתולא כותבת אבל התכחשתי לעובדה שאני בטיפולים... בהריון הקודם הייתי בפורום פוריות ובלקראת הריון והעברתי את זמני שם..
מקווה למצוא פה חברות ולא "להתקע" אלא שזו תהיה תחנת מעבר.. ומאחלת לכולן את אותו הדבר.

Indie62

New member
הלוואי ואיך שהוא זה בכל זאת הריון....

לגבי האיחור במחזור, זה מוזר כי את יודעת בדיוק מתי בייצת, אבל המחזור יצור הפכפך. יכול לעשות פתאום כל מיני דברים.

ילידת80

New member
הללוואי אבל..

אין לי מושג מתי ביצתי כי החודש לא עשינו כלוםץ לא בדיקות לא ביקורות כלום. פרט לבדיקת הריון בתחילת מחזור . שזה היה סוף טיפול

אצלי גם המחזור שהוא סדיר בד"כ משתבש בטיפולים

לוקח חודשיים שלושה עד שהוא חוזר לדיוק של עצמו (ואז בד"כ אנחנו כבר במחזור הבא..). לדעתי - שווה בדיקת דם אחת כדי לדעת מה המצב (E2, פרוגסטרון ובטא)

מק20

New member
סליחה על הבורות...

אבל מה זה איקסי? ומה הכוונה בהחזרת עוברים באופן טבעי? אני לפני תהליך הפרייה וחשוב לי להבין...

anguly

New member
ממליצה לך מאד לקרוא את המאמר שלנו

לIVF למתחילות, זה יתן לך תשובות להרבה מאד שאלות.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=183&aId=75156
שיהיה בהצלחה, אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

הרבה פעמים אחרי טיפולי המחזור לא מגיע בזמן, כי כל התהליך שקדם לכך משבש את התהליך הטבעי.
אם תעשי בדיקת דם זה יתן תמונה מלאה על למה המחזור לא מגיע ובאיזה שלב בדיוק את תקועה.

שיהיה בהצלחה

ילידת80

New member
תודה רבה

למי אני פונה? לרופא משפחה או למקום שאני מטופלת בו?

עדיין לא קיבלתי...

anguly

New member
אפשר לבקש הפניה מרופאת משפחה

אבל האמת שבכל מקרה תצטרכי בסוף לחזור ליחידה המטפלת.
ככה שאם יש לך טופס 17 לטיפול נוסף יש עדיפות ללכת אליהם.

ילידת80

New member
הייי... הכל כרגיל תודה

לא קיבלתי אין שום סימנים להריון...
אחרי שלא תפסתי את האחיות השבוע בביח ניגשתי לקופח הבוקר
וביקשתי בדיקות דם..
עכשיו אני מחכה בתקווה שיהיו תשובות עוד היום ולא רק מחר.

למעלה