שלום לכולן וכולם

ל.ל.

New member
שלום לכולן וכולם ../images/Emo39.gif

נכנסתי לשאול שאלה. להעלות בעייה בעצם, אולי להוציא מעצמי קצת. אני מרגישה די "לא שייכת" עדיין, מכמה סיבות. לא ממש משנה. נחמד מאד פה.. רק רציתי לציין. יש חום ואהבה כאן., יחד עם כל הבעיות. אני נשואה כבר קרוב לשנה. בת 25.הוא בן 27. מבחוץ, אנחנו פשוט "הזוג המושלם" כמו שאומרים (יש עדיין כאלה שלא שמעו שאין דבר כזה "מושלם") אבל קרה מקרה לאחרונה שעירער את כל הבטחון שהיה לי, לגבי האהבה בינינו. זה כל כך מסובך, שאני פשוט אתחיל וזהו. התחתנו אחרי 4 שנות חברות, כשאני מאוהבת מעל לראש. ויתרתי על המון כנראה, כי רק עכשיו אני רואה שהוא לא כל מה שחשבתי. אהבתי לעשות המון דברים, לטייל, לצאת לרקוד. על הכל ויתרתי, כדי להיות איתו. והוא ממש אוהב אותי, את זה אני יודעת. אין לי ספק. הוא גם פיתח תלות, מעין דאגנות יתר גם, עליי. הוא כל מה שבחורה יכולה לרצות - הוא לא קנאי, נותן חופש (במידה מאד מאד גבוה) הוא אוהב, אבל לפעמים הוא משעמם אותי. כן, אני יודעת שיהיו שיגידו שאני משועממת ומחפשת לעצמי סיפורים, אבל באמת. אני משתעממת. אני בכלל מרגישה שאין לי זכות לבוא אליו בטענות, אלו אפילו לא טענות. יש לי בעייה יותר מסובכת מזה. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בנשים... ואני מתכוונת במובן הרומנטי. אני מרגישה חרא עם עצמי (סליחה על הביטוי) כי יצא לי קטע עם מישהי, שהכרתי. וזה היה כבר אחרי החתונה. וזו בגידה, לא משנה מה יגידו. אז ההרגשה היא נוראית, מכל הבחינות. ניסיתי לבחון את זה מכל הכוונים. אני נהנית איתו, אבל משהו חסר לי. אני בוכה תוך שאני כותבת את המילים פה, כי אני ממש מרגישה באין מוצא. אני מנסה להסביר פה מה קורה, ולא מצליחה. אני אוהבת אותו, את זה אני יודעת. אבל.... אני חושבת שאנחנו לא מתאימים. אני יודעת שכרגע אני לא רוצה להתגרש בכלללללללללל והוא בטח לא יעמוד בזה. בכל אופן, אני מקווה שזה עניין של זמן מה שקרה לי. חשבתי להגיד לו על כל מה שעבר עליי, אבל אין לי אומץ, ולא נראה לי שיהיה לי בזמן הקרוב. אני חושבת שחשבתי שאני מאוהבת בו כשהתחתנו, אבל אני רק אוהבת אותו ודואגת לו. רוב הזמן כיף לי איתו, וגם לא חייב להיות כיף כדי להסתדר, זה מה שיכול להעיד על זוגיות טובה. אבל זה שאני חיה בשקר, אולי ... אני לא יודעת. אני לא מתכוונת להיות עם אשה יותר בחיים. אבל אולי זה מה שמפריע לי. אני מרגישה שאני מתפזרת פה.. מצטערת .. טוב, אני מפסיקה... אני חושבת שאין צורך אפילו להגיב למה שכתבתי כאן. כי זה אולי היה בשביל עצמי, יותר מאשר כדי לקבל באמת תגובות. למרות שאני אשמח מאד לקרוא תגובות. בלי קשר: הפורום שלכם ממש נראה חם ותומך. תודה, מרגישה חופשיה לשים פה את מילותיי...

ranch

New member
תמיכה

הייי, יופי שהחלטת לכתוב, ולהיחשף , בעיני עצמך . כי ס"ה הכל אנונימי כאן , אבל עצם כתיבת הדברים , וקריאתם גורמת לנו , להביט שוב לעצמינו במראה הפנימית . אפילו אם זה לא תמיד נעים , אבל זה אמיץ מאוד. אז תרשי לי להגיב לחלק מסויים בדברייך , השעמום . למה את צריכה לחפש את הדרכים להפיג אותו אצל בעלך ? אני , הייתי מוצאת דרכים אישיות לעניין ולכייף . למה לוותר על מה שעשית , ולחיות בתחושת ההחמצה התמידית ציינת שבעלך נותן לך חופשיות , אז זה נפלא , תמשיכי בחלק מהעיסוקים שאהבת , או מצאי חדשים שיעניינו ויאתגרו אותך . מעבר לכך , את נשמעת די מבולבלת , אני הייתי עושה " פוס" , וחושבת . כי מהמקום של הבלבול לא תחליטי שום דבר נכון. תחשבי על הכל בבהירות , ובצלילות דעת , ואולי אפילו שתפי את בעלך . לפחות בחלק מהלבטים . זה עשוי לעזור לך . ב ה צ ל ח ה , ranch

ל.ל.

New member
ראנץ´ תודה

זה נכון מה שאמרת ... תודה על המבט מהצד שהבאת לכאן. מעלה לי רעיונות - תודה
כן אני מאד השתחררתי בזמן האחרון ויוצאת עם חברות ונהנית.. למרות שזה לא איתו. אולי היה לי חלום שזוגיות זה דבר אחר? שהוא יצחק איתי כמו שחברות שלי צוחקות? אולי רציתי שהוא יאזין לי כמו שהן מאזינות? כמו שאני מאזינה לו. מקשיבה .... כנראה שזה ישאר כך, ועליי לקבל את זה, שיש דברים שאני נהנית לעשות והוא לא יוכל להתחבר אליי בזאת, ואני חייבת להנות בלעדיו. רק שהחלום, הפנטזייה הייתה, שהוא כן יהיה שם , להנות איתי. רק שהוא לא אוהב את מה שאני אוהבת לעשות. אולי בכלל גבר שונה מאשה, וזה חלק מהחיים, ומה שעלינו לעבור כאן. לקבל את זה , נכון?
בכל מקרה, עזרת לי לראות את הדברים באמת קצת מהצד. יש כמובן עוד דברים שעליהם לא כתבתי, אבל אני לומדת סה"כ, כמו כולנו, בחיים וחווה את החיים, עם כל מה שכרוך בזאת. שוב תודה מעומק ה-
יום טוב לכולן וכולם. ל.ל.

ברונטית

New member
פנטזיות...

אני מאמינה שלכל אחד מאיתנו יש פנטזיות ברמה זו או אחרת. יש פנטזיות, הנראות לנו עצמנו כל כך רחוקות ולא ברות ביצוע, שאנו שומרים אותנו לעצמנו. לפעמים, אנו עצמנו מתביישים בתוך תוכנו מהפנטזיות שמסתובבות לנו בראש... אבל הפנטזיות עליהן את מדברת, ל.ל., הפנטזיות לגבי הזוגיות שלך עם בעלך כפי שדמיינת אותה - זה מסוג הפנטזיות אותן רצוי ואפילו מומלץ לחלוק עימו. הייתי אומרת אפילו שקל מאד לחלוק מחשבות מהסוג הזה... במילים אחרות - האם ניסית לשוחח איתו על הדברים הללו? על ההקשבה שחסרה לך? על הצחוקים של הביחד? ואל תשכחי לרגע - שאתה חופשיה להמשיך ולהנות באופן מוחלט (לפי דברייך) גם מהחברות שלך... ובעניין הנושא שיותר מציק לך - אכן, קיימת בכל אחד מאיתנו גם סקרנות ברמות שונות, ורצון להתנסות במצבים מסויימים, ויש כאלה שעד שאינם מרווים את סקרנותם - אינם שוקטים. אני מניחה שהשיעמום, לו נתת להשתלט על חייך, הביא אותך לחיפוש אחר עניין חדש, ריגושים מסוג שונה, ואכן התפתית להתנסות בזה. לו היית שלמה עם עצמך - דיינו. אך היות ויש לך בעיה מוסרית/מצפונית עם העניין, ולאור העובדה שציינת שלעולם לא תחזרי על כך - מה דעתך להכניס את ה"סוד" הזה לבוידעם של המוח, ולנסות להפנות את מרצך לחיפוש אחר ריגושים משותפים לבעלך ולך? במקומך - לא הייתי מתעכבת יותר מדי על אותה אפיזודה חולפת, ובוודאי שלא הייתי מכניסה את בעלי בסוד העניין. זכרי - זה לא חשוב לבן הזוג אם היית עם גבר או אישה. עצם העובדה שבחרת להיות עם מישהו אחר במקומו - פוגעת כשלעצמה. והרי הוא בסדר איתך, ואת אוהבת אותו, ואת רוצה להמשיך לחיות איתו - אל תחבלי בזוגיות שלכם, להיפך - נסי לשפרה יותר ויותר. בהצלחה. ועוד משהו - כתבת על שהיית מאוהבת בבעלך לעומת אוהבת אותו "בלבד" היום... אז רק לידיעתך - מה שקורה לך היום - זה הדבר האמיתי !!!

אלה_ה

New member
ואני רק מוסיפה-אולי את עוברת שלב

מאוד טבעי של התפכחות אחרי ההתאהבות. והתפכחות זה לא דבר רע בהכרח. פתאום את רואה את הדברים ללא ההילה הזוהרת אלא כמו שהם. ועכשיו את צריכה ללמוד לקבל אותו כמו שהוא באמת ולא כמו שפינטזת.

ליידילי

New member
ביחס לכתבה

מזמן לא נתקלתי בכתבה כל כך לא מגובשת, מנוסחת וערוכה כל כך ברישול, ובנויה מאסופת גיבובי דברים הלקוחים מכאן ומשם ללא איזכור המקור. למעט ה"סיכום", שיש בו מידה של ענין עם -8 "דיברות" או משפטים נותני כיוון שמן הסתם חיובי לשאוף אליהם... כל היתר פשוט נורא!

אלה_ה

New member
קישרתי אותה בגלל הקטע

על התאהבות ואהבה. אני חושבת שיש בזה הרבה. יש שמצפים להמשיך להרגיש את ההתאהבות הראשונית וזה פשוט לא קורה ואז באה הנפילה.

ליידילי

New member
ל: ../images/Emo57.gif ל.ל

ניתן לחוש שאת בדילמה... יותר מאחת למעשה. דברייך מעוררים ונוגעים בנושאים רבים, ואת מתחבטת בהם. כרגע, אני מבקשת לומר לך דבר (שלמדתי מהאלי
- ) דבר שכולנו כנראה יודעים אך לא מכירים בו. וזה ש: כאשר אנו בוחרים בדבר אחד, אנו מחליטים שלא לבחור באחר. לא פעם בחירותינו אקראיות במידה כזו או אחרת, ולעיתים אנו מתבוננים לאחור במידה של חרטה... על מה שאולי פספסנו הפסדנו, או ויתרנו. במה שאת מספרת ענין זה מודגש במיוחד, [על אף שלא ברור מדוע ויתרת על דברים שגורמים לך הנאה - האם בן זוגך דרש זאת ממך? - זה לחלוטין לא ברור.] גם ענין קשר סטרייטי לעומת התנסות עם בנות מינך... בכל מקרה לפני שאת "שופכת" את הבלבול שלך על בן זוגך, כדאי שתנסי לברר את הדברים יותר בינך לבינך. חייבת לזוז... כרגע... אז משגרת בינתיים רק זאת. כל טוב

למעלה