שלום לכולן ושאלה לגבי קופ"ח כללית

קנגורו2

New member
שלום לכולן ושאלה לגבי קופ"ח כללית

אני מתחילה טיפולי הזרעה באיכילוב, חברת קופ"ח כללית, אזור שרון שומרון. בקופה לא מאשרים לי טופס 17 להזרעה. יש למישהי מידע על כך ומה צריך לעשות? נדמה לי שלפי חוק ביטוח בריאוטת הם חייבים לאשר לי את הטופס. אולי יש כאן מישהי עם סיפור דומה שיכולה לייעץ? תודה קנגורו

TWEETY =^.^=

New member
וואוווו גם הכללית נדבקו במגיפה../images/Emo46.gif

אז ככה,,,,ידוע לי שבקופת חולים מכבי זה ככה. לגבי הכללית - זו הפעם הראשונה שאני שומעת
בזמנו עשינו בלאגן שלם על זה ואני יכולה לספר לך, רק על הפתרון שהגענו אליו עם מכבי - לא יודעת איך זה בכללית. בכולופן, למכבי יש מרפאה לבריאות האשה והוחלט שהבנות לא יקבלו טיפסי 17 לבתי חולים והן יטופלו רק במרכזים האלו - מאוד יכול להיות שהכללית תפסו טרמ"פ על העגלה הזו. תבררי האם גם להם יש מרפאות לבריאות האשה - ואם יש, תאלצי לוותר על איכילוב בשלב זה ולהיות מטופלת אצלם. בעקרון במכבי - זה עובד ככה,,, הזרעות עושים במרכז לבריאות האשה. IVF בוחרים איזה בית חולים שרוצים. בהצלחה ותעדכני אותי אם זה לא כך, כדי שנפעיל שוב את המרפקים. אגב,,,,,זה שעל פי חוק בריאות ממלכתי הם חייבים לתת לך,,,זה נכון
אבל,,,רק במקרה של מחלה או בעיה המצריכה זאת - ואצלנו זו לא מחלה. בקיצקצ,,,הם מצאו פירצה בחוק ועלו עליה.

hopefull

New member
קופ"ח מאוחדת

ומה עם קופת חולים מאוחדת - מישהי יודעת?

דבורי

New member
לי לא היו בעיות

התחלתי את ההריון הנוכחי לפני כ-8 חודשים, אז אולי המצב השתנה בינתיים. בכל-אופן לי קופת חולים מאוחדת אף פעם לא עשתה בעיות: קיבלתי מהם את כל ההתחייבויות שרציתי.

b e t y a

New member
היי טוויטוש

כתבת כאן שהזרעות עושים במרפאות לבריאות האשה. כאשר ניסיתי לעבור את התהליך אצל רופאת הנשים שלי, שעושה הזרעות אבל עד כה לא היה לה נסיון עם בנק הזרע, שכן היא עשתה הזרעות לנשים נשואות שיש להן בעיות שונות בהתעברות. בכל אופן, הגעתי לבנק הזרע מצויידת בהפנייה ממנה, וגיליתי לתדהמתי שבנק הזרע מוכן להיענות רק לפניות ממרפאות בריאות האישה, ולא היה להם הסבר מדוע. האם זו המדיניות? האם לא נוכל לעשות זאת דרך רופאי/ות הנשים שלנו? חוץ מזה, מה שלומך יקירה?

TWEETY =^.^=

New member
לגבי הפניות,,,

ראשית לגבי הטופסולוגיה,,, אין לי מושג, כי לא נתקלתי בשאלה כזו. ואני מניחה שזו תשובה שקיבלת באותו מקום שבו רכשת בפעמים הקודמות נכון
לדעתי אם לא הייתה לה תשובה של למה לא, אז יכולת לנסות בבנק שליד. אבל,,, וזה כבר שנית,,, אני יודעת שיש רופאי נשים שמטפלים בבעיות פריון אצלהם במרפאה, רובם אינם מומחי פריון, והיו כבר לא פעם שנשים הגיעו לבתי חולים בגלל טיפול לקוי. לכן, יתכן מאוד שהחלטה זו של בנק הזרע נובעת מסיבה זו וזה אחד הנסיונות של הרפואה לנטרל את התופעה.

הרמוניה

New member
השאלה היא אם הם לא מאשרים

הזרעות או שהם רוצים שתעשי אותם לא באיכילוב אלא במרפאות או בתי חולים שלהם? אני הייתי שייכת למחוז דן שעשה בעיות עם הפניות וטופסי 17 ועברתי למחוז ת"א שאמורים להיות יותר ידידותיים.... הרמוניה

mum2b

New member
מנסיון

את הטיפולים עוברים במרכזי בריאות האישה.כלומר, המעקב, הבדיקות. יש מרכזים מאוד נחמדים וכשמגיע יום הביוץ, מגיעים לבית החולים ואז עוברים את הטיפול עצמו. להפריה עצמה מגיעים לבית החולים. כולן! אבל כולן! משלמות עבור מנות זרע.

למעלה