שלום לכולן ושאלה

קנגורו2

New member
שלום לכולן ושאלה

אני אמורה להתחיל בחודש הבא טיפולים בהזרעה. המחזור שלי הקדים ואם לא אשנה אותו שוב, יצא לי ביוץ בדיוק על פסח, ואז זו תהיה החמצה אחת גדולה. מישהי כאן אולי מכירה משהו שאפשר לקחת כדי שיצא לי שוב מחזור בעוד שבועיים? תודה מראש, קנגורו

TWEETY =^.^=

New member
אלוההההה קנגורו../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

ראשית,,,לא אמרת היכן את מטופלת, כי יש מקומות שעובדים בחגים. שנית,,, לכולנו (אלו שעל הורמונים כמובן) הרופאים מתזמנים ביוץ כדי שלא יפול על סופשבוע, עדין יש פיספוסים, יש ביוץ מוקדם ושאר ירקות. מעבר לכך יש דיכוי, אך הוא בשימוש רק ב-IVF . כשאת אומרת "אשנה אותו שוב" למה את מתכוונת
והאם התחלת בכלל או שזהו הטיפול הראשון שלך
חוצמיזה שגם אם תקבלי בסביבות השבועים לפני פסח, ואת מטופלת במקום שמטפל בחגים במתכונת שבת, אז לא יעצרו אותך - גם לי זה קרה. אבל אם תקבלי יום יומיים לפני, ידחו אותך לאחרי החג. בסך הכל הם מאוד מתחשבים ומבינים את הלחץ שלנו, אז תהי רגועה ותתיעצי עם הרופא שלך.

קנגורו2

New member
שאלה לגבי איכילוב

אני אמורה להתחיל בחודש הבא טיפולי הזרעה באיכילוב. מישהי כאן מכירה את איכילוב? עובדים שם בימי שישי וערבי חג? תודה מראש.

יש כאן שורה שלמה של הודעות ששוחזרו

ותוכלי למצוא שם אינפורמציה לגבי איכילוב ובנקי זרע אחרים.. מנות זרע, מחיר, כמות ושאר אינפורמציה חשובה. תצליחחחחחי ב.במבי

TWEETY =^.^=

New member
היי קנגורית../images/Emo140.gif

עד כמה שאני יודעת הם עובדים, אבל עדיף שתבררי - טלפון אחד ויהיה לך את מלוא האינפורמציה,,,ו,,,,,יקירתי אנאאאאא לשרשר, כדי שלא יעופו לנו הדפים
ו,,,הכי חשוב, תעדכני אותנו כי זה מידע שחשוב לדעת. בבייייי

ליברה*

New member
עובדים חצי יום 8 - 12

אבל רק עושים הזרעות אם הביוץ שלך יוצא בששי-שבת. לא עושים בדיקות דם ואולטרסאונד ואי אפשר להיכנס לשיחה אצל הרופא - כמו שאפשר בימים אחרים. לגבי ביוץ שיוצא בשבת ובחג זו באמת בעייה שתמיד מטרידה אותי מחדש, החשש מאובדן חודש של פוריות. אז ככה, בבתי חולים ציבוריים (כמו איכילוב, תל השומר וכו´) הם מחויבים לחוקי המדינה ולא מטפלים (אלא רק ימי ששי וערבי חג). אבל אם את נורא לחוצה בזמן והפרוטה מצויה בכיסך... עד כמה שידוע לי אפשר לעשות הכל בבתי חולים פרטיים (למשל, מדיקל סנטר בהרצליה) אם את משלמת את הסכום המתאים. בהצלחה אגב, לגבי כדור שמסדר את המחזור, אני הייתי עושה את זה דרך רופא. הורמונים הם חומרים לא פשוטים, הייתי חוששת לקחת על דעת עצמי... צ´או, ליברה

למעלה