שלום לכולן - חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.

ג ו ל ד

New member
שלום לכולן - חדשה בפורום

שלום לכולן - חדשה בפורום
שלום לכולן, אני חדשה בפורום אחרי תקופה של תצפית, אני בת 33 אחרי 5 מחזורים של הזרעות 3 איקקלומין, ו- 2 של מונגון. ללא הצלחה, לנו יש בעית זרע קלה, צילום רחם תקין. אני החודש בחופש בשל ציסטה קטנה שצצה לה.ומטופלת אצל רופא פרטי. רציתי לשאול בנות מהצפון אם יש להן המלצה על רופא טוב או דרך קופ"ח מכבי או פרטי. בהצלחה לכולן גולד

אמאלה2

New member
ברוכה הבאה לביתנו הקט ../images/Emo13.gif

שלום לכולן - חדשה בפורום
שלום לכולן, אני חדשה בפורום אחרי תקופה של תצפית, אני בת 33 אחרי 5 מחזורים של הזרעות 3 איקקלומין, ו- 2 של מונגון. ללא הצלחה, לנו יש בעית זרע קלה, צילום רחם תקין. אני החודש בחופש בשל ציסטה קטנה שצצה לה.ומטופלת אצל רופא פרטי. רציתי לשאול בנות מהצפון אם יש להן המלצה על רופא טוב או דרך קופ"ח מכבי או פרטי. בהצלחה לכולן גולד
ברוכה הבאה לביתנו הקט

מקווה שתהיי בו אורחת לזמן קצרצר. היות ואני מהמרכז אני לא מכירה רופאים בצפון אבל מאחלת לך הצלחה מהירה.

ריקי בש

New member
לחדשה בפורום - המלצה

שלום לכולן - חדשה בפורום
לחדשה בפורום - המלצה
ראשית לא ציינת באיזה אזור את גרה, אם באזור המרכז אז יש את פרופ' יהושוע דור שעובד גם בבי"ח שיבא- תל השומר, גם בבי"ח אסותא ויש לו גם קליניקה בת"א בקרבת אסותא. אני עברתי 2 הפריות באסותא והוא מקסים, אמפתי ונחמד. אם את חברת מכבי את יכולה לקבל החזרים על הביקורים הפרטיים מקופ"ח. כך גם אני עשיתי. בהצלחה , ריקי ב.ש.

1029

New member
היכן בצפון

שלום לכולן - חדשה בפורום
היכן בצפון
בעפולה יש את ד"ר גיסלביץ ואת ד"ר יזהר שניהם מאוד טובים. בחיפה ד"ר לויט מאלישע גם רופא טוב,יותר צפונה אני לא מכירה. ג'וד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה