היי, פירגה, נראה ממש-ממש טעים, אני
רוצה לנסות בתור מלית לרולדה, ויש לי שתי שאלות: א. משנה איזה סוג בצק? אני מתכוונת, שק''ם, עלים או שמרים? ב. ניסית? ואיך הטעם, בייחוד אני שואלת אם ילדים/בני נוער אוהבים את זה? ואם אני כבר מתייעצת עם מומחית, רציתי לדעת איזו מלית חלבה אפשר להכין לרולדה. כלומר, אני רוצה להוסיף עוד משהו מלבד חלבה, נניח שוקולד למריחה, זה הולך טוב יחד? או אם יש לך רעיון אחר, אשמח לשמוע. ואם אני לא רוצה לפזר חלבה סתם אלא להכין ממרח (אני לא כל כך אוהבת את הממרחים המוכנים, יש להם מין טעם לוואי כזה, לפחות ממרח החלבה וממרח הקוקוס.) יש לך מתכון לממרח (ומן הסתם, מה שטוב לחלבה טוב גם לקוקוס?)