שלום לכולן... חדשה

ש ר י ת 7

New member
שלום לכולן... חדשה ../images/Emo9.gif

ושאלה: איך צובעים רויאל? צבעי מאכל סטנדרטיים שקונים בסופר? אני רוצה לצפות עוגיות ברויאל, האם יש מתכון מומלץ לעוגיות, או שכל עוגיה זה בסדר?

תקוה8

New member
צובעים רויאל בצבעי מאכל רגילים

אני עושה עוגיות רגילות אבל בלי אבקת אפיה. בהצלחה

ש ר י ת 7

New member
מה זה עוגיות רגילות?

כל מתכון לעוגיות שהוא? גם עוגיות חמאה לצורך העניין?

ש ר י ת 7

New member
ועוד שאלה באותו עניין...

אם אני רוצה להכין את העוגיות על שיפוד, עליי לנעוץ את השיפוד לפני האפייה ולאפות איתו, או שלנעוץ כדי שיהיה חור, להוציא ולהחזיר אחרי האפייה? אני שואלת הרבה שאלות היום, אז כדי שלא תכעסו עליי - אני אוסיף בדיחה שנזכרתי בה ממש עכשיו: ילד בא לאבא שלו ושואל אותו: "אבא, למה השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב?" והאבא עונה: "ואללה בן, לא יודע". למחרת הילד שואל שוב: "אבא, למה אין לנו זנב?" והאבא עונה: "ואללה בן, לא יודע". ביום השלישי חוזר הבן ושואל: "אבא, איך עובדת טלוויזיה?" והאבא עונה: "ואללה בן, לא יודע". הילד מרגיש לא בנוח ושואל את אביו: "אבא, מפריע לך שאני שואל כל כך הרבה שאלות?" והאבא משיב: "ואללה בן, אם לא תשאל - איך תדע?"

lzabari

New member
אופים עם השיפוד

כל עוגיה שטוחה תתאים גם עוגית חמאה. צבעי מאכל מהסופר לא מתאימים מאחר וזה רק מים צבועים וזה ידלל לך מאד את הרויאל וגם תקבלי צבעים חלשים ממליצה על צבעי מאכל באבקה או בג'ל

שריתוש! מה את עושה כאן?

אין לי ממש ניסיון עם ציפוי עוגיות אבל רוצה לראות תמונות בסוף!

ש ר י ת 7

New member
מה אני עושה כאן?

מפסלת קצת בבצק סוכר ומכינה עוגה ליום הולדת של חברה, אז באתי לחפש רעיונות והשראה. העוגיות - לט"ו באב...

למעלה