שלום לכולן, חזרתי!!!

פשושולה

New member
שלום לכולן, חזרתי!!!

להזכירכן, הייתי שישה ימים בארה"ב בעיניני עבודה. חזרתי היום אחה"צ. לשימחתי, עדן דווקא זכרה אותי וחייכה בהתלהבות למראה החיוך שלי... היא כל כך גדלה...ממש מדהים. היא גם קיבלה חיסונים אתמול (שתי זריקות וטיפות דרך הפה...) האומללה הקטנה, ועל לה החום, אז היא לא הייתה במצב רוח מדהים, אבל בכל זאת, מתוקה נורא. כמובן שהרגשתי אשמה פחד על זה שלא הייתי איתה. וגם - היום זה הלילה הראשון שהיא לא ישנה איתנו. אני מפחדת לפספס בכי או משהו כזה שלה (יש איטרקום כמובן) ולכן - לא נראה לע שאני אשן הרבה הלילה. גם הג'ט לג (למרות שישנתי מאד מעט במטוס) לא עוזר... בכל אופן, אני אשלים את הימים האחרונים בקרוב, ושיהיה סופ"ש נפלא לכולם!

פשושולה

New member
הי לי....מעניין, עמוס,

הייתי נורא עייפה (טסתי לפניקס שבאריזונה, אז זה החוף המערבי, 10 שעות הפרש מישראל, וטיסה שהייתה בסך הכל 19 שעות... בקיצור, הייתי עייפה ולא יכולתי לישון טוב בגלל הג'ט לג. חוץ מזה היה מעניין מאד, והפגישה שהייתה בניו יורק הייתה מצויינת ומשכילה מאד. גם פגשתי חברה אחת לצהריים, והיה אחלה. חוץ מזה, הראיתי לאנשים מכל רחבי העולם תמונות של עדן (פולניה עד הסוף...) ודיברתי הרבה על המצב הפוליטי בישראל (לא מהתנדבות, אבל מסתבר שזה מה שמעניין את החבר'ה...) והתגעגעתי נורא נורא נורא. לגבי בעלי - זה היה בסוף דווקא נחמד, כי אם היו לנו בחודשים האחרונים קצת חיכוכים (כשבד"כ ממש אין לנו) אחרי הלידה - לא ברור אם זה הורמונים שלי, או חוסר הסתגלות שלו, או מה שלא יהיה - אז הפרידה הקצרה גרמה לנו נורא להתגעגע, והאהבה פורחת... דבר אחד בטוח - אם שקלנו לקחת חופשה בלי הילדה בקרוב - זה לא יקרה. הסבל שלי (ואני בטוחה שבעלי יזדהה עם זה) של הפרידה ממנה היה ממש לא שווה שום "חופש" או מה שלא יהיה. אולי אני עוד לא מוכנה. אולי אף פעם לא אהיה מוכנה. היום בבוקר, בפעם הראשונה בחיי בעבודה הנוכחית, אמרתי לעצמי שאני ממש, אבל ממש לא רוצה ללכת לעבודה. נוןרא רציתי להישא4ר עם הקטנטונת עוד קצת. הבוס שלי יהיה בחו"ל בשבועיים הקרובים, אז נראה לי שהימי שלי יתקצרו אפילו יותר...אולי אני אתחיל לעבוד כמו שצריך מהבית...

מעיןבר

New member
ברוכה השבה

ואחרי שסיפרת לנו על עדן אנחנו רוצות לשמוע עלייך
איך היה לך
מקצועית, הפרידה מעדן בפעם הראשונה
החזרה

עדי 5

New member
ברוכה השבה

כל הכבוד לעדן הנסיכה שקיבלה אותך בחיוך. מקווה שהיא תרגיש טוב ושהחום יעבור מהר.

אפרת12

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נו, באמת - ספרי קצת איך היה לך ומה עשית ... זה לא יפה ככה להשאיר אותנו מקנאות

מאז

New member
מתעלקת - גמני חזרתי

משבועיים בניו יורק עם הבעל (שבעיקר עבד) והפשוש (שבעיקר סחט מחמאות)

פשושולה

New member
יש לי תשובה ארוכה לגבי זה...

אבל אני אקצר מאד בגלל חוקי הפורום. יש לנו בעיה בגלל החתולים להשאיר את הדלת לחדרה של עדן פתוחה בלילה. האינטרקום עושה מלא מלא רעשים, כך שאנחנו לא יכולים לישון. עדן כבר גדולה מידי לעריסה הקטנטונת שלה. לא ניתן לנעול את החתולים באמבטיה (מניסיון), כי הם עושים נזקים איומים, כולל לפתוח מיגירות בצורה שלא מאפשרת את פתיחת הדלת לאמבטיה... לצערי הם יודעים רק לפתוח, ועוד לא למדו לסגור
לפיכך, עדן ישנה איתנו במיטה בלילה - ואני לא ממש ישנתי, כרגיל... היום הולכים לקנות לה לול, ולחפש פתרונות שינה בחדר שלנו, או שנפרק את המיטה שלה ונעבירה באופן קבוע (לפחות חצי שנה) לחדר שלנו. ככה היה הלילה... עדן מרגישה מצויין, החל מאתמול.

עינבלית

New member
יש לי הצעה-

להכין דלת רשת (מרשת של גדר לא נגד יתושים) שסוגרת את החדר מפני חתולים אך לא מפני אוויר. לנו יש דלת כזו שהאיש הכין, אם תרצי אצלם אותה עבורך, והחתולים ישנים בשאר הבית ולא נכנסים לתחום הסגור.(אנחנו תוחמים את יחידה המגורים מהחתולים בלילה, והסלון והמטבח והמרפסת נשארים חופשיים ל
ם)

ברוכה השבה

התאקלמות מהירה. נכון שזה מדהים איך הם מחייכים בהתלהבות כשאת חוזרת אחרי שלא ראו אותך כמה זמן (לא משנה אם כמה שעות או יום או שבוע....) טוב לראות אותך כאן

למעלה