שלום לכולן יש לי שאלה.....

קוקה1

New member
שלום לכולן יש לי שאלה.....

בדרך כלל נשים אחרי לידה מתלוננות שקשה לרדת במשקל אז לי יש בעיה כזו.... אני יותר מידי רזה הגוף שלי נהיה כחוש ומגעיל כל כך רציתי שישארו עלי איזה 4-5 קילו שאני אראה נורמלי אבל במקום זה ירדתי יותר ממה שהייתי לפני ההריון למה זה? אולי זה נשמע מוזר אבל זה מאוד מפריע לי פעם היה לי גוף יפה עם ציצים שופעים היום אני נראית כמו מקל... איכס...

ילדונט

New member
לכי לרופא

נדמה לי שזה קשור לבלוטת התריס, שהפעילות שלה לפעמים קצת משתבשת אחרי לידה, וכדאי לבדוק את זה.

משוש30

New member
הי יש לי חברה עם אותה הבעיה

(אני יודעת שאולי זה מעצבן אותך אבל באמת הלוואי עלי...) בכל מקרה עלה חשש שאולי זה קשור למשחקים הורמונאליים של אחרי לידה או בעייה בבלוטת הלימפה. היא ירדה 5 ק"ג מתחת למשקל שבו התחילה את ההריון. אני מציעה שתגשי לרופא לבדוק את נושא הבלוטה, לפעמים טיפול הורמונאלי יכול לעזור

קוקה1

New member
לא נראה לי....

שזה קשור בבלוטות או בעיה הורמונלית אני פשוט מאז ומתמיד הייתי רזה וגם בהריון הראשון עליתי 10 קילו ומיד לאחר הלידה הורדתי אותם ואז נכנסתי שוב להריון שהילדה היתה בת 5 חודשים ועכשיו 4 חודשים אחרי לידת הילדה השניה אני כבר במשקל נמוך מאוד 48 ק"ג ואני לא נמוכה מאוד (1.65) בקיצור מה שבעיקר מפריע לי זה שהציצים פשוט נעלמו פעם הייתי רזה עם חזה וזה היה פצצה היום... לא חזה ולא נעלים ואני מניקה (חשבתי שהחלב ימלא) אבל בכל מקרה אני באמת אשמע לעצתכן ואגש לבדוק את הנושא... תודה על ההתיחסות...

משוש30

New member
ואו!! אנחנו אותו גובה ואני שוקלת

63!!!אני חושבת שאם נפגש באמצע כולם יהיו מרוצים...

למעלה