שלום לכולן/כולם!

fascinating

New member
שלום לכולן/כולם!

אני בת 22 וקוראת כאן,ממש הזדהיתי עם הפרי האסור בנוגע למצב המשפחתי, אני גם לא סובלת את בת זוגתו של אבי(ובמקרה שלי היא הבן אדם הכי קר שיש בעולם , לא מתקשרת עם אנשים מלבד עם אבי וכשהיא מתקשרת היא ממש מגעילה-ובכלל אף אחד מהמשפחה ומהחברים לא מבין מה הוא מצא בה בכלל). בכל מקרה אשמח אם תקבלו אותי לכאן- כי אני לא שייכת לפורום של גיל ההתבגרות. פרי אסור-ממש הזדהיתי איתך!

noamic

New member
שלום לך ,

אני לא מנהלת ולא סגנית מנהלת, בקושי מוצאת זמן לכתוב, אבל שמחה מאד שהגעת לכאן. (פורום נפלא...) אני אישית חושבת שחלק נכבד מהמורכבות נובע מהיחסים המורכבים עם הילדים הלא טבעיים של בני הזוג. ודוקא את והפרי האסור יכולים לתת לנו "ההורים" להבין את הצד השני של המטבע, לראות זויות ופנים חדשות. שהרי דברים שרואים מכאן לא רואים משם. אז ברוכה הבאה, ואשמח לשמוע חוויות איך את רואה את הדברים מנקודת מבט שלך.

noamic

New member
ושאלה -

מאיזה גיל היא נכנסה לחייך ? הקור היה שם מהתחלה ? גרת איתה ועם אביך תקופה מסויימת ? הייתה השפעה מאמא שלך ? אם בא לך לשתף - את מוזמנת.

הינה אני, הינה אני,

זה בהחלט קשה... יש לך אחים/אחיות משותפים? חות ממך יש עוד? אם כן, באילו גילאים?

fascinating

New member
אז ככה-

תודה על קבלת הפנים החמה, רק אני כאן לבד בבית, יש לי אחות 1 שגרה מחוץ לבית. אני מכירה אותה מס' שנים ספורות , ומאז שהיא באה היא קרה אדישה אנטיפטית-כל מה שלא תרצו

oehhe

New member
שלום למרתקת, וברוכה הבאה

אני חוזר על תגובות המברכים הקודמים: א. ברוכה תהי בצל קורתנו ב. שבי, שתי משהו, וספרי לנו את הרקע בקצת יותר פירוט והרחבה ג. נשמח לשמוע ולהשמיע oehhe מתקשה באנגלית

rolan

New member
מקסימה

בואי הצטרפי
נשמש לך קן או בית מה שתבחרי ספרי את סיפורך נשתדל לעזור לא מתקשה באנגלית יש בבילון תמיד

*יערית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מקווה שאת יודעת לחיות את חייך מבלי להכנס לתוך חייו של אביך, את כבר נערה שעוד כמה שנים תבנה חים משלה.... לדעת לחיות לצד אביך מבלי להכנס לגועל שבת זוגתו מקרינה.

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

מצאת לך אחלה בית,ולא פלא שאת מזדהה עם הפרי ... ראשית היא מקסימה ושנית אתן באותו המצב פחות או יותר, בואי שבי איתנו ונסי להזדהות גם עם הצד השני ללמוד וללמד גם אותנו על העולם שממול.

למעלה