שלום לכולן. לא הייתי כבר שבוע...

פשושולה

New member
שלום לכולן. לא הייתי כבר שבוע...

היה לי שבוע מטורף (אחד מיני רבים בזמן האחרון) בהמשך לזה שהתחלתי ללמוד בשבוע שעבר, והיה לי קורס מהעבודה רחוק מהעבודה ומהמחשב במשך יומיים ועוד ועוד. בגלל שהייתי בקורס ולא בעבודה, אז בלילה, אחרי שכולם הלכו לישון, עניתי על מיילים בין 12 לשתיים בלילה, ביום אחד, וביום השני רק שעה וחצי, אבל בתמורה דיברתי עוד שעה בטלפון עם ארה"ב... החיסור הזה בשעות השינה המצומצמות גם כך שפך אותי לחלוטין, והגעתי עד ליום חמישי, היום, עם הלשון בחוץ. ומחר - שוב לימודים. אין לי כוח. לעומת זאת, קיבלת ח' ח' ענק מהבוס שלי, בצורת שילוב ואחריות בכמה פרוייקטים מעניינים עד מדהימים. אני מאושרת עד הגג, אבל זה אומר המון עבודה נוספת ואחריות וחשיבה ומקוריות ויצירתיות שאיך לומר, אבדו מזמן עם שעות השינה. בקיצור, שורדים בקושי. וגם, אני עושה כל מיני דברים בשביל בעלי, מבלי לפרט יותר מידי - זה מצריך עוד משהו בין שליש לחצי מישרה נוספת מזמני. וגם, לחתולים הפושעים שלי התפתחו פשפשים ותולעים. טופלו באגסריביות - אבל כשהכנסתי לחתול אחד כדור נגד התולעים לפה, הוא שם לי כזה ביס שראיתי כוכבים ודיממתי שעה. כמובן שהפצע התנפח ולא יכולתי לקפל את האצבע כמה ימים. בקיצור - שמח. לבנות שענו לי במסרים לגבי המתוקים לבית הקפה - תודה רבה, הטלפונים שלכן הועברו. צפו טלפון...

משוש30

New member
הי מתוקה הנה את! ../images/Emo24.gif

לחוץ לחוץ כמו שאת יודעת... נשמע מעולה לגבי הבוס שלך אשמח לשמוע במה מדובר שולחת לך חיבוקים יגעים (הרגע הגעתי להורים שלי ומתן כבר ישן כמובן...)

אנידס

New member
וואי איזה הספק וכמה כוחות, כל הכבוד

בתכלס נשמע שאת נהנית לא? וזה מה שחשוב. ומזל טוב על הקידום הצפוי. את מכירה את המתכון המוצלח כיצד לתת תרופה לחתול?

dorlim

New member
באמת שבוע קשה ../images/Emo24.gif

אבל נראה שהוא טומן בחובו קידום

אמברון

New member
מתי את מספיקה לנשום?

זה נשמע מטורף לגמרי. בהצלחה בכל הפרוייקטים החדשים

למעלה