שלום לכולן/ם יש לי שאלה:

מצב
הנושא נעול.

shiri11

New member
שלום לכולן/ם יש לי שאלה:

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
לפני שלושה חודשים ילדתי ילד מקסים לאחר 3 שנים של טיפולים אינטנסיביים. רציתי לשאול כמה זמן אחרי הלידה החלטתן לחזור לטיפולים

אםל2

New member
מזל טוב!

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
לפני שלושה חודשים ילדתי ילד מקסים לאחר 3 שנים של טיפולים אינטנסיביים. רציתי לשאול כמה זמן אחרי הלידה החלטתן לחזור לטיפולים
מזל טוב!
תהני מהאוצר החדש שלך, יש לו שם מקסים - כמו לבכור שלי... הצצתי בכרטיס שלך לראות אם גילך רשום שם (זה רלבנטי לתשובה, כי אם את עדיין מתחת לגיל 30 נניח, הייתי פחות ממהרת לחזור לטיפולים, ואם את מעל 35 הייתי מחכה קצת, אבל לא יותר מדי - עד שיהיה לך שוב כוח לחזור לטיפולים - זה לא קל עם תינוק ואולי גם לא כלכך הוגן כלפיו... ומצד שני, הזמן שעובר אינו מטיב עם הפוריות שלנו בגילאים האלה
). אני התחלתי שוב לנסות כשהגדול היה בן שנתיים, ובשלישית - כשהקטן היה בן שנתיים וחצי-שלוש. הקטן הזה יהיה בן שש בחודש הבא ואני עדיין מנסה (טבעי, בינתיים, אני בהפסקה מהטיפולים).

העין ה 3

New member
בהחלט שם מקסים...

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
בהחלט שם מקסים...
גם אני הצצתי. אין לי הרבה מה להוסיף על קודמתי - תשובתה מלאה וממצה. וסתם קוריוז קטן - כשנולד עידן והגדול היה כבר בן 14.5 הוא הסביר לאמא שלי שלוקח לגוף 6 שבועות לחזור לעצמו מטראומת הלידה ולכן אחזור לטיפולים רק בעוד 6 שבועות...

lilushli

New member
מזל טוב

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
מזל טוב
איזה כיף להיות הורה... אין לתאר את האושר הענק הזה. אני אחרי המון שנים של טיפולים החלטתי שביום שהחליט להפסיק להניק אתחיל בטיפולים וכך היה בגים שישה חודשים שבעתי מההנקה ותוך חודש גמלתי את אורי כך שבגיל שבעה חודשים התחלתי בטיפול הראשון שלנו תוך כדי הגמילה התחלתי בהכנות הביורוקרטיות והמיגעות וכך מאז אנחנו בטיפולים היום אורי שיהיה רק בריא בין שנה ותשעה ... איך שהזמן עובר לו פשוט לא להאמין שיהיה לכולנו רק טוב ושנאהב את הדברים בפשטות שהשנה תאיר לכולנו פנים לילושלי

אני חיכיתי בדיוק חצי שנה

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
אני חיכיתי בדיוק חצי שנה
ואז עברתי עשרה מחזורי טיפול (בשנה אחת בדיוק) ונכנסתי להריון השני. המטרה שלי היתה: ילדים קרובים בגיל (בתור בת יחידה זה נשמע לי נהדר) לא להצטרך להסביר לגדולה מה מתרחש בבית, את הדכאונות ואת הקשיים. לא להיות במצב שבו הגדולה פולטת משהו מבלי להבין ליד בני משפחה שאינם חלק מהקבוצה התומכת שלנו. ההפרש בין הילדים הוא שנתיים וחודשיים.

shiri11

New member
תודה לכולכן על התשובות

אני חיכיתי בדיוק חצי שנה
ואז עברתי עשרה מחזורי טיפול (בשנה אחת בדיוק) ונכנסתי להריון השני. המטרה שלי היתה: ילדים קרובים בגיל (בתור בת יחידה זה נשמע לי נהדר) לא להצטרך להסביר לגדולה מה מתרחש בבית, את הדכאונות ואת הקשיים. לא להיות במצב שבו הגדולה פולטת משהו מבלי להבין ליד בני משפחה שאינם חלק מהקבוצה התומכת שלנו. ההפרש בין הילדים הוא שנתיים וחודשיים.
תודה לכולכן על התשובות
אני כנראה יעשה כמוך מאיה ויחכה עד שהגדול יהיה בן חצי שנה.

אני רציתי ששה שבועות ../images/Emo3.gif

שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
אני רציתי ששה שבועות

בסוף התפשרתי עם בעלי על שנה. יונתן בן שנה וחודש וסוף סוף התחלנו שוב... איזה כיף

סוכריונת, כאן המקום לאחל לך בהצלחה

אני רציתי ששה שבועות

בסוף התפשרתי עם בעלי על שנה. יונתן בן שנה וחודש וסוף סוף התחלנו שוב... איזה כיף
את מאמינה שאני קצת מקנאה
כיף להתחיל עם תקוה חדשה ואני יודעת שאסור לוותר, בסוף מקבלים. (אפילו תמוז סוחטת ממני ככה לפעמים עוד קינוח: "חיכיתי יפה", למרות שהקינוח לא תלוי ב"יפה" אלא ב"האם אמא הכינה"). נשיקות ומחכה לראות אותך בקרוב, ב- 16. תבואי, נכון?

תודה, יקרה שכמוך ../images/Emo24.gif

את מאמינה שאני קצת מקנאה
כיף להתחיל עם תקוה חדשה ואני יודעת שאסור לוותר, בסוף מקבלים. (אפילו תמוז סוחטת ממני ככה לפעמים עוד קינוח: "חיכיתי יפה", למרות שהקינוח לא תלוי ב"יפה" אלא ב"האם אמא הכינה"). נשיקות ומחכה לראות אותך בקרוב, ב- 16. תבואי, נכון?
תודה, יקרה שכמוך

בטח שאני אבוא, ולו רק בשביל לראות את שלושת המופלאים שלך!

מצב
הנושא נעול.
למעלה