מזל טוב!שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
לפני שלושה חודשים ילדתי ילד מקסים לאחר 3 שנים של טיפולים אינטנסיביים. רציתי לשאול כמה זמן אחרי הלידה החלטתן לחזור לטיפולים
בהחלט שם מקסים...שלום לכולן/ם יש לי שאלה:
לפני שלושה חודשים ילדתי ילד מקסים לאחר 3 שנים של טיפולים אינטנסיביים. רציתי לשאול כמה זמן אחרי הלידה החלטתן לחזור לטיפולים
מזל טובשלום לכולן/ם יש לי שאלה:
אני חיכיתי בדיוק חצי שנהשלום לכולן/ם יש לי שאלה:
תודה לכולכן על התשובותאני חיכיתי בדיוק חצי שנה
ואז עברתי עשרה מחזורי טיפול (בשנה אחת בדיוק) ונכנסתי להריון השני. המטרה שלי היתה: ילדים קרובים בגיל (בתור בת יחידה זה נשמע לי נהדר) לא להצטרך להסביר לגדולה מה מתרחש בבית, את הדכאונות ואת הקשיים. לא להיות במצב שבו הגדולה פולטת משהו מבלי להבין ליד בני משפחה שאינם חלק מהקבוצה התומכת שלנו. ההפרש בין הילדים הוא שנתיים וחודשיים.
מאחלת לך שילך בקלות ובמהרה.תודה לכולכן על התשובות
אני כנראה יעשה כמוך מאיה ויחכה עד שהגדול יהיה בן חצי שנה.
אני רציתי ששה שבועותשלום לכולן/ם יש לי שאלה:
סוכריונת, כאן המקום לאחל לך בהצלחהאני רציתי ששה שבועות
בסוף התפשרתי עם בעלי על שנה. יונתן בן שנה וחודש וסוף סוף התחלנו שוב... איזה כיף
תודה, יקרה שכמוךסוכריונת, כאן המקום לאחל לך בהצלחה
את מאמינה שאני קצת מקנאהכיף להתחיל עם תקוה חדשה ואני יודעת שאסור לוותר, בסוף מקבלים. (אפילו תמוז סוחטת ממני ככה לפעמים עוד קינוח: "חיכיתי יפה", למרות שהקינוח לא תלוי ב"יפה" אלא ב"האם אמא הכינה"). נשיקות ומחכה לראות אותך בקרוב, ב- 16. תבואי, נכון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.