שלום לכולן-מבקשת את עזרתכן!

בובית 29

New member
שלום לכולן-מבקשת את עזרתכן!

שלום בנות. ראשית ישר כח לכל האמהות כאן שמסתדרות לבדן, לי יש פרטנר ועזרה נוספת ועדיין... קשה לי. אני זקוקה לכל עצה שניתן לקבל בנושא. יש לי חברה צעירה ולה זוג בנים מתוקים בני שנה ושלוש. לאחרונה חייה הפכו בלתי נסבלים, בעלי המנוול לא מכה אותה אבל ,מכניס את המשפחה לחובות, לא נותן לה נגיעה בכספים (בגלל שעובד עצמאי אין לו תלוש ואת הכסף מקבל במזומן) ובכלל מאמלל אותה בהתנהגותו חסרת האחריות. הבחורה מאוד רוצה לפרק את החבילה הלא מוצלחת אבל יודעת שבעלה הקטנוני יתנקם בה דרך הילדים ולא ישלם מזונות (היא יודעת בוודאות כי אמר לה). מה אפשר לעשות? הבחורה לא עובדת כי סובלת מבעית בריאות קשה אבל מתפקדת כאמא מצויינת לילדים. אשמח לכל עצה עבורה!! תודה סיגל

Tקווה

New member
מנסה לעזור... ../images/Emo4.gif

אומנם אני לא עברתי תהליך של גירושים- אבל עד כמה שידוע לי עם יש לאישה תביעה על דמי מזונות והגרוש לא משלם אז היא יכולה לקבל את התשלום דרך ביטוח לאומי והוא יצטרך להתמודד מולם... ממליצה לה לבדוק בדיוק מה זה אומר... מקווה שעזרתי קצת

m i c h a l i

New member
אכן את צודקת... ובנוסף

אני ממליצה לפנות למחלקת הרווחה בעיר ולהתייעץ איתם בנושא. את המזונות ניתן לקבל גם דרך הביטוח הלאומי או ההוצאה לפועל. זאת לאחר שיש פסק דין למזונות. אם היא נחושה לצאת ממערכת היחסים הזאת כדאי שתתחיל לפעול. ניתן גם לפנות ללשכה לסיוע משפטי ולקבל דרכם עו"ד, אם היא עומדת בתנאי הזכאות. כל הקשיורים שציינתי נמצאים בקישורי הפורום (בסרגל הכחול למעלה) את מוזמנת להעלות עוד שאלות ולחזור ולשתף אותנו בהחלטה שלה...

למעלה