שלום לכולן - מחפשת עצה טובה

הילהל

New member
שלום לכולן - מחפשת עצה טובה

הפנו אותי אליכם - מקווה שתוכלו לעזור. בן הדוד שלי יהיה בן 30 בסוף החודש. הוא מוגדר כבעל פיגור בינוני, והוא בערך עם מנטליות של בן 10. הוא בחור מאוד שקט ומופנם. אנחנו רוצים להפתיע אותו במתנה גדולה ליומההולדת העגול (והוא גם מצפה לזה). אבל... אף אחד לא באמת יודע מה הוא אוהב! הוריו אנשים עם פיגור קל, וקשה לקבל מהם תשובה (הם חושבים בעיקר על דברים שהם רוצים עבורו - כמו ביגוד וריהוט. אנחנו רוצים משהו יותר כייפי, להנאה שלו). יש למישהו רעיונות למתנה? אני אציין גם שהוא גר בהוסטל לא משהו - יש שם גניבות. וזה מסבך את העניין קצת.

הצעת יומולדת

שלום רב, להלן הצעותי: 1. לפנות ליובל כספין (המסיבה ערוץ 10). 2. לקנות דיסק עם מוסיקה שהוא הכי הכי אוהב ואם חסרה לו מערכת אז לצרף גם את זה... 3. לפנות לאומן שהוא מאוד אוהב ולנסות לקבוע לו פגישה מאחורי הקלעים לאחר שקנית לו כרטיס למופע. 4. להזמין את החברים שלו בהוסטל או נבחרים מהם לארוחה במסעדה לכבודו או לשייט דיסקו על הים (יש ביפו, חיפה והרצליה - תלוי מאיפה אתם). 5. פיקניק בספארי או בגן החיות התנ"כי. תהנו והמון מזל טוב!

הילהל

New member
הרעיון האחרון נשמע לי לעניין

עכשיו נותר רק לראות איך מוציאים את זה לפועל.

רעיון

אינני יודע היכן בן דודך גר, אבל אם אתם ממוקמים באזור הצפון, יש לי רעיון מדליק עבורכם. רכיבה על סוסים בחוות הרכיבה ניר העמק על יד עפולה. מקורי, חריג, לא צפוי וכייפי. במידה ןתהיי מעוניינת תתקשרי אלי (גם לעמיקם יש את הפרטים)

עמיקםרז

New member
../images/Emo91.gif

בתור אחד האנשים שצפו בפניהם שופעות האושר וההנאה של אנשים עם פיגור שכלי שרכבו על סוסי חוות ניר העמק במסיבת סיום שנת הלימודים שעברה, אני ממליץ בחום לשקול בחיוב מתנה כזאת. עמיקם

למעלה