שלום לכולן! מצטרפת חדשה...

Shirali2

New member
שלום לכולן! מצטרפת חדשה...

תרשו לי להחמיא לכן (בלי להתחנף...) על הפורום המקסים שלכן! מאוד נחמד להיות פה ולקרוא את ההודעות. הגעתי לפורום ממש במקרה ופשוט עשיתן לי חשק - אז הנה אני מצטרפת גם... אני טרייה מאוד בתחום ולכן יש לי שאלות של מתחילים: איפה קונים חימר פולימרי בזול באזור ירושלים? מה נחשב מחיר טוב לחבילה? איזה כלים נוספים כדאי לרכוש בהתחלה (בלי להשתולל...)ואיפה?

ƒan†a

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה יש בירושלים אבל מחיר טוב זה 7 שקלים 8 וחצי זה כבר יקר כלים? סכין ומערוך אם את רק מתחילה ואת לא רוצה להשקיע הרבה אז תקני סכין יפנית וכוס טקילה בתור מערוך. כי הפימו ידבק אם תשתמשי במערוך מעץ

תומסקה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

לגבי פימו באזור ירושלים אין לי מושג... מחיר ממוצע של חבילת פימו הוא בין 7-11 שקל... 7 שקלים זה מחיר בהחלט טוב. לגבי מוצרים נוספים: כדאי שיהיה מערוך קטן, ומחט בשביל ההתחלה. אחרי שתראי שאת נהנת אפשר לקנות מכונת פסטה, חותכנים, ומה לא...
רק אל תשכחי שהפימו הוא רעיל ואסור להעביר כלים שהשתמשת בהם לפימו לאוכל. יש מאמר של אתי רז במאמרים על הרעילות של הפימו. התמכרות נעימה

Shirali2

New member
תודה על התגובות המהירות!../images/Emo140.gif

כפי שכבר אמרתי - מאוד נעים להיות כאן... אני אשמח לקבל עוד טיפים להתחלה כי אני באמת לא יודעת שום דבר... תודה!

ƒan†a

New member
המלצה ראשונה.

כנסי לאתר של נעמה... יש שם המון דברים מעניינים שאפשר ללמוד יש שם כל מיני פרוייקטים כמו פיסול ומילאפיורי כנסי ותהני

ברוכה הבאה !

אני יכולה להמליץ לך על ברכת דוד שנמצאת בבר אילן , יחסית , הם הכי זולים... יש לך גם את משחק ומחשבה בתלפיות. בהצלחה !

ברוכה הבאה

הצחיק אותי לקרוא שאת חושבת שתצליחי לעסוק בחומר הזה בלי להכנס להוצאות... ככה כולנו התחלנו ואחר כך בא לך כזה ובא לך כזה, ואולי איזה חותכן, נו רק אחד וכו' וכו'
לא שאני מנסה לגרום לך לא להתחיל חססססס וחלילה - זה הדבר הכי כייפי בעולם ושווה שבגללו מנהל הבנק ידע מי את באופן אישי...

למעלה