שלום לכולן, עד עכשיו הצצתי לכאן...

l i l i a n

New member
שלום לכולן, עד עכשיו הצצתי לכאן...

לפני 4 חודשים ילדתי בניתוח קיסרי. 10 קילו ירדו ממני תוך שבוע, תחושת הקלה נהדרת..אבל 8 נותרים נשארו עקשנים..גם עכשיו. בערך 4 שבועות אחרי הלידה ,נכנסתי לכאן בפעם הראשונה, כבר אז תיסכל אותי שאני לא ממשיכה לרדת במשקל, קראתי כאן מבנות שב-6 שבועות ראשונים אין על מה לדבר בכלל. אז חיכיתי.. לפני חודש חזרתי לחדר כושר לא כי התגעגעתי, אני פשוט יודעת שאם אני לא מגיעה לשם אני עולה במשקל, מאוד פשוט. אז אני הולכת לחדר כושר, ובימים יפים אני מסתובבת עם התינוקת בעגלה שעות..ו..כלום לא קורה, גרם לא יורד ממני. וכל זה עם ארוחות מסודרות. ואחרי המונולוג הארוך יש לי שאלה, האם מישהי מכן מכירה את HEMOTEST מצאתי אינסרט שלהם ב"העיר", מדובר בבדיקת דם שעושים ובודקים רגישויות למזונות שונים, ואח"כ מתכננים תפריט בריא שמתאים לגוף. אני אשמח לשמוע משהו לגביהם..כי כל העסק הזה לא זול..כמובן. תודה מראש :)

l i l i a n

New member
לא

וחשבתי לעשות את הבדיקה שרשמתי קודם בגלל שאני מרגישה שהגוף שלי השתנה. ואולי צריך לעשות משהו מעבר לאכילת סלט חסה ועוף מכובס.. בבדיקה הזאת אומרים לך איזה מוצרי מזון אסור לאכול לגמרי, כי הם מעלים את רמת הנוגדנים בדם. מוצרי מזון שהתגובה שלהם גבולית ומוצרים שאינם מזיקים לגוף וכל זה אינדיבידואלי לגמרי. הם טוענים שהרגישות התזונתית משפיעה בין היתר על אגירת מים ברקמות..ועוד תהליכים שמעכבים ירידה במשקל אפילו במצב של דיאטה. אבל רציתי לדעת אם מישהי שמעה. כי אני ממש מיואשת מזה שאני שומרת כל כך, עושה ספורט אירובי 3 פעמים בשבוע..ונאדה.

חן123

New member
ברוכה הבאה

לא מכירה את הדבר שדיברתי עליו... באופן עקרוני הייתי עושה 2 דברים: א. רושמת כל מה שאני אוכלת ב. הולכת לרופא לבדיקות כלליות, אולי יש לך תת תפקוד של בלוטת התריס (קורה הרבה אחרי לידה) בהצלחה חן

למעלה