אוקיי אז ככה
אני כפי שרואים לפי החתימה 7 חודשים אחרי לידה. לא מניקה. הורזתי בשבועיים 4.5 קילו , ללא חטא אחד קטן. נמאס לי מהתחת הענק שאני יכולה להגיש עליו משקאות לאורחים שבאים, נמאס לי מהידיים המדלדלות האלה , מהירכיים שאף ג'ינס לא עולה ונתקע לי בברכיים ובמיוחד במיוחד נמאס לי מהבטן הג'לי הצמיגית להפליא הזו מהלידה. איזו דיאטה אני עושה? אז ככה , קודם כל הרצון לרזות בא ממני , ולא מאף אחד שאמר לי "את צריכה דיאטה , תרזי קצת..." ולכן הרצון להתמיד בדיאטה גובר על הרצון לחטוא פה ושם וזה חשוב.הלכתי לסופר , קניתי פרכיות אורז , לחמית , ולחם קל , יופלה דיאט תות , אפרסק , ודנונה 0 אחוז שומן , קניתי קוטג' לייט , גבינה לבנה חצי אחוז ,המוווווון ירקות ופירות , ומים , קניתי קורנפלס של 1% שומן מה שפרסמו בטלוויזיה , חלב 0% שומן. ויצאתי לדרך. קמתי בבוקר הדיאטה (10.4 ) והלכתי לטיפת חלב להישקל יחד עם אמי שהתחילה דיאטה איתי. ואמרנו שלא נישקל כל החודש רק כל חודש ב 10 נלך לטיפת חלב להישקל. לאמי יש משקל בבית אבל מנסות לא להתפתות וללכת להישקל כל יומיים כי זה לא תורם. אחרי שבועיים נשברתי ונשקלתי אצלה וראיתי פתאום 4.5 קילו פחות. קמה בבוקר , שותה כוס גדולה של מים מיד אחרי הצחצוח שיניים , ותוך כדי זה שאני מחכה שהמים ירתחו כדי לאהכין אוכל לילדה גומרת כוס גדולה של מים. מכינה בקבוק לילדה ומכינה לי עוד כוס מים והפעם עם פלח לימון בפנים. מאכילה את הילדה עלי , קוראת עיתון תוך כדי ושותה את הכוס מים שלי. ב 10 אוכלת לסירוגין: תפוח , רגס , 2 פריכיות עם גבינה לבנה וגמבה. ושותה כוס מים. בצהריים: מבשלת אורז מלא ( חום ) , ואוכלת אותו עם תפו"א וסלט. אבל לפני הארוחה אני שותה 2 כוסות מים , לא שותה תוך כדי האוכל , ואחרי שסיימתי אני שותה עוד כמה שלוקים. פעם הייתי "חוטפת" משהו ככה בזריזות בעמידה במטבח ,והיום אני מתיישבת בשולחן בפינת אוכל , אוכלת לאט ובשק בישיבה , בנוחות ותוך כדי קוראת את המשך העיתון מהבוקר. בערב אני אוכלת אחד מהיוגורטים שקניתי ואיזו סוכריה כזו ללא סוכר. ושותה כמה שלוקי מים. בערב אחרי שבעלי בא הבייתה , ו"השיר שלנו" מסתיים הוא עושה בייביסיטר ואני ואמי יוצאות להליכה מהירה של שעה חוזרות מזיעות ומותשות ונגמר היום. אנחנו עושות יום הליכה , יום חיטוב בבית , יום הליכה , יום חיטוב וכך הלאה. וזהו.