שלום לכולן

שלום לכולן


צריכה עזרה בהכנות מוקדמות ליום הולדת.
אני רוצה להתחיל להכין דברים ליום הולדת של קטני.
עוד לא החלטנו על תאריך בו נחגוג, כנראה באמצע יולי..
מתכננת להכין עוגיות מצופות ברויאל אייסינג, עוגיות סוכרייה מבצק סוכר ודמות מבצק סוכר ודף אכיל לעוגה.
1. בד"כ אני מכינה רויאל אייסינג מאבקת סוכר ומיץ לימון (בלי חלבון ובלי אבקת אלבומין) ומצפה עם זה עוגיות בצק פריך.
העוגיות מתחסלות די מהר :))) ולכן אין לי מושג כמה זמן ניתן להכין אותן מראש בלי שהן יהרסו (בכל זאת, מאוד חם עכשיו).
אשמח לטיפים בנושא.
2. קניתי בצק של סוכר של חברת "עלמה" (אין לי ניסיון אתו משתמשת בד"כ ב"המרשלג"), השתכנעתי לקחת אותו כי רשום עליו שהוא עמיד בהקפאה וקירור.
אני רוצה להכין סוכריות בצק סוכר (יכול להיות עם תמונה אכילה באמצע, עדיין לא סגורה על זה).
האם כדאי בכלל להקפיא או שהן יכולות להישמר שבועיים וחצי בטמפ' החדר?
למישהי יש ניסיון עם הבצק הזה אחרי הקפאה? אך מפשירים?
3. באותו נושא, עוגה מצופה בבצק סוכר של "עלמה"..איך מקפיאים? מפשירים? הוא לא נהרס בהקפאה?
4. דמות מבצק סוכר - חשבתי לחתוך בצק סוכר ועליו להדביק דף אכיל - שוב..כמה זמן ניתן לשמור את זה בטמפ' החדר? להקפיא?

אשמח לטיפים
 
היוש פינוקית המתוקית :)

לגבי העוגיות רויאל נשמע מאוד מעניין הקטע של הלימון ואבקת הסוכר, פעם ראשונה שאני שומעת.... ממש מעניין בטח טעם לימונדה כזה :) לגבי אחסון אין לי מושג לומר לך כי אף פעם לא הכנתי....
לגבי בצק סוכר עלמה הוא מעולה, לפני שאת מתחילה לעבוד איתו רצוי לחמם אותו כמה שניות במיקרו כדי לא לשבור את הידיים :) ואת הסוכריות אין בעיה להשאיר שבועיים בחוץ רק לא לשכוח להפוך צדדים.
לגבי עוגה את יכולה לאפות עוגה ולעטוף היטבה בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ולהוציא לפני שאת מצפה ומעצבת, ובנתיים לפסל גם איזה דמות שאת רוצה ולהעמיד אותה בצד עד ליום ההולדת ואז יום לפני יום ההולדת לעטוף את העוגה בבצק סוכר להעמיד עליה את הדמות ולקשט.
ואם את מדביקה דף אכיל על בצק סוכר אז זה גם יכול לעמוד בחוץ שבועיים אין עם זה בעיה אבל אל תכניסי למקרר כי דף הסוכר מן הסתם יהרס מהלחות
 
תודה על התשובה


רויאל עם מיץ לימון ואבקת סוכר יוצא מאוד טעים...השאלה שעולה לי בימים האחרונים היא אם הוא יוצא במרקם של רויאל עם חלבון..
מרוב שהתרגלתי להכין ככה אני כבר לא זוכרת


לגבי הבצק של עלמה, יש לך ניסיון איתו אחרי קירור / הקפאה?
חשבתי להכין עוגה, לצפות אותה בבצק סוכר ולהקפיא עם הציפוי ע"מ לחסוך זמן בימים לפני יום ההולדת.

תודה על שאר התובנות והטיפים
 
למעלה