פינוקית מתוקית
New member
שלום לכולן
צריכה עזרה בהכנות מוקדמות ליום הולדת.
אני רוצה להתחיל להכין דברים ליום הולדת של קטני.
עוד לא החלטנו על תאריך בו נחגוג, כנראה באמצע יולי..
מתכננת להכין עוגיות מצופות ברויאל אייסינג, עוגיות סוכרייה מבצק סוכר ודמות מבצק סוכר ודף אכיל לעוגה.
1. בד"כ אני מכינה רויאל אייסינג מאבקת סוכר ומיץ לימון (בלי חלבון ובלי אבקת אלבומין) ומצפה עם זה עוגיות בצק פריך.
העוגיות מתחסלות די מהר )) ולכן אין לי מושג כמה זמן ניתן להכין אותן מראש בלי שהן יהרסו (בכל זאת, מאוד חם עכשיו).
אשמח לטיפים בנושא.
2. קניתי בצק של סוכר של חברת "עלמה" (אין לי ניסיון אתו משתמשת בד"כ ב"המרשלג"), השתכנעתי לקחת אותו כי רשום עליו שהוא עמיד בהקפאה וקירור.
אני רוצה להכין סוכריות בצק סוכר (יכול להיות עם תמונה אכילה באמצע, עדיין לא סגורה על זה).
האם כדאי בכלל להקפיא או שהן יכולות להישמר שבועיים וחצי בטמפ' החדר?
למישהי יש ניסיון עם הבצק הזה אחרי הקפאה? אך מפשירים?
3. באותו נושא, עוגה מצופה בבצק סוכר של "עלמה"..איך מקפיאים? מפשירים? הוא לא נהרס בהקפאה?
4. דמות מבצק סוכר - חשבתי לחתוך בצק סוכר ועליו להדביק דף אכיל - שוב..כמה זמן ניתן לשמור את זה בטמפ' החדר? להקפיא?
אשמח לטיפים
צריכה עזרה בהכנות מוקדמות ליום הולדת.
אני רוצה להתחיל להכין דברים ליום הולדת של קטני.
עוד לא החלטנו על תאריך בו נחגוג, כנראה באמצע יולי..
מתכננת להכין עוגיות מצופות ברויאל אייסינג, עוגיות סוכרייה מבצק סוכר ודמות מבצק סוכר ודף אכיל לעוגה.
1. בד"כ אני מכינה רויאל אייסינג מאבקת סוכר ומיץ לימון (בלי חלבון ובלי אבקת אלבומין) ומצפה עם זה עוגיות בצק פריך.
העוגיות מתחסלות די מהר )) ולכן אין לי מושג כמה זמן ניתן להכין אותן מראש בלי שהן יהרסו (בכל זאת, מאוד חם עכשיו).
אשמח לטיפים בנושא.
2. קניתי בצק של סוכר של חברת "עלמה" (אין לי ניסיון אתו משתמשת בד"כ ב"המרשלג"), השתכנעתי לקחת אותו כי רשום עליו שהוא עמיד בהקפאה וקירור.
אני רוצה להכין סוכריות בצק סוכר (יכול להיות עם תמונה אכילה באמצע, עדיין לא סגורה על זה).
האם כדאי בכלל להקפיא או שהן יכולות להישמר שבועיים וחצי בטמפ' החדר?
למישהי יש ניסיון עם הבצק הזה אחרי הקפאה? אך מפשירים?
3. באותו נושא, עוגה מצופה בבצק סוכר של "עלמה"..איך מקפיאים? מפשירים? הוא לא נהרס בהקפאה?
4. דמות מבצק סוכר - חשבתי לחתוך בצק סוכר ועליו להדביק דף אכיל - שוב..כמה זמן ניתן לשמור את זה בטמפ' החדר? להקפיא?
אשמח לטיפים