שלום לכולן
חדשה כאן, נמצאת קצת בבלבול וצריכה את עזרתכן
קצת רקע: בת 34, נולדה לנו בת מקסימה לפני כחצי שנה לאחר שנה וחצי של טיפולים שכללו ארבע הזרעות שכשלו, הפריה ראשונה עם הריון מחוץ לרחם והפריה השנייה המנצחת. הבעיה שלנו חה מורפולוגיה ירודה של בעלי היקר, אצלי לא היו בעיות תודה לאל.
לאחר הלידה בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים התגלו שאריות שילייה שהוצאו ע״י ד״ר חן גולדשמיט בהיסטרוסקופיה ניתוחית.
עכשיו אנחנו רוצים ילד שני, אני מניקה הנקה מלאה. רוצה להתחיל בירורים כלליים.
בעלי יעשה שבוע הבא בדיקת זרע לראות מה מצבו, אני עושה צילום רחם כדי לבדוק את תקינות החצוצרות( בעקבות ההריון שהיה מחוץ לרחם ). במידה והבדיקות שלנו יהיו תקינות ננסה בבית. אבל יש לי בעיה לבדוק פרופיל הורמונלי, אמנם מקבלת מחזור למרות ההנקה אבל הבנתי שאם אבדוק פרופיל הורמונלי הוא לא יהיה אמין כי ההנקה משבשת.
האם לדעתכן אני צריכה להפסיק את ההנקה? ( לא הייתי רוצה בכלל) .
האם יש עוד בדיקות שכדאי לי לעשות?
אני כל כך מפחדת להכנס לזה שוב, הלוואי ויהיה לנו נס..
מאוד אשמח אם תוכלנה לעזור לי, תודה לכל העונות!!!

חדשה כאן, נמצאת קצת בבלבול וצריכה את עזרתכן
קצת רקע: בת 34, נולדה לנו בת מקסימה לפני כחצי שנה לאחר שנה וחצי של טיפולים שכללו ארבע הזרעות שכשלו, הפריה ראשונה עם הריון מחוץ לרחם והפריה השנייה המנצחת. הבעיה שלנו חה מורפולוגיה ירודה של בעלי היקר, אצלי לא היו בעיות תודה לאל.
לאחר הלידה בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים התגלו שאריות שילייה שהוצאו ע״י ד״ר חן גולדשמיט בהיסטרוסקופיה ניתוחית.
עכשיו אנחנו רוצים ילד שני, אני מניקה הנקה מלאה. רוצה להתחיל בירורים כלליים.
בעלי יעשה שבוע הבא בדיקת זרע לראות מה מצבו, אני עושה צילום רחם כדי לבדוק את תקינות החצוצרות( בעקבות ההריון שהיה מחוץ לרחם ). במידה והבדיקות שלנו יהיו תקינות ננסה בבית. אבל יש לי בעיה לבדוק פרופיל הורמונלי, אמנם מקבלת מחזור למרות ההנקה אבל הבנתי שאם אבדוק פרופיל הורמונלי הוא לא יהיה אמין כי ההנקה משבשת.
האם לדעתכן אני צריכה להפסיק את ההנקה? ( לא הייתי רוצה בכלל) .
האם יש עוד בדיקות שכדאי לי לעשות?
אני כל כך מפחדת להכנס לזה שוב, הלוואי ויהיה לנו נס..
מאוד אשמח אם תוכלנה לעזור לי, תודה לכל העונות!!!