שלום לכולן

קיטי16

New member
שלום לכולן

חדשה כאן, נמצאת קצת בבלבול וצריכה את עזרתכן
קצת רקע: בת 34, נולדה לנו בת מקסימה לפני כחצי שנה לאחר שנה וחצי של טיפולים שכללו ארבע הזרעות שכשלו, הפריה ראשונה עם הריון מחוץ לרחם והפריה השנייה המנצחת. הבעיה שלנו חה מורפולוגיה ירודה של בעלי היקר, אצלי לא היו בעיות תודה לאל.
לאחר הלידה בבדיקה שגרתית אצל רופא נשים התגלו שאריות שילייה שהוצאו ע״י ד״ר חן גולדשמיט בהיסטרוסקופיה ניתוחית.
עכשיו אנחנו רוצים ילד שני, אני מניקה הנקה מלאה. רוצה להתחיל בירורים כלליים.
בעלי יעשה שבוע הבא בדיקת זרע לראות מה מצבו, אני עושה צילום רחם כדי לבדוק את תקינות החצוצרות( בעקבות ההריון שהיה מחוץ לרחם ). במידה והבדיקות שלנו יהיו תקינות ננסה בבית. אבל יש לי בעיה לבדוק פרופיל הורמונלי, אמנם מקבלת מחזור למרות ההנקה אבל הבנתי שאם אבדוק פרופיל הורמונלי הוא לא יהיה אמין כי ההנקה משבשת.
האם לדעתכן אני צריכה להפסיק את ההנקה? ( לא הייתי רוצה בכלל) .
האם יש עוד בדיקות שכדאי לי לעשות?
אני כל כך מפחדת להכנס לזה שוב, הלוואי ויהיה לנו נס..
מאוד אשמח אם תוכלנה לעזור לי, תודה לכל העונות!!!

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

קודם כל מזלו טוב להולדת הבת, זה עוד טרי ממש

שנית הקושי בהנקה הוא לא רק הפרופיל ההורמונלי. כלומר אם תבצעי פרופיל הורמונלי, והוא יצא עם ערכים גבוהים של פרולקטין, אז זה כשלעצמו יהווה קושי לכניסה להריון.
שנית רוב הרופאים לא יסכימו לעשות טיפול כל עוד את מניקה.
וגם אלה שיסכימו, לא יעשו את זה כשאת מניקה מלא, כאמור זה משבש את הטיפול וגם יש הטוענים שחלק מההורמונים עוברים ליונק (זה נמצא במחלוקת). ככה שאם את רוצה להתחיל טיפולים מחדש אז בהחלט צריך ללכת לכיוון הנקה.
השאלה אם לא לחכות כמה חודשים שהילדה תהיה בת שנה ואז יותר פשוט לגמול מהנקה כי היא כבר תאכל חלק מהארוחות אוכל רגיל?

קיטי16

New member
קודם כל תודה רבה על המענה המהיר, שנית

אני מפחדת לחכות מפני שאם יש משהו שלמדתי מהטיפולים בפעם הקודמת זה שלא ניתן לדית מתי זה יקרה,
הדרך יכולה להתארך והגיל לא משחק לטובתי. לכן רציתי כבר להתחיל לבדוק. כמובן שאין בכוונתי להתחיל טיפולים תוך כדי הנקה פשוט מאוד קשה לי להפסיק את ההנקה, אבל זה המחיר שאני צריכה לשלם בגלל הגיל...
אשמח לעוד תובנות לגבי בדיקות שכדאי לעשות.
תודה רבה!!!!!

למעלה