makeupbybar
New member
שלום לכולן
כאן המנהלת החדשה של הפורום
מה שלום כולכן
האמת
אני כ"כ שמחה להיות פה
המון זמן כתבתי פה בלי שם משתמש.. רק שאלות כלליות. ואז התחלתי להיכנס לעולם האיפור יותר ויותר, התחלתי ללמוד איפור, פתחתי בלוג והבנתי שהגיע הזמן לדבר האמיתי- שם משתמש
מאז ועד היום נהניתי לכתוב בפורום ולקבל את העצות וההארות של כולן
יש פה בנות מדהימות
אני יודעת שהפורום היה בדעיכה לאחרונה בגלל העובדה שלא הייתה מנהלת אבל עכשיו אני כאן ואנחנו בדרך למקומות מהנים וחדשים
עבור כל מי שותיקה- You know the drill...
ועבור מי שלא- הנה כמה נקודות שחשוב לי לציין (ואני אשמח אם גם הבנות הותיקות יקראו ברפרוף את הכל)
מדי שבוע יפתחו שרשורים חדשים על נושאים שונים- שרשור מקוון, שרשור איפור, שרשור שאלות וכדומה.
כדי שלא יהיה עומס בפורום עם המון שאלות מפוזרות, אתן יכולות לרשום מה שבא לכן כתגובה תחת הנושא שעליו נפתח השרשור אבל רק תדאגו שאתן שואלות את הכל בשרשור הנכון.
היתרון בפורום הוא שגם אם השרשור ירד לתחתית העמוד- שאלה חדשה או תגובה חדשה תקפיץ אותו מיד למעלה ולכן אין סכנה שלא תראו שהגיבו או לא תראו איפה לשאול... מקסימום- זה נמצא בעמוד הבא
מותר לשאול על הכל מהכל בפורום הזה
כן, זה פורום איפור אבל לשם כך נועדו שרשורי ה-
.
שרשורי -
יוקדשו לכל מה שבא לכן לשאול ולא קשור לאיפור- שיער, טיפוח, ביגוד, הנעלה.. מצידי- תדברו על מתכונים ו-"חמישים גוונים של אפור" (איזה טריילר אה
), כל עוד אתן כותבות את זה בשרשור
או שרשור שיועד למשהו ספציפי מראש ובתיאום איתי
אין לכן מה להתבייש
אל תשכח שכאן, אם אתן בוחרות, אף אחד לא יודע מי אתן. אתן יכולות להיכנס כאורחות או להיכנס עם כינוי שלא מסגיר מי אתן ולשאול ולהתייעץ על כל דבר שקשור לאיפור (אם זה לא קשור לאיפור- ראו אחד למעלה). אני רוצה שהפורום הזה ירגיש בדיוק כמו שהוא הרגיש עד עכשיו- חבורה של חברות טובות שנותנות הארות, חיזוקים, הערות בונות והמון המון פירגון
הנושא האחרון והכי חשוב- במידה ומישהי עוברת על חוקי הפורום היא תקבל אזהרה, הרחקה זמנית ואז, במידה ולא תשאר ברירה (ואני מקווה שלא נגיע לזה בכלל... למה
מיותר
)- אז היא תקבל הרחקה לצמיתות מהפורום.
כדי שזה לא יקרה אני מבקשת מכן לשים
מה אתן כותבות ואיפה, איך אתן כותבות, איך אתן מתבטאות ואיך מתבטאים אליכן.
אלימות מילולית, Bullying, shaming, ועוד דברים מביכים שכאלה- לא יתקבלו פה באהבה ולא יראו בעין יפה.
אז אני מקווה שתמשיכו להנות כאן
שתמשיכו לכתוב, להתייעץ ולהגדיל את הקהילה היפה שיש לנו כאן
לכל שאלה, בקשה, הארה, מענה והכל- אני כאן
אז נתראה בקרוב
בר.
מלל זה נכתב בלשון נקבה אך מיועד לשני המינים
מה שלום כולכן
האמת
המון זמן כתבתי פה בלי שם משתמש.. רק שאלות כלליות. ואז התחלתי להיכנס לעולם האיפור יותר ויותר, התחלתי ללמוד איפור, פתחתי בלוג והבנתי שהגיע הזמן לדבר האמיתי- שם משתמש
מאז ועד היום נהניתי לכתוב בפורום ולקבל את העצות וההארות של כולן
אני יודעת שהפורום היה בדעיכה לאחרונה בגלל העובדה שלא הייתה מנהלת אבל עכשיו אני כאן ואנחנו בדרך למקומות מהנים וחדשים
עבור כל מי שותיקה- You know the drill...
ועבור מי שלא- הנה כמה נקודות שחשוב לי לציין (ואני אשמח אם גם הבנות הותיקות יקראו ברפרוף את הכל)
כדי שלא יהיה עומס בפורום עם המון שאלות מפוזרות, אתן יכולות לרשום מה שבא לכן כתגובה תחת הנושא שעליו נפתח השרשור אבל רק תדאגו שאתן שואלות את הכל בשרשור הנכון.
היתרון בפורום הוא שגם אם השרשור ירד לתחתית העמוד- שאלה חדשה או תגובה חדשה תקפיץ אותו מיד למעלה ולכן אין סכנה שלא תראו שהגיבו או לא תראו איפה לשאול... מקסימום- זה נמצא בעמוד הבא
שרשורי -
כדי שזה לא יקרה אני מבקשת מכן לשים
אלימות מילולית, Bullying, shaming, ועוד דברים מביכים שכאלה- לא יתקבלו פה באהבה ולא יראו בעין יפה.
אז אני מקווה שתמשיכו להנות כאן
לכל שאלה, בקשה, הארה, מענה והכל- אני כאן
אז נתראה בקרוב
בר.