שלום לכולן!!

הגנובה

New member
שלום לכולן!!../images/Emo124.gif

מצטערת שנטשתי אתכן לכמה ימים... אבל חזרתי ואני איתכן עד עולם! היי סיגלי!!
אספר לך מאוחר יותר למה נעלמתי לכמה ימים!
אני כאן בשביל כוווווווווווווווווולן!!!!!!!! אז ספרו!!

הגנובה

New member
היי ריפלקטור!!!../images/Emo24.gif

אני מצטערת - רק התחלתי לשוטט בפורום ועוד לא הספקתי לעיין בכל ההודעות!!! אני מודה לכולן על הדאגה - אסביר לך במסר למה נעלמתי... תודה לכולן והמון

../images/Emo25.gif

איזה בית טוב זה נהיה ! אני מחזירה את הממחטות לליד המחשב, רק מלהתרגש שכולן דואגות לכולן.

ולאן חשבת להעביר אותם?../images/Emo12.gif

כל מי שהופכת חברת פורום מקבלת סט שבועי של טישו לעיניים והאף הנוזל מהבכי.
תגידי?
אולי נפנה אל איזה ספונסר?
נלבש חולצות של "עלילי" או "חוגלה" ונקבל טישו בחינם. ההה?

נו, שויין, הצלחת להפחיד אותי../images/Emo3.gif

החזרתי לך לתא המסרים. מי, מי, מי מקנאה? אני פשוט דאגתי ושלחתי לה מסר. פויה

גם אני רוצה מסר...../images/Emo107.gif

בחיי, נשבעת ! לא מקנאה. רק דאגנית כרונית. טוב אני פויה. סליחה - סליחה. בסוף אני עוד אשלם קנס על משהו אחר לגמרי...

בולי עדיין מעולפת מהשבת ../images/Emo8.gif

מהמסעדה וכל ההפתעות שבעלה אירגן לה. את קולטת מה זה בשבילה שבת אחת בלי חמותה (וחמה, חמה המזעזעזעזעזעזעז)? היא צריכה עכשיו שבוע חופש רק בשביל להתאושש.

ולפני שתשאלי ../images/Emo5.gif

מושמוש היחידה עכשיו בהורדת ידיים עם הילדה שלה. או שהיא חוזרת או שאם הילדה ניצחה היא הולכת לראות ערוץ 6. נו, עוד מישהי חסרה לך.? פנינההההההההההההה איפה את? תגידי ריפי, כולה ה 17/11 כבר ספירת מלאי?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סיגליהיא הרגת אותי

מצחוק. פשוט נראה לאחרונה שמאז שאני מבקרת כאן בפורום ערמות הכביסה הגיעו לתיקרה ועובי האבק בבית הולך ומתעבה
סתאאאאם. אבל עכשיו אני כאן ומאוד התגעגעתי לכולם. נראה לי שהתמכרתי וכבר מאוד קשה לי להתחיל את היום, או להמשיך אותו, בלי לשמוע מה קורה כאן, הרבה
לכולם.

אז היום את ניצחת?../images/Emo12.gif

או שהיא ויתרה לך ?
גם אני התמכרתי, נוטשת הכל ובכל הזדמנות מזפזפת לכאן. האמת? יש פה את הכי אקשן, ובנות סבבה אז מה חסר ?
גם לך.

הגנובה

New member
אני לא מאמינה! אבל -

גם אני התמכרתי!! באמצע העבודה אני צריכה "הזרקה" של הפורום כל כמה דקות... כל הזמן אני נכנסת לראות אם יש משהו חדש - כדי להיות בעניינים!! נשמע חולני? - מוכנה לחלות!!!! - סבבה לי פה לחלוק את בעיותי וניסיוני עם בחורות אחרות!!

ניצחתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מואה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש אצלה חברה והן עסוקות בלהפוך לי את ה
, אבל מה איכפת לי כל עוד יש לי את המחשב והיא לא מקרצצת לי

החייאה כזו ממוש רק מהבעל ../images/Emo9.gif

הם עשו ירח דבש מחודש בסוף שבוע, תסתכלי למטה איזה קולות של טרזן היא עשתה, אפילו עציון התעורר מהצעקות שלה. ניתן לה עוד יום מנוחה ונתחיל להציק לה.

למעלה