שלום לכולן!!

עציון

New member
רגע, רגע. סיגל, מנין לך שישנתי?

מה זאת אומרת: "אפילו עציון התעורר מהצעקות שלה"? מה, אני הסיסמוגרף של של כל האנחות בסביבה? דוקא אותי בחרת לתפקיד זה? ולמה דוקא טרזן? בתקופתנו, ההיא, היה מספיק קולות של צרלי צ´פלין מתקופת הסרט האילם...אז מה קרה עכשו? מיידעים את השכנים? רוצה דחוף הסבר!!

עציון ../images/Emo25.gif

טוב נו,.(כנראה שזה עניין של הגיל
) לקראת אמצע שבוע שעבר יצאה בולי ב "צרחות" שמחה שהשבת "הם לבד". ואתה שירשרת איתה מספר שירשורים בנושא. ולכן - עד כדי ש"העירה" אותך ב"צעקותיה". וכן, תתפלא אתה הססמוגרף של הפורום הזה
. אתה: זכר (
) אתה: חם (
מסוכן שלעצמו) אתה:בוגר מכל המשתתפות פה (רואה? לא אמרתי זקן
) צריך להוסיף עוד משהו?

עציון

New member
סיגל, הנני לידע אותך, כי:

אומנם אני: חם+זכר+בוגר, אבל גם: סבא, גם חתן וכו וכו כפי שכבר כתבתי אי שם. "רואה, לא אמרתי זקן" .פעם חשבתי שלגיל העמידה יש משמעות מסויימת. מאוד מסויימת. אבל אחרי שקראתי את תוצאות המחקרים לגבי אלו בני ה-70 (ויש לי עוד עשרות שנים להגיע לזה. לא הרבה. אבל עשרות...) בנושא יחסי מין(פעמיים בשבוע!!!!!!!!), הרי אני מחכה בכליון עיניים לגיל הזה. מכאן שאני צעירון לעומת אלו מהמחקר....

בוגר ממוש, בוגר ../images/Emo124.gif

וזה אומר שאתה לא סבא בגיל 35 נכון? סגרנו עניין , אתה הבוגר כאן! אנחנו עדיין מסוקרנות מהמתנה !!!
ד"א היתה נשיקה? ימגיעלון

עציון

New member
סיגל. בגילי הראש מסתחרר בקצב

מהיר יותר מאשר בגילך את. לא 35 אבל יובלון.... הנשיקה והמתנה: על הנשיקה ויתרתי. (ימגעילון??אני??)ביתי הקטנה לימדה אותי שלא מנשקים ממש כדי שהאיפור לא יפגע. פה אל פה: הבטחתי לה רק באיבוד הכרה וכך אעשה..(מגעילון, היא אמרה...חכי חכי) המתנה: בני וכלתי בכוחות משותפים הביאו לי חולצה M שהם יודעים שאני צריך XL. אבל: היא אמרה: " לא נורא, תיתן את זה למתן" (הנכד שלי...). הלכתי לישון כולי קורן מעושר ועושר...

אולי ערכת תפירה???

כדי לתקן, אם יפרם איזה תפר.... זה יכול לקרות אם מנסים למדוד לפני הדיאטה.

עציון

New member
בושם!!!

לפני הנסיעה אשתי נתנה לנוסעים 50 דולר לקנות בושם. הם הביאו בושם+ 12.5$ עודף. היש צוהלת ושמחה כמוני מס.......

הגנובה

New member
טוב - לפחות הביאו עודף!!

תאר לך שהיו קונים בושם תואם גם לכלה - להתאמת ריחות באירועים משפחתיים!!

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif - אני מצטערת עציון... אבל אני

כאן מתגלגלת מצחוק!!! היית צריך להחזיר לה את החולצה בחיוך ולהגיד לה שתשמור לו את זה לגיל בר-המצווה - ותאמר לו שזה מתנה מסבא!

עציון

New member
כולן מתגלגלות מצחוק , למה לא?../images/Emo13.gif

חולצה לי חולצה לי חולצה לי חביבה, כל כפתור בה פורח.......

בההההה איזה צמרמורת על הבוקר../images/Emo186.gif

יש לי גיסה שאני לא פוחדת מהליפסטיק שלה אלא מזיעתה הנוטפת תדיר.
בנך וכלתך עם כל הצער שבדבר לא השקיעו ולו מעט מחשבה והבנה בהשקעה שעשית בשמירת בנם
ש ג ם אם זה נכדך אינך חייב
. אני מאוד מצטערת, אבל אני מתביישת בשבילם לדבר כזה אני קוראת : עלובי החיים
אני מזוזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזעזת ובכל הרצינות עומדות לי דמעות כעס בעיניי. לפני שנתיים הכרתי את גיסתי ותוך חצי שנה כבר מצאתי את עצמי שומרת על שתי בנותיה (ואתה יודע כמו במלון, הכל כלול). אני הייתי מוכת אכזבה משהבועיים ששמרתי עליהם והתמורה שקבלנו אני ובעלי על כך (קרם מטופש שהשד יודע למה היה אמור לשמש, פיל קטן מעץ ואיזו חולצת טריקו לבעלי) ובמיוחד לאור העובדה שראיתי עם כמה מזוודות חזרו ומה הביאו. האמת ? הכל היה ג´אנק (תיאלנד אלא מה) ויאללה הביתה, פעם ראשונה ובהחלט אחרונה. לאחר כשבוע ........ יצאנו שנינו (אני והגיסה) לסיבוב במשביר לצרכן וראיתי שם מספר בגדים מעלפים והתחלנו אני והיא במדידות. כשראיתי את המחירים נסוגתי לאחור (לא היה לי כזה תקציב לפוצץ) והחלטתי לוותר על המותרות הללו. קנינו את מה שהיינו צריכות (ולשם כך באנו מלכתחילה) וטסנו הביתה. כעבור יומיים היא הגיעה אל בתי עמוסה בשקיות עם כל הבגדים שראיתי במשביר וכולל סט יפה של הגשת תה. הייתי בשוק., והתביישתי במה שחשבתי עליה ......... אבל הבנתי שמה שנתנה בהתחלה היה סימבולי וחיפשה לקנות לי משהו שאני באמת ארצה (קשה לקנות לאחת מפונקת שיש לה הכל מהכל
) אז. עציון, לך תדע, אולי? (הזמנת הפראררי החדשה בשבילך פשוט לוקחת זמן?)

עציון

New member
סיגל, קודם: בוקר טוב ...

טוב, אני לא רגיל לשבת מול מסך בשעה כזו אבל היום יום עמוס (פגישות) ולכן, הקצבתי לעצמי כמה דקות של שיטוט. לעצם הענין. כבר כתבתי לעיל: (לריפ...), יהיו אשר יהיו ההיבטים של התמורה שאתה מקבל בתמורה ל... כל חפץ שתקבל מראה על תשומת לב. בעיקרון זה יפה דיי והותר. יש מי שיסתפק בחולצה לא תואמת ויש מי שפחות מפרארי לא יעבור לסדר היום. אני לא מתכוון לכתוב מילה רעה אחת על בני או כלתי. זה מה יש. למזלם הטוב, בנם הוא ילד מאוד מאוד נח ולא היה קשה לי ולאישתי להיות במחיצתו שלושה שבועות. במחשבה שניה, וכסבא טוב, אני חושב שהנכד הוא המתנה הראויה והטובה ביותר שיש לנו מהזוג. את החולצה, כפי שהציעה מי שהציעה, נשמור עבורו לכשיתבגר. את איתי בראש אחד בזה?

תפסיק ליישם לי את השיר../images/Emo6.gif

"איך את מסובבת אותי" ולסובב אותי! אתה ואני יודעים בדיוק למה התכוון המשורר, (ואין לי כל כוונה לסכסכך) אך חולצת טריקו מדיום נקנתה בעוונות "כלאחר יד" ובלי מחשבה והשקעה. נ ק ו ד ה. כתבתי לך הדוגמא בשביל להמחיש את הכרת התודה. אני באופן עקרוני מיישמת טוטלית את "שונא מתנות יחיה" אבל מה לעשות שמתנה לפעמים היא דבר סימבולי לרגש?

עציון

New member
לסיכום נושא המתנה

ענין המתנה מתמשך לו כבר 3 ימים ואני שם לו סוף. לכלתי: תודה לך על החולצה שהבאת לי. הראית בזה נתינה הירואית ומתחשבת. אני גאה בך ולא אסתיר זאת מעיני אחרים. לבני: כמו שאני מכיר אותך, הרעיון היה שלך ולכן התודה נתונה לך בעיקר. שאו ברכה: בני וכלתי. הלואי וירבו כמותכם בישראל נ.ב. בן וכלה: מותר לכם לפרש את דברי לעיל כרצונכם.....

למעלה