אני הצעתי אני הצעתי חמור קופץ בראש? לא משנה - העיקר שהצעתי התקבלה
ה הגנובה New member 19/11/02 #48 אני הצעתי../images/Emo70.gif אני הצעתי../images/Emo70.gif חמור קופץ בראש? לא משנה - העיקר שהצעתי התקבלה
אני הצעתי../images/Emo70.gif אני הצעתי../images/Emo70.gif חמור קופץ בראש? לא משנה - העיקר שהצעתי התקבלה
ס סיגליהיא New member 17/11/02 #16 החייאה כזו ממוש רק מהבעל ../images/Emo9.gif הם עשו ירח דבש מחודש בסוף שבוע, תסתכלי למטה איזה קולות של טרזן היא עשתה, אפילו עציון התעורר מהצעקות שלה. ניתן לה עוד יום מנוחה ונתחיל להציק לה.
החייאה כזו ממוש רק מהבעל ../images/Emo9.gif הם עשו ירח דבש מחודש בסוף שבוע, תסתכלי למטה איזה קולות של טרזן היא עשתה, אפילו עציון התעורר מהצעקות שלה. ניתן לה עוד יום מנוחה ונתחיל להציק לה.
ה הגנובה New member 17/11/02 #17 Y Y Y סיגלי! פעמיים אותה הודעה!! זה אומר משהו על העוצמות?? נ.ב. בולי - הכוונה בהחייאה היתה להחייאה נפשית!! אל תתחילו להתלהב כאן!!!
Y Y Y סיגלי! פעמיים אותה הודעה!! זה אומר משהו על העוצמות?? נ.ב. בולי - הכוונה בהחייאה היתה להחייאה נפשית!! אל תתחילו להתלהב כאן!!!
ס סיגליהיא New member 17/11/02 #18 נתפס לי על ה"שלח" ../images/Emo6.gif אז על הדרך (בזמן שהמחשב תקוע) הוספתי "סמיילים". איזה נפשית? חכי לשבוע הבא אחרי הביקור אצל ההורים שלו, ככה באמת יהיה לך על מה.
נתפס לי על ה"שלח" ../images/Emo6.gif אז על הדרך (בזמן שהמחשב תקוע) הוספתי "סמיילים". איזה נפשית? חכי לשבוע הבא אחרי הביקור אצל ההורים שלו, ככה באמת יהיה לך על מה.
ב בולי27 New member 17/11/02 #24 ככה מסתלבטים עלי שאני לא פה../images/Emo35.gif הנה אני, הנה אני.... עבדתי קשה היום, וגם מחר יום לא קל.
ככה מסתלבטים עלי שאני לא פה../images/Emo35.gif הנה אני, הנה אני.... עבדתי קשה היום, וגם מחר יום לא קל.