שלום לכולן!!!

ronali3

New member
שלום לכולן!!! ../images/Emo13.gif

חדשה בפורום .. חובבת לקים מושבעת
יש לי 20 לקים שרובם כבר התייבשו .. ובימים אלו רוצה לחדש את המלאי
אז כמה שאלות לי אליכם : - קניתי לפני 3 חודשים בערך כמה לקים של לוראל ב15 שקל (היה 1+1) , עכשיו כעקרון בהתחלה הם היו אחלה אבל עכשיו הם ממש מבאסים .. כבר איזה חודש שלא יוצא מהם לק ונורא קשים לשים אותם ... הם התביישו בצורה מאכזבת וכמעט נגמרו .. מה אפשר לעשות על מנת שלא יתייבשו ? הם יחסית היו חדשים.. - הזמנתי לפני כשנה הזמנה מטרנסדייסינג(ראיתי שכמה בנות פה גם הזמינו..) ובזמנו הזמנתי אם אני לא טועה 6 לקים של essie ומייבש ושכבת בסיס שלהם .. האמת היא שאף פעם לא הבנתי מה שכבת הבסיס עשתה עד שהיא נגמרה ושמתי לק אדום ואחכ הציפורניים היו צהובות בצורה מחרידה
.. מהמייבש לא ממש התלהבתי והאמת היא שהוא היה נראה כמו דבק ולא באמת עשה את העבודה ולדעתי הוא רק גרם ללק עוד יותר להתקלף .. אני כנראה אקנה עכשיו מייבש של seche .. אז לגבי הלקים של אסי, למעשה לא ממש התלהבתי מחלק מהצבעים שהזמנתי.. מההתחלה הם לא נמרחו כמו שצריך והשאר אחרי תקופה מסוימת גם לא נמרחו כמו שצריך .. ושהם הגיעו לחצי כבר לא היה אפשר להשתמש בהם .. אז עכשיו אני שואלת אתכם אם זה היה חד פעמי שחלק מהלקים שלהם לא נמרחו טוב מההתחלה? אני שוקלת אם להזמין וזה הוצאה עכשיו של 200 שקל ,7 לקים +מייבש+בסיס(זה בערך יוצא 22 לכל לק..) והקטע הוא שהבנתי שהלקים של OPI הם עם מברשת גדולה ולא נראה לי שאני אסתדר עם זה חוץ מזה שלאסי יש צבעים מדהימים .. אז מה אתן אומרות להזמין ? אני חושבת בכמה צבעים מהממים . שווה את המאמץ ? האם הם באמת כל כך טובים ? ואשמח אם תיתנו לי שם של לק אדום אמיתי של essie ..יש להם ככ הרבה אדומים שאני נבלעת בכולם שם
תודה לכל מי שמגיבה המשך שבוע מקסים וסליחה על החחפירה!!!!!

ronali3

New member
שאלה וספת ..

מה עוד ניתן להזמין מהאתר? ניתן להזמין פצירות ? (בארץ המחירים מזעזעים בסופר-פארם ,15 שקל לפצירה גרועה ברמות שאין לתאר...) האם שווה להזמין פצירות ? אם כן יש אחת ספציפית ממולצת ? מה עוד מומלץ להזמין מהאתר? אם כבר מזמינים ..
ואיך מחשבים את הפצירה במשלוח ? הרי הבנתי שזה 9 לקים למשלוח של 18 $ .. איך מוסיפים בזה את החישוב של הפצירה,ומה קורה אם אני רוצה להזמין איזה שהם לקים שהם מיני? איך מחשבים אותם במשלוח ? אפשר נגיד 7 רגילים של essie ועוד 4 מיני של opi ? תודה רבה ושוב סליחה על החפירה!!!!! תודה רבה.. !

Marble Arch

New member
יש גם פצירות..

אני בדר"כ מוסיפה למשלוח עוד פצירה או שתיים מקרטון, בנוסף ל9 לקים. את משלמת על נפח ולא על משקל, כלומר כל מה שנכנס לקופסה נכנס והמשלוח עבורה הוא 18$, פצירות הן דקות יחסית אז אפשר להכניס אותן יחד עם עוד 9 לקים..

Ultra marine

New member
הי,

אני חייבת לציין שאחרי שסיימתי לקרוא לא הבנתי בעצם מה את שואלת... היה ממש קשה לעקוב אחרי מה שכתבת.. הדבר היחידי שאני יכולה להמליץ לך אילו טיפות של סשה ויט - seche restore שתפקידן לרכך את הלק (במקרה שהוא התייבש).

Come Alive

New member
תיקון למה שכתבת:

שם החברה הוא Seche, לא Seche Vite Seche Vite זה השם של הטופ קואט Vite זה בצרפתית: "מהר", כלומר, ייבוש מהיר :)

Ultra marine

New member
תודה!

ישר בדקתי מה כתוב על הבסיס ו seche Clear והטיפות.... Seche Restore רוב תודות!

צונית

New member
פליז להבא תעשי פסקאות... ../images/Emo8.gif

אז ככה... חשוב לערבב את הלקים מדי פעם וכמובן לשמור שהם יהיו סגורים היטב. לקים שמתייבשים תוך שלושה חודשים אלה לקים שהתנהגו אליהם לא נכון, בין אם בסופר פארם עצמו או אצלך בבית. יש לקים שנמצאים אצלי שנים והם עדיין טובים לשימוש. אני מקפידה לסגור טוב טוב את הבקבוק לאחר השימוש, לערבב אותם כל כמה זמן ולשמור אותם במקום סגור ויבש. בעיקרון שכבת הבסיס אמורה להכין את הציפורן בצורה טובה יותר ללק. היא לרוב עוזרת לעמידות הלק וגם מונעת הצהבת ציפורניים. אבל, לא כל שכבות הבסיס עושות את זה אז צריך לבדוק לפני שקונים שבאמת עניין הצהבת הציפורן זה חלק מהיעוד של הבסיס. אסי אמנם חברה מוצלחת אבל יש להם גם נפילות. לפעמים הפורמולה לא טובה כל כך אז מומלץ לא להזמין על עיוור אלא לברר על הלקים שאת רוצה לקנות, לעשות חיפוש בגוגל ולקרוא ביקורות. OPI גם טובים, אבל כנ"ל. לכל לק יש מרקם ופורמולה משלו, זה שהחברה ידועה כחברה טובה לא מבטיח לך שהלק הספיצפי שתרצי יעמוד בציפיות שלך. יש בטראנסדיזיין עוד חברות כמו צ'יינה גלייז, קולור קלאב, CND, מיסה וכו'. את לא מוגבלת רק לשתי החברות הללו אז הכל פונקציה של חיפוש בגוגל ובדיקה מה מתאים לך. אם לקנות או לא לקנות? תלוי רק בך ובכמה שאת רוצה את זה.

למעלה